Britax Römer Adventure 2020yerekülés
41 290 Ft

2 év garancia

Römer Adventure 2019 Gyerekülés erőteljes oldalvédelemmel rendelkezik, a mély lengéscsillapításnak köszönhetően. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az ergonómikus fejtámasz 11 fokozatban állítható. Alacsony tömegének hála könnyen áthelyezhető, huzata levehető és mosható.

CYBEX Solution B-fix 2020

CYBEX Solution B-fix 2020

Értékelés: 4,8
37 090 Ft 32 490 Ft

Solution B-fix gyermek autósülés a Cybex márkától, amely a 2/3-os osztályba tartozik, 15–36 kg-os gyermekeknek megfelelő, tehát 3 – 12 éves kor közt. A biztonsá és stabilitás biztosítása érdekében az autósülés reteszek segítségével rögízthető.

Britax Römer Discovery SL 2019 Gyerekülés-25%
46 790 Ft 34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Britax Discovery SL Gyerekülés megbízható kényelmet és biztonságot kínál gyermekének az utazás során. Kialakításának köszönhetően ergonomikus fejtámasza a biztonságon felül kellemes alvást is biztosít, valamint gondosan kipárnázott oldalsó szárnyai megfelelően védenek az oldalról érkező ütésekkel szemben. Az ISOFIT rendszernek köszönhetően az ülés olyan járműbe is beszerelhető, ahol egy hagyományos ISOFIX ülést nehezebb csatlakoztatni.

CYBEX Solution M-Fix SL

CYBEX Solution M-Fix SL

Értékelés: 4,8
52 290 Ft

Cybex Solution M-fix a SILVER kollekcióból. Optimalizált légkeringési rendszerrel ellátott. Az ISOFIX Connect System javítja az autósülés stabilitását és biztonságát. Magassága 12 helyzetbe állítható, valamint állítható fejtámlával ellátott.

CYBEX Solution M-fix 2020

CYBEX Solution M-fix 2020

Értékelés: 4,9
60 590 Ft

Cybex Solution M-fix autósülés 2019 A Solution autósülés sorozatának legfontosabb biztonsági eleme, szabványosított CYBEX dönthető fejtámasz. Ez okosan megakadályozza a gyerek fejének eldőlését alvás alatt. Egyénileg állítható lineáris védelem oldalirányú ütközés során (L.S.P. System Plus) a biztonság és a kényelem legmagasabb szintjét biztosítja. ISOFIX Connect System javítja a stabilitást és az autósülés biztonságát. Az autósülés alkalmas ISOFIX csatlakozással nem rendelkező járművek számára is.

Britax Römer KIDFIX SICT Black SL 2019
58 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Kidfix SL SICT Black autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely a fejlett beszerelési rendszerének köszönhetően biztosítja a ** maximális védelmet az oldalirányú SICT ütközésekkel szemben. Megfogathatod az innovatív **ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszer vagy 3 pontos biztonsági öv segítségével. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Nania BEFIX CAPTAIN AMERICA LUXE 2020
24 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hurrá anyával és apával megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban az autóban, köszönhetően a BEFIX CAPTAIN AMERICA LUXE 2020 autósülésnek, az Amerika kapitány pajzsával Avengers motívummal, ergonomikus szerkezettel, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Britax Römer KID II Black 2019-20%
46 190 Ft 36 790 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető más autóba és 3-pontos biztonsági övvel rendelkezik. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

KinderKraft Unity Isofix

KinderKraft Unity Isofix

Értékelés: 4,7
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kinderkraft UNITY Isofix autósülés tökéletes alkalmazkodik a gyermekhez, a 3 pozícióba beállítható támlájának köszönhetően. Az ISOFIX rendszernek köszönhetően az autósülés könnyen beszerelhető bonyolult összeszerelés nélkül. Az első helyen a biztonság és a kényelem áll kéz a kézben, ezért ez az autósülés ideális 15 és 36 kg közötti tömegű gyerekeknek.

KinderKraft XPAND Isofix

KinderKraft XPAND Isofix

Értékelés: 4,7
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kinderkraft XPAND Isofix autósülés megfelel minden követelménynek, hogy maximális kényelmet biztosítson a gyermeknek. Az ISOFIX rendszerrel a rögzítés gyerekjáték. Az első helyen a biztonság és a kényelem áll kéz a kézben, ezért ez az autósülés ideális 15 és 36 kg közötti tömegű gyerekeknek.

KinderKraft JUNIOR-FIX

KinderKraft JUNIOR-FIX

Értékelés: 4,8
21 990 Ft

2 év garancia

A KINDERKRAFT Junior Fix autósülés 15 és 36 kg közötti tömegű gyerekeknek alkalmas (csoport: ECE II / III) . Maximális kényelmet és biztonságot nyújt a gyermeked számára. Az ISOFIX rendszerrel ez gyerekjáték.

Nania BEFIX IRON MAN LUXE 2020
24 490 Ft

2 év garancia

Hurrá anyával és apával megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban az autóban, köszönhetően a BEFIX IRON MAN LUXE 2020 autósülésnek a bátor Iron Mannel Avengers motívummal, ergonomikus szerkezettel, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BEFIX SP ACCESS 2020

Nania BEFIX SP ACCESS 2020

Értékelés: 5
17 490 Ft

2 év garancia

Hurrá anyával és apával a kirándulásokra a Nania BEFIX SP ACCESS autósüléssel, amely maximális biztonságot szolgáltat az autóban, ergonomikus szerkezetű, 3pontos öv segítségével rögzíthető, belső párnával, valamint állítható fejtámlával kiegészített. Az autósülés üléspárnának is használható, és 15–36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania Befix SP Luxe Princess

Nania Befix SP Luxe Princess

Értékelés: 4,7
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Befix SP Luxe mese mintávalPrincess gyereknek készült 15 és 36 kg között. Erős párnázottságának és a magasságban állítható háttámlájának köszönhetően hosszú utazások esetén is kényelmes utazást biztosít. Kiváló felhasználási lehetőség a különálló ülésmagasító révén.

Lionelo autósülés 15-36 kg Lars Plus
15 990 Ft

2 év garancia

Lionelo Lars Plus egy új gyermekülés 15–36 kg súlyú gyermekek számára A könnyű, megbízható konstrukciónak és a kiváló minőségű műanyagnak köszönhetően könnyen hordozható autóból autóba. Az autósülés 6 pontos állítható fejtámla. Az ülés oldalsó ütközések esetén további védelmet nyújt.

Nania BeFix SP Star Wars Autós Gyermekülés, Yoda
18 590 Ft 16 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. A Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés biztonsági öve stabil rögzítést biztosít gyermeke számára. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.

CYBEX Solution S i-Fix 2020

CYBEX Solution S i-Fix 2020

Értékelés: 4,9
67 590 Ft

2 év garancia

A Solution S i-Fix 2020 autósülés gyerekeknek 3-tól 12 éves korig ajánlott. Egyedi elemekkel rendelkezik, amelyek maximalizálják gyermeked védelmét, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem, és számos lehetőséget kínál, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint növekszik a gyermekkel, és megkönnyíti a szülők utazását.

Nania BeFix SP 15-36 kg

Nania BeFix SP 15-36 kg

Értékelés: 4,5
13 790 Ft

Autós gyerekülés a 2/3-as kategóriából (15–36kg), ami minden biztonsági elvárást teljesít. A Befix SP autós gyerekülés a kemény párnázásával és a háttámla magasságának beállításával biztosítja a kényelmes utazást. Az oldalsó párnák enyhítik az oldalsó ütközést. Levehető gyerekülés magasító.

Nania Befix SP Access

Nania Befix SP Access

Értékelés: 4
12 690 Ft

2 év garancia

Nania Befix SP Access 15 és 36 kg közti gyerekeknek ajánlott, a vastag párnázásának és az állítható magasságú fejtámlának köszönhetően pedig kényelmes utazást biztosít hosszabb utakon is. Az autó 3pontos biztonsági övével rögzíthető a gyerekülés.

Nania Befix Easyflex Tech

Nania Befix Easyflex Tech

Értékelés: 4,2
19 290 Ft 16 490 Ft

2 év garancia

Nania Befix Easyflex Tech 15-től 36 kg súlyú gyerekek számára. Praktikus autósülés, ami párnázott fejtámlával rendelkezik, így a kicsi növekedéséhez mérten állítható. Az emelőülés magában is használható.

Nania BeFix SP, Princess

Nania BeFix SP, Princess

Értékelés: 3,8
15 990 Ft

Nania BeFix, Princess Autóülés a vastag párnázásnak és a magasságban állítható fejtámlának köszönhetően garantálja a kényelmes utazást. A védőpárnák csökkentik a oldalütközést.

Nania Befix SP Luxe Frozen

Nania Befix SP Luxe Frozen

Értékelés: 4,5
17 790 Ft

2 év garancia

Nania Befix SP Luxe film motívummalFrozen (Frozen) ajánlott15 és 36 kg közötti gyermekek számára.. Erős párnázottságának és a magasságban állítható háttámlájának köszönhetően hosszú utazások esetén is kényelmes utazást biztosít. Kiváló felhasználási lehetőség a különálló ülésmagasító révén.

Nania BeFix SP Gyerekülés, Cars
18 590 Ft 15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Befix Gyerekülés igen erős kárpitú, mégis kényelmes, az abszolút biztonságos utazást garantálja gyermekének, így hosszabb utazásokhoz is ajánlott. Állítható kar-, hát- és fejtámlája csak még jobban fokozza a gyermek komfortérzetét. További védőréteg gondoskodik az oldalirányú ütközések kivédéséről is, így a legideálisabb választás minden utazáshoz. A gyerekülés az autó hárompontos biztonsági övével rögzíthető. A levehető huzat poliészterből készült, könnyen kezelhető és mosható 30 °C-on.

Nania Befix SP Luxe

Nania Befix SP Luxe

Értékelés: 4,5
14 990 Ft

Nania Befix SP Luxe 15 és 36 kg közötti gyermekek számára ajánlott. Vastag párnázásának és az állítható magasságú fejtámlának** köszönhetően kényelmes utazást biztosít hosszabb utakon is. Kiváló felhasználási lehetőség a különálló ülésmagasító révén.

Britax Römer Kidfix SL Black 2019
49 490 Ft

2 év garancia

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető és rögzíthető más autóba az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszernek vagy a hárompontos biztonsági övnek köszönhetően. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Nania R-Way Easyflex Tech

Nania R-Way Easyflex Tech

Értékelés: 4,4
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Nania R-Way Easyflex Tech autósülés 15–36 kg súlyú gyerekek számára. A puha párnázás és az állítható háttámla kényelmet nyújt a kicsiknek még a hosszabb utak során is . EASYFLEX rendszer segítségével rögzíthető.

Britax Römer Autósülés Kidfix 2 R 2019
63 490 Ft

2 év garancia

A legkisebbek biztonságát helyezed az 1. helyre? Akkor nincs miről gondolkodni! A KIDFIX2 R egy szofisztikált 2v1 gyerekülés, a díjazott KIDFIX terméksorozatból, amely nemcsak maximálisan flexibilis, hanem egyúttal nagyon kényelmes a kisebb és nagyobb utazók számára is 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. A V alakú háttámla a gyermekkel együtt növekszik, és elegendő teret biztosít, miközben egyúttal véd is.

Maxi-Cosi Rodi Air-Protect 2020Autósülés
58 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi Cosi Rodi Air-Protect autósülés garantálja gyermeke számára a biztonságos utazást. Speciális habbal és levegővel töltött fóliakapszulák a fejtámla két oldalába építve, mely lassítja az ütközés okozta folyamatot, így védi a gyermek fejét. Az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető, oldalirányú ütközés elleni védelem. A fejtámla magassága több fokozatban állítható. A fejtámlába integrált rögzítőnyelv használatával nagyobb stabilitást érhetünk el. Az üléssel egybeépített alaplapon az ülést 2 fokozatban dönthetjük. Állítható belső szélesség, könnyebb biztonságiöv-vezetési lehetőség.

Nania Starter Easyflex Tech

Nania Starter Easyflex Tech

Értékelés: 3,4
15 990 Ft

2 év garancia

Nania Starter Easyflex Tech 15-től 36 kg súlyú gyerekek számára. Kényelmes autóülés, a puha párnázásnak köszönhetően, hosszú utakon biztosítja a gyermek kényelmét. A fejtámla állítható a gyermek méretéhez megfelelően

Hauck Bodyguard Pro isofix 2020
31 890 Ft

Autósülés Bodyguard Pro Isofix egy autósülés, amely 15 kg-tól 36 kg (kb. 3–12 éves korig) alkalmas. Az autósülés oldalsó ütközésvédelem Memoryfoam + légkamrarendszerrel van ellátva. Az autósülés úgy van kialakítva, hogy a kisbaba mindig kényelmesen érezze magát.

Nania BeFix SP

Nania BeFix SP

Értékelés: 3
15 990 Ft

Nania BeFix SP autósülés a párnázásnak és az állítható magasságú fejtámlának köszönhetően kényelmes utazást biztosít még hosszú utakon is. A védő párnák enyhítik az oldalsó ütést.

Nania BeFix SP Star Wars Autós Gyerekülés, Darth Vader
15 990 Ft

Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.

Joie Traver 2019

Joie Traver 2019

Értékelés: 4,7
46 990 Ft

Traver biztonsági gyerekülés 15 és 36 kg közti gyermekek számára ajánlott. Kényeztesd gyermekedet magasfokú biztonsággal és kényelemmel, ami a gyerekülés ISOFIX rögzítésének, az oldalról érkező ütésekkel szembeni tökéletes védelmének és a kényelmes párnázásának köszönhető.

Britax Römer KIDFIX SL 2019 Gyerekülés
55 090 Ft 49 490 Ft

2 év garancia

Römer KIDFIX SL 2019 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozícióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Az ülés ISOFIX kompatibilis, így ha járműve rendelkezik a rendszerrel, gyermekének annál nagyobb biztonságot garantálhat.

Nania R-WAY MINNIE MOUSE LUXE 2020
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az R-WAY autósülést a francia Nania márkától könnyen beszerelheted az autóba 3 pontos biztonsági öv segítségével. Az állítható magasságú fejtámla és kényelmes párnázás biztosítja az egyedülálló biztonságot és a kényelmet a kicsi számára. Az az autósülés anatómiai formájú és levehető huzattal rendelkezik.

Nania STARTER ECO BLACK 2020
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A STARTER ECO BLACK autósülés a francia Nania márkától kényelmes hosszú utakra az erős párnázásának és az anatómiai formájú fejtámlának köszönhetően. Lányok és fiúk számára egyaránt alkalmas egyszínű dizájn. Autósülés gyerekek számára 15 kg-os súlytól 36 kg-os súlyig (kb. 4–10 éves kor között)

Lionelo Autósülés ISOFIX 15- 36 kg HUGO
31 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autósülés ISOFIXEM HUGOgyerekeknek 15 kg- 36 kg. Az ülés garantálja a maximális biztonságot a rendszernek köszönhetően ISOFIX megfelelő kialakítás. A beállítási lehetőségek biztosítják, hogy a gyerekülés a gyerekével együtt nőjjön.

Nania BEFIX BARBIE 2020
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hurrá anyával és apával megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban az autóban, köszönhetően a Nania BEFIX BARBIE 2020 autósülésnek, a gyönyörű Barbie bájos motívumával, ergonomikus szerkezettel, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BEFIX CARS FIRST 2020
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hurrá anyával és apával megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban az autóban, köszönhetően a Nania BEFIX CARS FIRST 2020 autósülésnek a szimpatikus Villám McQueen motívummal, ergonomikus szerkezettel, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BEFIX FISHER PRICE 2020
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hurrá anyával és apával megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban az autóban, köszönhetően a Nania BEFIX FISHER PRICE 2020 autósülésnek vidám négyzet alakú motívummal, ergonomikus szerkezettel, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BEFIX LINEA

Nania BEFIX LINEA

Értékelés: 5
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hurrá anyával és apával a kirándulásokra a dísz pánttal ellátott Nania BEFIX LINEA autósüléssel, maximális biztonságot szolgáltat az autóban, ergonomikus szerkezetű, 3pontos öv segítségével rögzíthető, belső párnával, valamint állítható fejtámlával kiegészített. Az autósülés üléspárnának is használható, és 15–36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BEFIX SP LX 2020

Nania BEFIX SP LX 2020

Értékelés: 5
19 990 Ft

Hurrá anyával és apával autóval megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban, köszönhetően a Nania BEFIX SP LX 2020 autósülésnek ergonomikus kialakítással, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BEFIX SP LX FROZEN 2020
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hurrá anyával és apával megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban az autóban, köszönhetően a Nania BEFIX SP LX CARS 2020 autósülésnek a szimpatikus Anna és Elsy motívummal, ergonomikus szerkezettel, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BEFIX SP PAW PATROL 2020

Nania BEFIX SP PAW PATROL 2020

Értékelés: 2,5
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hurrá anyával és apával a kirándulásokra a Nania BEFIX SP PAW PATROL autósüléssel a Mancs őrjáratot ábrázoló csodás nyomtatott mintával, maximális biztonságot szolgáltat az autóban, ergonomikus szerkezetű, 3pontos öv segítségével rögzíthető, belső párnával, valamint állítható fejtámlával kiegészített. Az autósülés üléspárnának is használható, és 15–36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania R-WAY CAPTAIN AMERICA LX 2020
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az R-WAY autósülést a francia Nania márkától könnyen beszerelheted az autóba 3 pontos biztonsági öv segítségével. Az állítható magasságú fejtámla és kényelmes párnázás biztosítja az egyedülálló biztonságot és a kényelmet a kicsi számára. Az az autósülés anatómiai formájú és levehető huzattal rendelkezik.

Nania R-WAY MICKE MOUSE LUXE 2020
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az R-WAY autósülést a francia Nania márkától könnyen beszerelheted az autóba 3 pontos biztonsági öv segítségével. Az állítható magasságú fejtámla és kényelmes párnázás biztosítja az egyedülálló biztonságot és a kényelmet a kicsi számára. Az az autósülés anatómiai formájú és levehető huzattal rendelkezik.

Gyerekülés 15 - 36 kg

A 15 – 36 kg gyerekülés 4-12 éves korig alkalmas. A választás során figyeljen a biztonságra és rögzítés típusára az autóban. A praktikus funkciók közül értékelni fogja az egyszerű karbantartást és a dönthetőséget.

Milyen paraméterekkel bírjon a 15 – 36 kg gyerekülés?

  • Biztonság – az európai normák és szabályok betartása, mindig megbízható gyártót válasszon
  • Rögzítés típusára az autóban –hárompontos biztonsági öv vagy ISOFIX
  • Dönthetőség – a teljes ülés vagy fejtámla állításának lehetősége, hosszú utakra alkalmas možnost
  • Karbantartás – ideális a levehető és mosható huzat
  • 15 - 36 kg gyerekülés 2 az 1-ben

A magas háttámla 135 cm magasságig ajánlott, utána az gyerekülés szétszedhető, és használhatjuk csak az ülésmagasítót.

  • 15 - 36 kg gyerekülés ISOFIX-szel

Az ISOFIX-szel felszerelt gyerekülés a legbiztonságosabb választás. Az ülés a rögzítésnek köszönhetően az autó szerkezetéhez szorul. Az autóban is kell legyen ISOFIX rögzítőrendszerrel.

  • Dönthető 15 - 36 kg gyerekülés

A dönthető 15 - 36 kg gyerekülés a legjobb választás hosszú utakra. Kényelmes alváshoz dönthető hát- és a fejtámla egy része is.

Olyan népszerű gyerekülés gyártó márkák termékei közül választhat, mint a Maxi Cosi vagy a Cybex.