CYBEX Szúnyogháló Cloud Q/Aton 2019

Márka: CYBEX Katalógus száma: 1300751
CYBEX Szúnyogháló Cloud Q/Aton 2019

CYBEX Szúnyogháló Cloud Q/Aton 2019

Optimális védelem a zavaró rovarok ellen. Az elasztikus anyagnak köszönhetően alkalmas minden Cybex márkájú 0+ osztályú autósülés számára. További információ

4090

4 090 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Optimális védelem a zavaró rovarok ellen. Az elasztikus anyagnak köszönhetően alkalmas minden Cybex márkájú 0+ osztályú autósülés számára.


Paraméterek

%2% paraméterei

Kiegészítő típusa biztonság

Hasonló termékek

Diono See Me Too Visszapillantó tükör gyereke
3 749 Ft

Diono See Me Too Visszapillantó tükörrel mindig szemmel tarthatja vezetés közben is gyermekét, úgy, hogy közben mindig az út felé fordulva vezethet. Rengeteg balesetveszélyes helyzetet elkerülhet azzal, hogy nem kell hátrafordulnia a kicsihez. Könnyen rögzíthető egy műanyag csipesszel a visszapillantó tükörhöz.


Summer Infant Ülés védő + szervező (2 db)
3 920 Ft

Újdonság

Az ülés hátsó oldalon lévő univerzális huzat védi azt a szennyeződésekkel szemben és praktikus szervezőként is szolgál, amelyben az utazások során gyermeked fontos dolgait tárolhatod. a huzat 3 zsebet tartalmaz a könnyű hozzáférés érdekében. Tartós és könnyen mosható anyagból készült. Az ülés hátsó részére a kötők segítségével rögzítheted,a melyeket a támla köré tekerhetsz.


ZOPA Ülésre szerelhető rendező
3 513 Ft

Zopa Ülésre szerelhető rendező a kényelmes és praktikus utazások elősegítője. Könnyen összeszerelhető a csatok segítségével. Minden utazás sokkal kellemesebb lesz mind a szülők, mind a gyermekek számára.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.