Britax Römer First Class Plus 2022, Storm Grey

Britax Römer First Class Plus 2022, Storm Grey

Száma: 849236007
Britax First Class Plus ** egy Gyerekülés, amely együtt nő gyermekével. Megfelelő védelem újszülöttek részére menetiránynak háttal 13 kg, illetve menetiránnyal megegyezően 9–18 kg súlyig. Az ülés többféle fekvő pozícióba is állítható, amely garantálja a teljes kényelmet gyermeke számára. A **Click & Safe funkciónak köszönhetően egyszerűen beállíthatja a hárompontos biztonsági övet, hogy maximális biztonságot nyújtson gyermekének. További információ
78 990 Ft
Korábbi ár
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 849236007

Leírás

Britax Römer

A Britax Römer már 1938 óta koncentrál az emberek biztonságára vezetés közben. Nagy szerepük volt a világ első biztonsági övének szabadalmaztatásában és feltalálták az automata binztonsági övet, amely ma is használatban van. Már több mint 50 éve gyeremekek biztonságával foglalkoznak, egyszerre megfelelő védelmet és kényelmet nyújtva. Erős angol és német kapcsolatainak hála a Britax Römer Európában helyezkedett el. Azért, hogy mindig a lehető legjobb minőséget és biztonságot ajánlják a Britax Römer saját kezűleg is teszteli termékeit, akár szabványon túlmenően is.

A Britax First Class Plus Gyerekülés tökéletes választás újszülöttek és totyogók számára. Külön nekik tervezett betéttel van ellátva, valamint többféle fekvőpozícióba is beállítható a kényelem és biztonság érdekében. Párnázott oldalsó szárnyai megvédik gyermekét az oldalról érkező ütközésektől, csökkentve a sérülés veszélyét.

Az hárompontos biztonsági öv, valamint az ülés ötpontos szíja a megfelelő tartást kínálja gyermekének. A Click & Safe funkcióval egy gombnyomással lazíthatja, illetve megfeszítheti az övet, ezzel beállítva a tökéletes feszességet, hogy gyermekét mindig biztonságban tudhassa. Ezen felül a biztonsági öv szabályzórendszere meggátolja az elmozdulást hirtelen megállás esetén.

Az ülés praktikus tervezése miatt könnyen kivehető a járműből, anélkül, hogy a szíjakat el kéne távolítani, könnyű súlyával együtt pedig lehetővé teszi, hogy probléma nélkül legyen áthelyezhető más járművekbe is.

Jellemzők

  • Magasság: 66 cm
  • Szélesség: 45 cm
  • Mélység: 57 cm
  • Súly: 7,5 kg
  • Ajánlott életkor: 0–4 év
  • Ajánlott súly: menetiránynak háttal (0–13 kg), menetiránnyal megegyezően (9–18 kg)

Videó

Tegye a kosárba!

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Személyes átvétel

Szállítási módok

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.