CYBEX Solution M-Fix SL

CYBEX Solution M-Fix SL

Értékelés: 5
52 290 Ft

46 890 Ft

Cybex Solution M-fix a SILVER kollekcióból. Optimalizált légkeringési rendszerrel ellátott. Az ISOFIX Connect System javítja az autósülés stabilitását és biztonságát. Magassága 12 helyzetbe állítható, valamint állítható fejtámlával ellátott.


Britax Römer Kidfix SL Black 2019
49 567 Ft

44 590 Ft

2 év garancia

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető és rögzíthető más autóba az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszernek vagy a hárompontos biztonsági övnek köszönhetően. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.


Britax Römer KID II Black 2019
41 590 Ft
+ ingyen szállítás

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető más autóba és 3-pontos biztonsági övvel rendelkezik. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.


CYBEX Solution 2018 Autósülés-19%
34 390 Ft

27 590 Ft

Akció

Cybex Solution Autós gyermekülés segítségével maximális biztonságban utaztathatja gyermekét. A termék elnyerte a Kind & Jugend innovációs díjat, így valóban bízhatunk kiválóságában. A dönthető, valamint állítható fejtámla segítséget nyújt, hogy gyermekét a legkényelmesebben helyezhesse el, így akár hosszabb utazások során is bátran használható. A levehető huzat 30°C-on mosható, így higiénikusan használható.


Britax Römer Adventure 2019 Gyerekülés
28 990 Ft

23 290 Ft

Römer Adventure 2019 Gyerekülés erőteljes oldalvédelemmel rendelkezik, a mély lengéscsillapításnak köszönhetően. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az ergonómikus fejtámasz 11 fokozatban állítható. Alacsony tömegének hála könnyen áthelyezhető, huzata levehető és mosható.


Britax Römer KIDFIX SICT Black SL 2019
61 989 Ft

53 290 Ft
+ ingyen szállítás

Britax Römer Kidfix SL SICT Black autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely a fejlett beszerelési rendszerének köszönhetően biztosítja a ** maximális védelmet az oldalirányú SICT ütközésekkel szemben. Megfogathatod az innovatív **ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszer vagy 3 pontos biztonsági öv segítségével. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.


Britax Römer KIDFIX XP 2019 Gyerekülés
68 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Römer KIDFIX XP Black 2019 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozicióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Az új XP-PAD biztonsági szabvány frontális ütközés esetén 30%-kal csökkenti a gyermek nyakára ható erőt. Az ülés ISOFIX kompatibilis, így ha járműve rendelkezik a rendszerrel, gyermekének annál nagyobb biztonságot garantálhat.


Britax Römer Discovery SL 2019 Gyerekülés
46 790 Ft

30 190 Ft

Britax Discovery SL Gyerekülés megbízható kényelmet és biztonságot kínál gyermekének az utazás során. Kialakításának köszönhetően ergonomikus fejtámasza a biztonságon felül kellemes alvást is biztosít, valamint gondosan kipárnázott oldalsó szárnyai megfelelően védenek az oldalról érkező ütésekkel szemben. Az ISOFIT rendszernek köszönhetően az ülés olyan járműbe is beszerelhető, ahol egy hagyományos ISOFIX ülést nehezebb csatlakoztatni.


Britax Römer Autósülés Kidfix 2 S 2019
85 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A legkisebbek biztonságát helyezed az 1. helyre? Akkor nincs miről gondolkodni! A KIDFIX2 S egy szofisztikált 2v1 gyerekülés, a díjazott KIDFIX terméksorozatból, amely nemcsak maximálisan flexibilis, hanem egyúttal nagyon kényelmes a kisebb és nagyobb utazók számára is ** 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. V alakú háttámla, beállítható SICT technológiával, amely nemcsak több helyet kínál fel a gyerekednek, hanem **ütközskor remek védelmet.


Britax Römer KIDFIX SL 2019 Gyerekülés
55 090 Ft

49 590 Ft
+ ingyen szállítás

Römer KIDFIX SL 2019 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozícióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Az ülés ISOFIX kompatibilis, így ha járműve rendelkezik a rendszerrel, gyermekének annál nagyobb biztonságot garantálhat.


Concord Transformer T 2016 Autós gyerekülés
78 400 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Concord Transformer T autós gyerekülés a legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtja gyermekének. Használata 3 éves kortól ajánlott, és a folyamatosan állítható fej- és válltámlák jóvoltából akár 12 éves korig (36 kg-ig) alkalmas. Könnyedén, a szabványos Isofix pontokkal rögzíthető az autóba.


CYBEX Solution M-fix 2019

CYBEX Solution M-fix 2019

Értékelés: 4
60 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Cybex Solution M-fix autósülés 2019 A Solution autósülés sorozatának legfontosabb biztonsági eleme, szabványosított CYBEX dönthető fejtámasz. Ez okosan megakadályozza a gyerek fejének eldőlését alvás alatt. Egyénileg állítható lineáris védelem oldalirányú ütközés során (L.S.P. System Plus) a biztonság és a kényelem legmagasabb szintjét biztosítja. ISOFIX Connect System javítja a stabilitást és az autósülés biztonságát. Az autósülés alkalmas ISOFIX csatlakozással nem rendelkező járművek számára is.


CYBEX Solution M-Fix SL Ferrari
62 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cybex Solution M-fix a SILVER kollekcióból. Optimalizált légkeringési rendszerrel ellátott. Az ISOFIX Connect System javítja az autósülés stabilitását és biztonságát. Magassága 12 helyzetbe állítható, valamint állítható fejtámlával ellátott.


CYBEX Solution S-fix 2019 Ferrari
74 390 Ft

72 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Solution S-fix a gyermekkel együtt nő 3 – 12 év között és a szülőhöz hasonlóan fokozatosan alkalmazkodik a gyermek szükségleteihez. A Solution autósülés sikeres sorozatának legújabb tagja kitűnik funkcióinak köszönhetően, a kényelem és a biztonság számára. Az állítható fejtámasz megakadályozza a gyerek fejének előre dőlését alvás közben és állandóan az autósülés biztonságos szakaszában tartja azt. Ez mindenekelőtt az oldalirányú ütközésnél fontos, amely során a fejtámla és az L.S.P Rendszer fokozottan védi a gyermeket. A magasság 12 beállítási lehetősége egy kézzel lehetővé teszi a szülő és a növekvő gyerek számára a kényelmes utazást a járműben.


Diono MXT autósülés
35 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Diono MXT autósülés kényelmes, 15 – 36 kg-os gyermekeknek megfelelő (II/III osztály). Az autósülés fejtámaszának magassága állítható, az oldalsó részének szélessége állítható. A gyermekek értékelni fogják a kihajtható italtartót, amely az ülés mindkét felén megtalálható.


Ferrari R- Way SP Easyfix GT Black Autósülés, 15-36 kg
32 399 Ft

30 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ferrari R- Way SP Easyfix GT Black autósülés 15–36 kg-os gyerekek számára. Stílusos, dizájnos kialakítás. Állítható háttámlája és puha párnázata biztosítja a gyerek kényelmes utazását. A levehető huzatnak köszönhetően tisztítása egyszerű.


KIDDY Cruiserfix 3 2018 autósülés
95 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez biztosítja a gyermekek körülbelül 4 év és 12 év közötti maximális kényelmet és védelmet a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Nem csak egyedi autósülés gyerekeknek 15– től 36 kg- ig (3–12 év) kivételesen magas szintű biztonsággal és kényelemmel, hanem olyan termék is, mely feldíszíti járműd belterét.


KinderKraft Expander ISOFIX
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

//A KINDERKRAFT Expander ISOFIX autósülést úgy tervezték, hogy a gyermeknek maximális biztonságot és kényelmet nyújtson az út során. Az ISOFIX rendszerrel ez gyerekjáték. Az első helyen a biztonság és a kényelem áll kéz a kézben, ezért ez az autósülés ideális 15 és 36 kg közötti tömegű gyerekeknek.


KinderKraft Junior Plus

KinderKraft Junior Plus

Értékelés: 5
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

KINDERKRAFT Junior Plus autósülést úgy tervezték, hogy a gyermeknek maximális biztonságot és kényelmet nyújtson az út során. Az oldalvédő rendszerrel ez gyerekjáték. Az első helyen a biztonság és a kényelem áll kéz a kézben, ezért ez az autósülés ideális 15 és 36 kg közötti tömegű gyerekeknek.


Lionelo Autósülés 15-36 Kg Levi Plus
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

//Lionelo Lars Plus új gyermekülés, ami 15 kg – 36 kg súlyú gyermekek számára megfelelő. Könnyű, tömör, kiváló minőségű műanyagból készült konstrukcióval könnyedén átrakható autóból autóba. Az autósülés 6 pontos állítható fejtámla. Az ülés oldalirányú ütközések esetén is kiegészítő védelemmel rendelkezik.


Maxi-Cosi Rodi XP Gyermekülés
48 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi Cosi Rodi XP Gyermekülés együtt nő gyermekével szélességében és magasságában. A magasabb ülőpozició miatt a gyermek könnyebben kilát és így jobban élvezi az utazást. 15-től 36 kg-os gyermekek számára javasolt.


Maxi-Cosi Rodifix AirProtect 2017 Autós gyerekülés
58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi-Cosi Rodifix AirProtect Autós gyerekülés gondoskodik gyermeke fokozott biztonságáról utazás közben. Levegőkapszulás betéttel ellátott fejtámla, ún. AirProtect® technológia fokozott védelmet biztosít a fejnek. Oldalirányú ütközéssel szemben is optimális védelmet nyújt a fej, medence és csípő épen maradásáért. Mindemellett a gyerekülés igen kényelmes, széles fejtámlával és üléssel rendelkezik, és teljesen személyre szabható. Magassága, szélessége és a biztonsági öv is egyéni igényekhez igazítható, háttámlája pedig dönthető, hogy gyermeke mindig a legnagyobb kényelemben utazhasson.


Nania BeFix SP
15 951 Ft

13 490 Ft

Nania BeFix SP autósülés a párnázásnak és az állítható magasságú fejtámlának köszönhetően kényelmes utazást biztosít még hosszú utakon is. A védő párnák enyhítik az oldalsó ütést.


Nania BeFix SP 15-36 kg
12 390 Ft

Autós gyerekülés a 2/3-as kategóriából (15–36kg), ami minden biztonsági elvárást teljesít. A Befix SP autós gyerekülés a kemény párnázásával és a háttámla magasságának beállításával biztosítja a kényelmes utazást. Az oldalsó párnák enyhítik az oldalsó ütközést. Levehető gyerekülés magasító.


Nania BeFix SP Gyerekülés, Cars
15 999 Ft

13 490 Ft

Nania Befix Gyerekülés igen erős kárpitú, mégis kényelmes, az abszolút biztonságos utazást garantálja gyermekének, így hosszabb utazásokhoz is ajánlott. Állítható kar-, hát- és fejtámlája csak még jobban fokozza a gyermek komfortérzetét. További védőréteg gondoskodik az oldalirányú ütközések kivédéséről is, így a legideálisabb választás minden utazáshoz. A gyerekülés az autó hárompontos biztonsági övével rögzíthető. A levehető huzat poliészterből készült, könnyen kezelhető és mosható 30 °C-on.


Nania BeFix SP Ferrari 15-36 kg
26 190 Ft

22 090 Ft

Ferrari autós gyerekülés a 2/3-as kategóriából (15–36kg), ami minden biztonsági elvárást teljesít. A Befix SP autós gyerekülés a kemény párnázásával és a háttámla magasságának beállításával biztosítja a kényelmes utazást. Az oldalsó párnák enyhítik az oldalsó ütközést. Levehető gyerekülés magasító.


Nania Befix SP Minnie Mouse biztonsági gyerekülés
17 390 Ft

13 490 Ft

Nania Befix SP biztonsági gyerekülés modern külsővel 15–36 kg közötti gyerekeknek (II+III kategória). A gyerekülés állítható magasságú fejtámlával és állítható háttámlával rendelkezik, valamint védőpárnái vannak, amelyek optimalizálják az oldalról érkező ütések erejét.


Nania BeFix SP, Princess

Nania BeFix SP, Princess

Értékelés: 4
18 468 Ft

13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania BeFix, Princess Autóülés a vastag párnázásnak és a magasságban állítható fejtámlának köszönhetően garantálja a kényelmes utazást. A védőpárnák csökkentik a oldalütközést.


Nania BeFix SP Skyline
15 790 Ft

13 690 Ft

Gyerekülés Nania BeFix SP Skyline köszönhetően az erős párnázásnak, állítható magasságú fejtámlának és kényelmes kartámasznak kényelmes utazást garantál, még a hosszú utakon is.


Nania Befix SP Spiderman biztonsági gyerekülés
17 390 Ft

13 490 Ft

Nania Befix SP biztonsági gyerekülés modern külsővel 15–36 kg közötti gyerekeknek (II+III kategória). A gyerekülés állítható magasságú fejtámlával és állítható háttámlával rendelkezik, valamint védőpárnái vannak, amelyek optimalizálják az oldalról érkező ütések erejét.


Safety 1st Road Safe

Safety 1st Road Safe

Értékelés: 5
15 954 Ft

12 290 Ft

Safety 1st Road Safe univerzális autósülés, amely a gyerekkel együtt növekszik. Gyerekek számára ajánlott 15–36kg, osztály 2/3. Kimondottan könnyű és különösen alkalmas, amennyiben gyakran kell átpakolnia az egyik autóból a másikba. Állítható háttámla biztosítja az utazás során a kényelmet.


Lionelo Autósülés  ISOFIX 15- 36 kg HUGO
31 690 Ft

Újdonság

Autósülés ISOFIXEM HUGOgyerekeknek 15 kg- 36 kg. Az ülés garantálja a maximális biztonságot a rendszernek köszönhetően ISOFIX megfelelő kialakítás. A beállítási lehetőségek biztosítják, hogy a gyerekülés a gyerekével együtt nőjjön.


Nania BeFix SP Jégvarázs Autós Gyerekülés
16 990 Ft

13 490 Ft

Nania Befix Frozen gyerekülés igen erős kárpitú, mégis kényelmes, az abszolút biztonságos utazást garantálja gyermekének, így hosszabb utazásokhoz is ajánlott. Állítható kar-, hát- és fejtámlája csak még jobban fokozza a gyermek komfortérzetét. További védőréteg gondoskodik az oldalirányú ütközések kivédéséről is, így a legideálisabb választás minden utazáshoz. A gyerekülés az autó hárompontos biztonsági övével rögzíthető. A levehető huzat poliészterből készült, könnyen kezelhető és mosható 30 °C-on.


Nania BeFix SP Star Wars Autós Gyerekülés, Darth Vader
15 499 Ft

12 990 Ft

Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.


Nania BeFix SP Star Wars Autós Gyermekülés, Yoda
18 590 Ft

16 090 Ft

Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. A Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés biztonsági öve stabil rögzítést biztosít gyermeke számára. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.


Britax Römer KID II 2019 Gyerekülés
34 390 Ft

Römer KID II 2019 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozicióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Ezen felül könnyű súlya miatt egyszerű az áthelyezése más járművekbe is.


Concord Transformer XT isofix autósülés 15-36 kg
102 400 Ft

Concord Transformer XT autós gyerekülés a legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtja gyermekének. Használata 3 éves kortól ajánlott, és a folyamatosan állítható fej- és válltámlák jóvoltából akár 12 éves korig (36 kg-ig) alkalmas. Könnyedén, a szabványos Isofix pontokkal rögzíthető az autóba.


CYBEX Solution S-fix 2019

CYBEX Solution S-fix 2019

Értékelés: 5
64 690 Ft

Solution S-fix a gyermekkel együtt nő 3 – 12 év között és a szülőhöz hasonlóan fokozatosan alkalmazkodik a gyermek szükségleteihez. A Solution autósülés sikeres sorozatának legújabb tagja kitűnik funkcióinak köszönhetően, a kényelem és a biztonság számára. Az állítható fejtámasz megakadályozza a gyerek fejének előre dőlését alvás közben és állandóan az autósülés biztonságos szakaszában tartja azt. Ez mindenekelőtt az oldalirányú ütközésnél fontos, amely során a fejtámla és az L.S.P Rendszer fokozottan védi a gyermeket. A magasság 12 beállítási lehetősége egy kézzel lehetővé teszi a szülő és a növekvő gyerek számára a kényelmes utazást a járműben.


KIDDY Cruiserfix 3 2019
79 850 Ft

Cruiserfix 3 bármikor könnyen alkalmazkodik a gyermek méretéhez úgy magasságban, mint szélességben. Ez biztosítja, hogy a gyermek 4 és 12 éves kora között mindig biztonságosan és kényelmesen ülhessen. Ezzel egy időben minden járműhöz csatlakoztatható, melyek szabványos ISOFIX rögzítéssel vagy biztonsági övvel vannak felszerelve.


KIDDY Guardianfix 3 2019
99 850 Ft

Kiddy Guardianfix 3 autósülés egy újdonság. Bár a megnevezésével utal az elődjeire, de mégis egy teljesen új, tökéletesen felszerelt autósülésről van szó. Új isofix platformot kínál, forgatható csatlakozókkal, amelyek széles körű beállításokkal rendelkeznek. A felszerelésébe egy teljesen átdolgozott védőpult, valamint Kiddy Shock Abszorber és feljavított biztonsági öv vezeték került. Ez megfelel az ECE 44/04 biztonsági szabvány 10 kiegészítésének legújabb verziójának.


KIDDY Guardianfix 3 2019
99 850 Ft

Újdonság a Kiddy Guardianfix 3 autósülés. Bár a megnevezésével utal az elődjeire, de mégis egy teljesen új, tökéletesen felszerelt autósülésről van szó. Új isofix platformot kínál, forgatható csatlakozókkal, amelyek széles körű beállításokkal rendelkeznek. A felszerelésébe egy teljesen átdolgozott védőpult, valamint Kiddy Shock Abszorber és feljavított biztonsági öv vezeték került. Ez megfelel az ECE 44/04 biztonsági szabvány 10 kiegészítésének legújabb verziójának.


KIDDY Gyermek autósülés Cruiserfix 3 2018, Grey Melange
87 990 Ft

2 év garancia

Kiddy Cruiserfix 3 Grey Melange egy limitált kiadású egyedi gyermek autósülés 15-től 36 kg-ig (3–12 éves korig) rendkívüli biztonsággal és kényelemmel. Az új, csökkentett magasságú ISOFIX platform biztosítja az alacsonyabb súlypontot, ezáltal a kisebb billenőnyomatékot. Az épp nagyon divatosnak számító és emellett praktikus szürke színű Melange huzatból készült, lágy színes steppeléssel.


Maxi-Cosi Rodi Air-Protect 2017 Autósülés
49 990 Ft

39 990 Ft

Maxi Cosi Rodi Air-Protect autósülés garantálja gyermeke számára a biztonságos utazást. Speciális habbal és levegővel töltött fóliakapszulák a fejtámla két oldalába építve, mely lassítja az ütközés okozta folyamatot, így védi a gyermek fejét. Az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető, oldalirányú ütközés elleni védelem. A fejtámla magassága több fokozatban állítható. A fejtámlába integrált rögzítőnyelv használatával nagyobb stabilitást érhetünk el. Az üléssel egybeépített alaplapon az ülést 2 fokozatban dönthetjük. Állítható belső szélesség, könnyebb biztonságiöv-vezetési lehetőség.


Maxi-Cosi Rodi SPS 2017 Gyermekülés
33 950 Ft

Maxi Cosi Rodi SPS 2017 Gyermekülés állítható magasággal majdnem minden autóban használható. A szék együtt nő gyermekével szélességében és magasságában. 15-től 36 kg-os gyermekek számára javasolt.