Britax Römer Kidfix SL SICT Black 2018, Flame Red

Márka: Britax Römer Katalógus száma: 1237168002

Ingyen szállítás

Britax Römer Kidfix SL SICT Black 2018, Flame Red

Britax Römer Kidfix SL SICT Black autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely a fejlett beszerelési rendszerének köszönhetően biztosítja a ** maximális védelmet az oldalirányú SICT ütközésekkel szemben. Megfogathatod az innovatív **ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszer vagy 3 pontos biztonsági öv segítségével. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig. További információ

59190

59 190 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 68 890 Ft, Megtakarítás: 9 700 Ft (14 %)

Katalógus száma: 1237168002

Leírás

Termékleírás

Britax Römer Kidfix SL SICT Black

A KIDFIX SL SICT fejlett beszerelési rendszerrel van ellátva, ami biztosítja a további ütközésvédelmet és ezen felül több teret hagy a többi utas számára. ĺgy született egy háttámlával rendelkező gyerekülés, ami egyszerre biztonságos és egyszerű is.

ELSŐOSZTÁLYÚ OLDALIRÁNYÚ ÜTKÖZÉS ELLENI VÉDELEM

 • A KIDFIX SL SICT egy háttámlával rendelkező gyerekülés, amely kivételes szintű védelmet nyújt a gyermekeknek fejtől, csípőig az oldalirányú ütközések ellen a SICT technológiának, a mélyen párnázásának és a puha oldalfalainak köszönhetően. Arra tervezték, hogy biztosítsa a biztonságos a kényelemes utazást a gyerekek számára is.

KÖNNYŰ BESZERELÉS ÉS KÉNYELEM

 • A KIDFIX SL SICT könnyen beszerelhető az ISOFIX rögzítési pontoknak köszönhetően és azután is szilárdan rögzítve marad, amikor kiveszed a kicsit az autóból. A puha reteszek, amelyek külön-külön csatlakoznak, rögzítési pontjainak megtalálása és csatlakoztatása sokkal könnyebb. A biztonsági öv vezetői automatikusan alkalmazkodnak, ha megváltoztatod a fejtámla magasságát és biztosítják, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozícióban legyen, ami pontosan megfelel a kicsinek. Ahogy a gyerek nő, és egyre szélesebbek a vállai, az ülés V alakú háttámlája alkalmazkodik és biztosítja a kényelmet a használat teljes ideje alatt.

Főbb jellemzők:

 • Side Impact Cushio Technology (SICT) a gyerekülés oldalán – ezek műanyag elemek, amelyek oldalirányú ütközés esetén több energiát nyelnek el, mint maga az ülés. A műanyag „ütközők” üresek és az összenyomásuk/ütközés hatására levegő szabadul ki belőlük.
 • Állítható oldalsó SICT védelem – rugalmas és arra az oldalra helyezhető, ami a közelebb van az ajtóhoz. Ez lehetővé teszi a könnyű használatot különböző autókban és ezen felül több teret hagy a többi utas számára.
 • Az ISOFIT rendszer lehetővé teszi a közvetlen bekapcsolódást a jármű ISOFIX rögzítési pontjaiba.
 • A mély és puha oldalfalai optimális védelmet nyújtanak az oldalirányú ütközésekkel szemben.
 • V alakú háttámla – tökéletesen alkalmazkodik a gyerekek fejlődéséhez.
 • A biztonsági övet vezető elemek a 3 pontos biztonsági övet a megfelelő pozícióban vezetik a gyerek vállai alatt.
 • Állítható magasságú fejtámla.
 • Puhán párnázott huzat, amit el lehet távolítani mosáshoz.
 • 4-től 12 éves korig / 15–36 kg
 • Méretek: 67 – 85 × 51 × 38 cm
 • Tömeg 6,7 kg

Paraméterek

%2% paraméterei

Az ülés súlya 6.7 kg
Autóba szerelés izofix
Levehető mosható kárpit igen
Oldalütközés védelem igen
Öv beállíáts igen
Feszesség szabályzása igen
Csoport 15-36 kg
Szín

Szín

piros

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.