Britax Römer Kidfix SL Black 2022, Moonlight Blue

Britax Römer Kidfix SL Black 2022, Moonlight Blue

Száma: 1237045003
Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető és rögzíthető más autóba az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszernek vagy a hárompontos biztonsági övnek köszönhetően. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig. További információ

Szín

default
default
default
default
Forgalmazó: MALL
60 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás

Raktáron 5-nél több db

2022.5.20 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.5.23 prémium szállítással várhatóan
 
2022.5.24 - 2022.5.26 standard szállítással várhatóan
Száma: 1237045003

Leírás

Britax Römer Kidfix SL Black

A KIDFIX SL egy autós gyerekülés háttámlával, ami több különböző módon szerelhető be bármilyen autóba – az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszertől a hárompontos biztonsági övig. Gyors és egyszerű beszerelés az elfoglalt szülők számára.

NAGY OLDALPANELEK A KÉNYELEM ÉS A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN

 • A KIDFIX SL ülés mély, puhán párnázott oldalsó panelekkel és háttámlával rendelkezik, amelyek úgy lettek megtervezve, hogy kényelmet és biztonságot nyújtsanak az idősebb gyerekeknek utazás közben. Védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig és biztosítja a biztonságos utazást.

KÖNNYŰ BESZERELÉS ÉS KÉNYELEM

 • A KIDFIX SL könnyen beszerelhető az ISOFIX rögzítési pontoknak köszönhetően és azután is szilárdan rögzítve marad, amikor kiveszed a kicsit az autóból. A puha reteszek, amelyek külön-külön csatlakoznak, a rögzítési pontok megtalálása és csatlakoztatása sokkal könnyebb. A biztonsági öv vezetői automatikusan alkalmazkodnak, ha megváltoztatod a fejtámla magasságát és biztosítják, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozícióban legyen, ami pontosan megfelel a kicsinek. Ahogy a gyerek nő, és egyre szélesebbek a vállai, az ülés V alakú háttámlája alkalmazkodik és biztosítja a kényelmet a használat teljes ideje alatt.

Főbb jellemzők:

 • Menetirányban használandó 15 és 36 kg között.
 • ISOFIT rendszer lehetővé teszi a közvetlen bekapcsolódást a jármű ISOFIX rögzítési pontjaiba .
 • A mély és puha oldalfalai optimális védelmet nyújtanak az oldalirányú ütközésekkel szemben.
 • V alakú háttámla – tökéletesen alkalmazkodik a gyerekek fejlődéséhez.
 • Az állítható magasságú fejtámla és a vezető elemek lehetővé teszik az ülésnek, hogy együtt nőjön a gyerekkel, miközben a felnőtt biztonsági öv a megfelelő pozícióban fut a gyerek vállai alatt.
 • A puhán párnázott és mosható huzat biztosítja a gyermek kényelmét, és mosáshoz könnyen eltávolítható.
 • Csoport: 2–3 (15kg – 36kg)
 • Méretek: 67 – 85 cm x 51 cm x 38 cm
 • Tömeg 6,4 kg
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.