KIDDY Guardianfix 3 2018 Urban Camo

Márka: KIDDY Katalógus száma: 1259127002

KIDDY Guardianfix 3 2018 Urban Camo

A limitált példányszámú luxus gyerekülés kombinálja a sikeres Guardian gyártási széria előnyeit (azaz a kifogástalan biztonságot és tökéletes kényelmet) a divatos dizájnnal. ISOFIX rendszerrel is rögzíthető az autóba. Eredeti üléspárnával ellátva. További információ

115690

115 690 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1259127002

Leírás

Termékleírás

A limitált példányszámú luxus gyerekülés kombinálja a sikeres Guardian gyártási széria előnyeit (azaz a kifogástalan biztonságot és tökéletes kényelmet) a divatos dizájnnal. ISOFIX rendszerrel is rögzíthető az autóba. Eredeti üléspárnával ellátva.

Biztonsági géniusz

Bár utal az elődjére, egy teljesen új, tökéletesen felszerelt autóülésről van szó. Az új isofix platform lapos csatlakozókkal, melyek széles körű beállításokkal rendelkeznek. A felszerelésbe egy teljesen átdolgozott védőpult, valamint Kiddy Shock Abszorber és feljavított biztonsági övek kerültek. Ez megfelel az ECE 44/04 biztonsági szabvány 10. kiegészítésének legújabb verziójának. A Stiftung Warentest kiadó által megjelentetett, német Test Magazin 2017. júniusi számában, a Guardianfix 3 kapta a legjobb értékelést a 9–36 kg kategóriában, 1,9 jó. Ez a független teszt megerősítette azt, amit ügyfeleinknek már korábban is állítottunk. A Guardianfix maximális védelmet és kényelmet nyújt.

 • A legkisebbek és legsebezhetőbbek védelmében a legjelentősebb elem a védőpult. Baleset esetén gyermek átfordul rajta. Az energiaelnyelő anyag, a mozgás és a párna bevonata csökkentik az erőhatást, melynek a gyermek ki lehet téve az ütközés során. Ezzel minimalizálja a nyaki- és gerincsérülések esélyét. A szülőnek igazán nem kell sok mindent tennie: A biztonsági pulttal rendelkező gyerekülések könnyen kezelhetőek. A gyermeket csak el kell helyezni az ülésben, majd rögzíteni a védőpultot és kész is. Megfelelő Isofix-rendszerrel ellátott járművekhez, de azzal nem rendelkezőekben is fixálható a Guardianfix 3 rögzítő rendszerrel vagy biztonsági öv segítségével. Mindkét rögzítési lehetőség nagy biztonságot nyújt.

Szerencsés hetes – 7 biztonsági elem, melyet máshol nem találhat.

 • Originális védőpult – lehetővé teszi, hogy a gyermek felsőteste természetesen átgördüljön a pulton, frontális ütközés vagy éles fékezés esetén. Ennek eredményeképpen a kritikusan érzékeny nyakterület sokkal kevésbé van kitéve terhelésnek, mint amikor a gyermek hagyományos biztonsági övekkel van rögzítve.
 • Új Kiddy ütközéscsillapító – 18 kg-tól felfelé a gyermekeket egy biztonsági pult nélküli ülésben, hárompontos biztonsági övvel rögzítik. Ez a rendszer azonban már felnőttek számára készült, akiknél – a gyermekektől eltérően – már befejeződött a medencecsontok fejlődése. Egyedülálló biztonsági funkciók – Kiddy ütközéscsillapító – elnyeli az energiát a hárompontos öveken, ezzel védi a gyermek medencéjét a nagy oldali nyomástól.
 • Optimalizált geometria az oldalfelületeken – az oldalsó védelmi elemek új elrendezésének köszönhetően a magas teljesítményű energiaelnyelő Honey Comb V2 anyag még hatékonyabbá válik, és maximális kinetikus energia felvételre lesz képes. Oldalirányú ütközés esetén a fej és a vállak a lehető legjobban védettek. Ezzel egyidejűleg megőrizve a gyermek remek oldalirányú kilátását.
 • Az új, csökkentett ISOFIX platform alacsonyabb súlypontot és ennélfogva kisebb nyomatékpontot biztosít. Ugyanakkor fel van szerelve oldalirányú elmozdító mechanizmussal is. Ez megkönnyíti a járműben való rögzítését, és csökkenti az oldalról ható ütőerőket az ülésen és a gyermeken egyaránt.
 • Optimális forma – A Kiddy Guardianfix 3 a gyermek méreteihez igazítható (állítható szélesség és magasság). Emiatt az oldalsó védelmi elemek még jobb védelmet nyújtanak. Állítsa be az ülést a gyermeke növekedésének minden szakaszához, hogy a lehető legjobb védelmet kapja!
 • Mozgatható üléspárna. Növeli a legkisebb gyermekek (9–11 kg) helyzetét a biztonsági pulthoz képest.
 • Szemmagasság-szintmérő. A gyermek fejének pontos elhelyezkedése jobban ellenőrizhető, a szülők azonnal láthatják, ha a gyermek nőtt, és az ülésnek a geometriáját a lehető legjobb védelemhez és kényelemhez kell igazítani.
 • Nem csak biztonságosabb, hanem sokkal kényelmesebb is.
 • A kényelem és biztonság alapja a többtartományos autósülés, mely a gyermek fejlődési szakaszaihoz igazodik. A Guardianfix 3 egyedülálló mechanizmussal rendelkezik a háttámla magasságának és szélességének beállításához egy kézzel és egyetlen mozdulattal. A piacon egyedülállóként rendelkezik olyan lábtartóval, mely 5 különböző pozícióba állítható, szintén említésre méltó a háttámla dőlésszögének megnövekedett tartománya és a lélegző 3D bevonat széles választéka, mely rendelkezésre áll. Így a gyermek számára akár egy hosszú utazás is kellemes élmény lehet.
 • Az egyszerű installációnak köszönhetően a hibák elkerülhetőek.
 • A szülőnek igazán nem kell sok mindent tennie: A biztonsági pulttal rendelkező gyerekülések könnyen kezelhetőek. A gyermeket csak el kell helyezni az ülésben, majd rögzíteni a védőpultot és kész is. Megfelelő Isofix-rendszerrel ellátott járművekhez, de azzal nem rendelkezőekben is fixálható a Guardianfix 3 rögzítő rendszerrel vagy biztonsági öv segítségével. Mindkét rögzítési lehetőség nagy biztonságot nyújt. – Az ISOFIX rendszerrel használatát az elfordítható és a kétirányú csúszó csatlakozók teszik egyszerűbbé rögzítéskor. Eltávolításuk széles választéka lehetővé teszi a nyugalmi helyzet megőrzését további utazásoknál is.
 • Ellenálló üléshuzat – A több színben kapható üléshuzat könnyen levehető és 30°C-on kézzel mosható. – Csúszó bélés – Támasz és tökéletes érzés ülés közben. A gyerek nagyszerűen érezheti magát és élvezni fogja az autózást.
 • A legkényelmesebb helyzet minden szituációban – csupán néhány másodpercet vesz igénybe, hogy az ülést alvó helyzetbe állítsa, és a kényelmes fejtámla magassága is könnyen változtatható. A széles ülés lehetővé teszi a békés és kényelmes alvást. Miközben az útra koncentrál, a gyermek biztonságában lesz az ülésben.

Adatok a termékről

 • Tömeg: 8,0 kg
 • Külső méretek: magasság 65–83 cm, szélesség 55–64 cm és mélység 45–50 cm
 • Belső méretek: fejtámla szélessége 21 cm, vállszélesség 31–41 cm, háttámla magassága 37–55 cm, az ülés mélysége 37 –42 cm, csípőszélesség 30 cm
 • Háttámla dőlésszögének terjedelme 90° és 115° között
 • Beszerelés típusa: menetirányban

Paraméterek

%2% paraméterei

Az ülés súlya 8 kg
Autóba szerelés izofix/hárompontos rögzítés
Oldalütközés védelem igen
5 pontos öv rögzítés nem
Állíthatóság igen
Csoport 9-36 kg
Szín

Szín

zöld/piros

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.