Britax Römer Adventure 2019 Gyerekülés
41 290 Ft 26 090 Ft

2 év garancia

Römer Adventure 2019 Gyerekülés erőteljes oldalvédelemmel rendelkezik, a mély lengéscsillapításnak köszönhetően. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az ergonómikus fejtámasz 11 fokozatban állítható. Alacsony tömegének hála könnyen áthelyezhető, huzata levehető és mosható.

Britax Römer KIDFIX SL SICT 2019 autós gyerekülés
88 190 Ft 58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Römer Kidfix SL SICT ISOFIT rendszerrel, body ISOFIX rögzítéssel. Állítható SICT oldalsó védelemmel – védőelem az oldalsó ütések ellen.

Britax Römer KID II 2019 Gyerekülés
36 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Römer KID II 2019 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozicióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Ezen felül könnyű súlya miatt egyszerű az áthelyezése más járművekbe is.

Britax Römer KID II Black 2019
46 190 Ft
+ ingyen szállítás

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető más autóba és 3-pontos biztonsági övvel rendelkezik. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer Kidfix SL Black 2019
49 490 Ft
+ ingyen szállítás

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető és rögzíthető más autóba az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszernek vagy a hárompontos biztonsági övnek köszönhetően. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer KIDFIX SICT Black SL 2019
68 890 Ft 59 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Kidfix SL SICT Black autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely a fejlett beszerelési rendszerének köszönhetően biztosítja a ** maximális védelmet az oldalirányú SICT ütközésekkel szemben. Megfogathatod az innovatív **ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszer vagy 3 pontos biztonsági öv segítségével. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Maxi-Cosi Rodi Air-Protect 2017 Autósülés
58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi Cosi Rodi Air-Protect autósülés garantálja gyermeke számára a biztonságos utazást. Speciális habbal és levegővel töltött fóliakapszulák a fejtámla két oldalába építve, mely lassítja az ütközés okozta folyamatot, így védi a gyermek fejét. Az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető, oldalirányú ütközés elleni védelem. A fejtámla magassága több fokozatban állítható. A fejtámlába integrált rögzítőnyelv használatával nagyobb stabilitást érhetünk el. Az üléssel egybeépített alaplapon az ülést 2 fokozatban dönthetjük. Állítható belső szélesség, könnyebb biztonságiöv-vezetési lehetőség.

ZOPA Autósülés Flexi Fix
39 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Flexi autósülés a Zopa márkától, amely 15–36 kg-os osztálynak ajánlott. Az autósülés ISOFIX és 3pontos biztonsági öv segítségével rögzíthető, európai laboratóriumokban tesztelték. Nagy előnye a levehető huzat, amely egyszerűen mosható.

Graco Junior Maxi 2017

Graco Junior Maxi 2017

Értékelés: 5
19 190 Ft 18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Graco Junior Maxi Gyerekülés maximális biztonságot nyújt gyermeke számára az utazások során. Az ülés hosszútávon alkalmazható, hiszen különféle átalakításokkal gyermeke növekedésének megfelelően állítható: a fejtámasz és a kartámasz emelhető, a háttámla eltávolításával ülésmagasítóként is használható. A visszahajtható pohártartó és a dönthető háttámla biztosítja, hogy az utazás ne csak biztonságosan, hanem kényelmesen teljen.

Britax Römer Autósülés Kidfix 2 R 2019
63 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A legkisebbek biztonságát helyezed az 1. helyre? Akkor nincs miről gondolkodni! A KIDFIX2 R egy szofisztikált 2v1 gyerekülés, a díjazott KIDFIX terméksorozatból, amely nemcsak maximálisan flexibilis, hanem egyúttal nagyon kényelmes a kisebb és nagyobb utazók számára is 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. A V alakú háttámla a gyermekkel együtt növekszik, és elegendő teret biztosít, miközben egyúttal véd is.

CYBEX Solution S-fix 2019 Ferrari
74 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Solution S-fix a gyermekkel együtt nő 3 – 12 év között és a szülőhöz hasonlóan fokozatosan alkalmazkodik a gyermek szükségleteihez. A Solution autósülés sikeres sorozatának legújabb tagja kitűnik funkcióinak köszönhetően, a kényelem és a biztonság számára. Az állítható fejtámasz megakadályozza a gyerek fejének előre dőlését alvás közben és állandóan az autósülés biztonságos szakaszában tartja azt. Ez mindenekelőtt az oldalirányú ütközésnél fontos, amely során a fejtámla és az L.S.P Rendszer fokozottan védi a gyermeket. A magasság 12 beállítási lehetősége egy kézzel lehetővé teszi a szülő és a növekvő gyerek számára a kényelmes utazást a járműben.

Nania Befix SP Minnie Mouse biztonsági gyerekülés
18 590 Ft 15 990 Ft

Nania Befix SP biztonsági gyerekülés modern külsővel 15–36 kg közötti gyerekeknek (II+III kategória). A gyerekülés állítható magasságú fejtámlával és állítható háttámlával rendelkezik, valamint védőpárnái vannak, amelyek optimalizálják az oldalról érkező ütések erejét.

Maxi-Cosi Rodi SPS 2017 Gyermekülés
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi Cosi Rodi SPS 2017 Gyermekülés állítható magasággal majdnem minden autóban használható. A szék együtt nő gyermekével szélességében és magasságában. 15-től 36 kg-os gyermekek számára javasolt.

Nania Starter Easyflex Tech

Nania Starter Easyflex Tech

Értékelés: 1
18 590 Ft 15 990 Ft

2 év garancia

Nania Starter Easyflex Tech 15-től 36 kg súlyú gyerekek számára. Kényelmes autóülés, a puha párnázásnak köszönhetően, hosszú utakon biztosítja a gyermek kényelmét. A fejtámla állítható a gyermek méretéhez megfelelően

Nania R-Way Easyflex Tech

Nania R-Way Easyflex Tech

Értékelés: 5
22 990 Ft 19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania R-Way Easyflex Tech autósülés 15–36 kg súlyú gyerekek számára. A puha párnázás és az állítható háttámla kényelmet nyújt a kicsiknek még a hosszabb utak során is . EASYFLEX rendszer segítségével rögzíthető.

Nania BeFix SP Star Wars Autós Gyerekülés, Darth Vader
18 590 Ft 16 090 Ft

Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.

Nania BeFix SP Star Wars Autós Gyermekülés, Yoda
18 590 Ft 16 090 Ft

Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. A Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés biztonsági öve stabil rögzítést biztosít gyermeke számára. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.

Nania Befix SP Paw Patrol

Nania Befix SP Paw Patrol

Értékelés: 5
18 590 Ft 15 990 Ft

2 év garancia

Nania Befix SP Paw Patrol 15 és 36 kg közti gyerekek számára ajánlott és lányos és fiús változatban is kapható. Vastag párnázásának és az állítható magasságú fejtámlának** köszönhetően kényelmes utazást biztosít hosszabb utakon is.

Nania BeFix SP
18 590 Ft 15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania BeFix SP autósülés a párnázásnak és az állítható magasságú fejtámlának köszönhetően kényelmes utazást biztosít még hosszú utakon is. A védő párnák enyhítik az oldalsó ütést.

Graco Logico LX Comfort 2017, Wine
30 790 Ft 27 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Graco Logico LX Comfort Autóülés 15–36 kg-os gyermekek számára ajánlott. A fejtámasz magassága állítható, két pozícióban dönthető és pohártartóval van ellátva.

Nania R-Way SP

Nania R-Way SP

Értékelés: 5
20 690 Ft 17 990 Ft

Nania R-Way SP biztonsági gyerekülés 15 és 36 kg közti gyerekek számára ajánlott. A puha párnázás és az állítható háttámla a hosszabb utakon is kényelmes utazást biztosít a gyermeknek. Rögzítése 3-pontos biztonsági övvel történik. A számos állatminta között mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Maxi-Cosi Rodifix AirProtect 2017 Autós gyerekülés
65 790 Ft 51 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi-Cosi Rodifix AirProtect Autós gyerekülés gondoskodik gyermeke fokozott biztonságáról utazás közben. Levegőkapszulás betéttel ellátott fejtámla, ún. AirProtect® technológia fokozott védelmet biztosít a fejnek. Oldalirányú ütközéssel szemben is optimális védelmet nyújt a fej, medence és csípő épen maradásáért. Mindemellett a gyerekülés igen kényelmes, széles fejtámlával és üléssel rendelkezik, és teljesen személyre szabható. Magassága, szélessége és a biztonsági öv is egyéni igényekhez igazítható, háttámlája pedig dönthető, hogy gyermeke mindig a legnagyobb kényelemben utazhasson.

CYBEX Solution M-Fix SL Ferrari
62 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cybex Solution M-fix a SILVER kollekcióból. Optimalizált légkeringési rendszerrel ellátott. Az ISOFIX Connect System javítja az autósülés stabilitását és biztonságát. Magassága 12 helyzetbe állítható, valamint állítható fejtámlával ellátott.

Britax Römer KIDFIX II XP SICT 2019
92 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

RÖMER KIDFIX II XP SICT autó ülés gyerekeknek 15–36 kg-ig, ISOFIX rögzítéssel. Az XP-PAD rendszer biztosítja a gyermek biztonságos intuitív rögzítését a felnőtt biztonsági övvel.

Nania Befix SP LX Mickey

Nania Befix SP LX Mickey

Értékelés: 5
20 490 Ft 17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Befix SP Luxe Mickey-vel, 15 és 36 kg közötti gyermekek számára ajánlott. Erős párnázottságának és a magasságban állítható háttámlájának köszönhetően hosszú utazások esetén is kényelmes utazást biztosít. Kiváló felhasználási lehetőség a különálló ülésmagasító révén.

Lionelo Autósülés ISOFIX 15- 36 kg HUGO
31 690 Ft
+ ingyen szállítás

Autósülés ISOFIXEM HUGOgyerekeknek 15 kg- 36 kg. Az ülés garantálja a maximális biztonságot a rendszernek köszönhetően ISOFIX megfelelő kialakítás. A beállítási lehetőségek biztosítják, hogy a gyerekülés a gyerekével együtt nőjjön.

Nania BeFix SP Skyline

Nania BeFix SP Skyline

Értékelés: 5
15 790 Ft 13 690 Ft

Gyerekülés Nania BeFix SP Skyline köszönhetően az erős párnázásnak, állítható magasságú fejtámlának és kényelmes kartámasznak kényelmes utazást garantál, még a hosszú utakon is.

Britax Römer Autósülés Kidfix 2 S 2019
85 390 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A legkisebbek biztonságát helyezed az 1. helyre? Akkor nincs miről gondolkodni! A KIDFIX2 S egy szofisztikált 2v1 gyerekülés, a díjazott KIDFIX terméksorozatból, amely nemcsak maximálisan flexibilis, hanem egyúttal nagyon kényelmes a kisebb és nagyobb utazók számára is ** 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. V alakú háttámla, beállítható SICT technológiával, amely nemcsak több helyet kínál fel a gyerekednek, hanem **ütközskor remek védelmet.

Maxi-Cosi Rodi XP Gyermekülés
48 490 Ft

2 év garancia

Maxi Cosi Rodi XP Gyermekülés együtt nő gyermekével szélességében és magasságában. A magasabb ülőpozició miatt a gyermek könnyebben kilát és így jobban élvezi az utazást. 15-től 36 kg-os gyermekek számára javasolt.

Diono MXT autósülés
35 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Diono MXT autósülés kényelmes, 15 – 36 kg-os gyermekeknek megfelelő (II/III osztály). Az autósülés fejtámaszának magassága állítható, az oldalsó részének szélessége állítható. A gyermekek értékelni fogják a kihajtható italtartót, amely az ülés mindkét felén megtalálható.

Nania R-Way SP Paw Patrol
25 290 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nania R-Way SP Paw Patrol 15 és 36 kg közti gyerekek számára ajánlott és lányos és fiús változatban is kapható. A puha párnázás és az állítható háttámla a hosszabb utakon is kényelmes utazást biztosít a gyermeknek. Rögzítése 3-pontos biztonsági övvel történik.

Nania BeFix SP, Princess

Nania BeFix SP, Princess

Értékelés: 4
18 590 Ft 16 090 Ft

Nania BeFix, Princess Autóülés a vastag párnázásnak és a magasságban állítható fejtámlának köszönhetően garantálja a kényelmes utazást. A védőpárnák csökkentik a oldalütközést.

Inglesina TOLOMEO I-FIX 2019
67 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Inglesina TOLOMEO I-FIX autósülés beépített háttámlával és ISOFIX csatlakozókkal rendelkezik az autóban található rögzítőpontokhoz való könnyű csatlakoztatás érdekében. Azokban az autókban is használható amelyek nem rendelkeznek ISOFIXel. A hab párnázású ergonomikus állítható ülés kényelmes, nyugodt és maximálisan biztonságos utazást garantál.

Nania Sena Coco
26 490 Ft 22 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Nania Sena Coco egy elegáns biztonsági gyerekülés Párizs mintájával, 9 és 36 kg közti gyermekek számára ajánlott. Hárompontos biztonsági öv segítségével rögzíthető. Állítható háttámla a gyermek maximális kényelmének biztosítása érdekében.

Nania Sena Denim
31 290 Ft 26 990 Ft

Nania Sena Denim biztonsági gyerekülés 9-től 36 kg súlyú gyerekek számára ajánlott. A közkedvelt Disney figurák, Mickey vagy Minnie mintájával kínáljuk. Hárompontos biztonsági öv segítségével rögzíthető. Állítható háttámla a gyermek maximális kényelmének biztosítása érdekében.

Maxi-Cosi Rodi XP Isofix 2017 Gyerekülés
47 990 Ft 39 990 Ft

Maxi Cosi Rodi XP Isofix gyerekülés méreteit könnyedén a gyermeke növekedéséhez igazíthatja. A magasított ülés lehetővé teszik gyermeke számára, hogy útközben nézelődhessen. 15–36 kg-os gyermekek számára ajánlott. Az **isofix rendszernek köszönhetően a rögzítése könnyű és biztonságos.

Nania Sena Easyfix Denim
52 090 Ft 44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Sena Denim 9-től 36 kg súlyú gyerekek számára. A kedvelt Disney figurákkal, Mickey-vel vagy Minnie-vel. Isofix segítségével van rögzítve. A kicsi maximális kényelme érdekében az autósülés állítható karfával rendelkezik.

More BB FIX 23 isofix ülésmagasító
21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A BB FIX 23 ülésmagasítót a More-től 3 – 12 éves korú gyermekeknek (15 – 36 kg) tervezték. Könnyen telepíthető bármilyen járműbe. Az Isoclick Fix csatlakozókkal egyetlen kattintással telepíthető.

Nania Sena Easyfix Coco
42 890 Ft 36 990 Ft

Nania Sena Coco elegáns, Párizs mintájú autósülés, ami gyerekeknek ** 9-től 36 kb-os** súlyig ajánlott. Isofix segítségével van rögzítve. A kicsi maximális kényelme érdekében az autósülés állítható karfával rendelkezik.

Nania BeFix SP 15-36 kg

Nania BeFix SP 15-36 kg

Értékelés: 4
12 490 Ft

Autós gyerekülés a 2/3-as kategóriából (15–36kg), ami minden biztonsági elvárást teljesít. A Befix SP autós gyerekülés a kemény párnázásával és a háttámla magasságának beállításával biztosítja a kényelmes utazást. Az oldalsó párnák enyhítik az oldalsó ütközést. Levehető gyerekülés magasító.

CYBEX Solution M-Fix SL

CYBEX Solution M-Fix SL

Értékelés: 4,5
52 290 Ft 46 890 Ft

2 év garancia

Cybex Solution M-fix a SILVER kollekcióból. Optimalizált légkeringési rendszerrel ellátott. Az ISOFIX Connect System javítja az autósülés stabilitását és biztonságát. Magassága 12 helyzetbe állítható, valamint állítható fejtámlával ellátott.

Nania BeFix SP Jégvarázs Autós Gyerekülés
21 790 Ft 13 490 Ft

Nania Befix Frozen gyerekülés igen erős kárpitú, mégis kényelmes, az abszolút biztonságos utazást garantálja gyermekének, így hosszabb utazásokhoz is ajánlott. Állítható kar-, hát- és fejtámlája csak még jobban fokozza a gyermek komfortérzetét. További védőréteg gondoskodik az oldalirányú ütközések kivédéséről is, így a legideálisabb választás minden utazáshoz. Az autó 3pontos biztonsági övével rögzíthető a gyerekülés. A levehető huzat poliészterből készült, könnyen kezelhető és mosható 30 °C-on.

CYBEX Solution M-fix 2019

CYBEX Solution M-fix 2019

Értékelés: 5
54 490 Ft

Cybex Solution M-fix autósülés 2019 A Solution autósülés sorozatának legfontosabb biztonsági eleme, szabványosított CYBEX dönthető fejtámasz. Ez okosan megakadályozza a gyerek fejének eldőlését alvás alatt. Egyénileg állítható lineáris védelem oldalirányú ütközés során (L.S.P. System Plus) a biztonság és a kényelem legmagasabb szintjét biztosítja. ISOFIX Connect System javítja a stabilitást és az autósülés biztonságát. Az autósülés alkalmas ISOFIX csatlakozással nem rendelkező járművek számára is.

Nania Befix Easyflex Tech

Nania Befix Easyflex Tech

Értékelés: 4,5
19 290 Ft 16 490 Ft

2 év garancia

Nania Befix Easyflex Tech 15-től 36 kg súlyú gyerekek számára. Praktikus autósülés, ami párnázott fejtámlával rendelkezik, így a kicsi növekedéséhez mérten állítható. Az emelőülés magában is használható.

Nania Befix SP Luxe

Nania Befix SP Luxe

Értékelés: 4,5
17 090 Ft 14 990 Ft

Nania Befix SP Luxe 15 és 36 kg közötti gyermekek számára ajánlott. Vastag párnázásának és az állítható magasságú fejtámlának** köszönhetően kényelmes utazást biztosít hosszabb utakon is. Kiváló felhasználási lehetőség a különálló ülésmagasító révén.