CYBEX Pallas S-fix 2021 Ferrari Racing Red

Értékelés: 3,4 8 értékelés Márka: CYBEX Katalógus száma: 1304476002

2 év garancia

CYBEX Pallas S-fix 2021 Ferrari Racing Red

Ezt nem szabad! Ehhez még túl kicsi! Gyakori mondatok ezek a szülők részéről gyermekük életének első évében. A gyerek Pallas S-fix autósülés több éven keresztül is jó szolgálatot tesz: mint 2in1 autósülést úgy tervezték, hogy a gyermek növekedésével egyidejűleg – 9 hónapos korától kezdve egészen 12 éves korig- használható legyen. A tökéletesített biztonsági párnák csökkentik a súlyos nyaki sérülések kockázatát a gyermek akadályozása nélkül. Alvás közben a szabadalmaztatott dönthető fejtámla vigyáz a gyermek biztonságára, mely megakadályozza, hogy a gyermek feje előre dőljön, illetve az autósülés biztonságos zónájában tartja, ami különösen fontos az oldalütközések esetén. A dönthető fejtámlán kívül az L.S.P. Systém is a fokozott biztonságot szolgálja, csökkentve az oldalütközések erejét. További információ

136790
3.4 8

136 790 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1304476002

Leírás

Termékleírás

Ezt nem szabad! Ehhez még túl kicsi! Gyakori mondatok ezek a szülők részéről gyermekük életének első évében. A gyerek Pallas S-fix autósülés több éven keresztül is jó szolgálatot tesz: mint 2in1 autósülést úgy tervezték, hogy a gyermek növekedésével egyidejűleg – 9 hónapos korától kezdve egészen 12 éves korig- használható legyen. A tökéletesített biztonsági párnák csökkentik a súlyos nyaki sérülések kockázatát a gyermek akadályozása nélkül. Alvás közben a szabadalmaztatott dönthető fejtámla vigyáz a gyermek biztonságára, mely megakadályozza, hogy a gyermek feje előre dőljön, illetve az autósülés biztonságos zónájában tartja, ami különösen fontos az oldalütközések esetén. A dönthető fejtámlán kívül az L.S.P. Systém is a fokozott biztonságot szolgálja, csökkentve az oldalütközések erejét.

Cybex Pallas S-Fix autósülés 2021

 • Egy kézzel állítható biztonsági párnák (sk. 1)
 • Szabadalmaztatott dönthető fejtámla
 • Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. Systém)
 • Kényelmes egykezes állíthatóság (sk. 1)
 • 2in1 autósülés
 • ISOFIX Connect a stabilitás és biztonság növelése érdekében
 • hosszúság / szélesség / magasság: 430 / 500 / 685 mm
 • súlya: 10 kg

Tudtad, hogy…

A frontális ütközés ereje a biztonsági párnák nagy részére kihat ezáltal az ütközéscsillapító anyag elnyeli az ütközési energiát. Ez a rendszer hasonló a légzsák működéséhez, baleset esetén segít jelentősen lecsökkenteni a sérülések mértékét. A gyermek a biztonsági rendszernek köszönhetően nem sérül meg, feje, nyaka, válla és belső szervei pedig védve vannak. Az újonnan tervezett egy kézzel állítható biztonsági párnák (szabadalmaztatott) a gyermek legnagyobb kényelmét szolgálják, a testhez idomulva biztosítják a test felső részének mozgásszabadságát és az 5 pontos biztonsági övrendszerrel maximális biztonságot nyújtanak, különösen frontális ütközés során.


+ …

3 pozícióba állítható fejtámla megakadályozza a gyermek fejének előredőlését alvás közben.

 • A CYBEX vállalat szabadalmaztatott állítható fejtámlája optimális védelmet biztosít oldalirányú ütközés esetén. Ez a forradalmi technológia a gyermek fejének súlypontját kissé hátrafelé helyezi ezzel megakadályozva, hogy alvás közben előre dőljön. Oldalirányú ütközés esetén az érzékeny fej az autósülés biztonságos zónájában marad, mely biztosítja az optimális védelmet. A 3 pozícióba dönthető fejtámla továbbá kényelmesebb alvási helyzetet biztosít a biztonságosabb és nyugodtabb út érdekében.

A jármű ajtó felőli oldalán meghosszabbítható.

 • A Pallas S-fix autósülés L.S.P. System rendszere fokozza a biztonságot az oldalirányú ütközés során. Összehasonlítva a hasonló autósülésekkel az L.S.P. System oldalirányú ütközés esetén 25%-kal csökkenti az ütközés erejét.

Pallas S-fix 2in1 autósülés Gyermeked magasságához mérten állítható, ezáltal 9 hónapos kortól egészen 12 éves korig használható.

 • A biztonságra többek között a biztonsági párnák ügyelnek, melyek a légzsák működéséhez hasonlóan baleset esetén megvédik a gyermek nyakát, a gyermek mozgásának korlátozása nélkül. 3 éves kortól a Pallas S-fix könnyen átalakítható a Solution sorozat 2/3 személyes autósülésére.

Funkciók

 • Energiaelnyelő réteg- az anyag rugalmas szerkezete elnyeli az ütközési energiát.
 • Légcsere rendszer- a gyermek számára ülés közben biztosítja a kellemes hőmérsékletet még meleg napokon is.
 • 12 magassági pozícióba állítható fejtámla – kényelmes védelmet biztosít gyermeke magasságához mérten.
 • Extra széles és mély ülés- a kényelmes utazás érdekében.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Az ülés súlya 10 kg
Autóba szerelés isofix
Levehető mosható kárpit igen
Oldalütközés védelem igen
5 pontos öv rögzítés nem
Feszesség szabályzása igen
Állíthatóság igen
Strech kialakítás a lábaknál nem
Csoport 9-36 kg
Szín

Szín

vörösbor
Biztonsági Panel igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.