Britax Römer Autósülés Kidfix 2 S, Comic Fun

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Britax Römer Katalógus száma: 1317737001

Ingyen szállítás

Britax Römer Autósülés Kidfix 2 S, Comic Fun

A legkisebbek biztonságát helyezed az 1. helyre? Akkor nincs miről gondolkodni! A KIDFIX2 S egy szofisztikált 2v1 gyerekülés, a díjazott KIDFIX terméksorozatból, amely nemcsak maximálisan flexibilis, hanem egyúttal nagyon kényelmes a kisebb és nagyobb utazók számára is 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. V alakú háttámla, beállítható SICT technológiával, amely nemcsak több helyet kínál fel a gyerekednek, hanem ütközskor remek védelmet. További információ

85490
5 1

85 490 Ft

Katalógus száma: 1317737001

Leírás

Termékleírás

A legkisebbek biztonságát helyezed az 1. helyre? Akkor nincs miről gondolkodni! A KIDFIX2 S egy szofisztikált 2v1 gyerekülés, a díjazott KIDFIX terméksorozatból, amely nemcsak maximálisan flexibilis, hanem egyúttal nagyon kényelmes a kisebb és nagyobb utazók számára is ** 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. V alakú háttámla, beállítható SICT technológiával, amely nemcsak több helyet kínál fel a gyerekednek, hanem **ütközskor remek védelmet.

Állandó kényelem az útjaidon

Állandó kényelem – KIDFIX2 R ülés a gyerekkel együtt nő, kb. 3 és fél éves kortól egészen 12 éves korig. Az ülés V alakú háttámlája kényelmes helyzetet kínál fel a kisebb gyereknek, és elegendő helyet a vállaknál, ha a gyerek megnő. Automatikusan alkalmazkodik, ha beállítod a fejtámla magasságát. Ezen kívül a háttámla eltávolítható, ha a gyerek magassága meghaladja a 135 cm-t. Ennek köszönhetően útjaid során biztosítva lesz a kényelem és a flexibilitás.

Biztonság mindenekelőtt

Állandó biztonság az utakon: A KIDFIX2 S ülés magas háttámlája puha párnázott oldalrészekkel és remek védelemmel oldalirányú ütközéskor a beállítható SICT technológiának köszönhetően. Ennek köszönhetően a gyerek maximális védelme oldalirányú ütközéskor mindig biztosított. Ezen kívül a SecureGuard rendszer optimális hastájéki biztonsági öv helyzetet biztosít a csípőcsonton, mellyel csökkenti a gyerek hasi sérülésének veszélyét. Továbbá az övcsatt, amely a diagonális öv megfelelő helyzetét biztosítja a gyermek vállán keresztül, amikor az ülés a háttámla nélkül van használva. Ennek köszönhetően nyugalomban foglalkozhatsz az autóvezetéssel.

Made in Germany

Minden KIDFIX gyerekülés teljes körűen megtervezett, Németországban fejlesztve és gyártva. Ennek köszönhetően egy egész sor vizsgálat végezhető el saját berendezésekkel a crash tesztek elvégzésére, mely által a legmagasabb minőség van biztosítva. Belső vizsgálatainkon kívül a KIDFIX sorozat ülései alaposan tesztelve voltak az EuroNCAP-ban. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen tesztelésnek vannak alávetve, az utolsó autómodellek a legmodernebb biztonsági technológiával,mindezt háttámlával és nélküle is, mindig a legjobb eredményekkel. A Britax Römer társaságban gondosan figyeljük az utolsó gépjármű trendeket, hogy megfelelő módon tudjuk módosítani termékeinket, és még inkább hozzájárulni azok biztonságához.


Főbb jellemzők

  • Levehető huzat
  • Levehető háttámla
  • SecureGuard
  • Fejlett oldalirányú ütközés elleni védelem – SICT
  • Egyszerűen beállítható V alakú háttámla
  • Egyszerűen beállítható ergonómiai fejtámla
  • Méretek (ma x szé x mé): 67 – 85 × 54 × 39 cm
  • A termék súlya 7,2 kg
  • Útirány felé néz 15 – 36 kg

A csomagolás tartalma

1× darab

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Az ülés súlya 9 kg
Autóba szerelés isofix/hárompontos rögzítés
Levehető mosható kárpit igen
Oldalütközés védelem igen
5 pontos öv rögzítés nem
Feszesség szabályzása igen
Strech kialakítás a lábaknál nem
Csoport 15-36 kg
Szín

Szín

fekete
Biztonsági Panel nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.