KIDDY Gyermek autósülés Cruiserfix 3 2018, Grey Melange Super Green

Márka: KIDDY Katalógus száma: 1146060004

Ingyen szállítás

KIDDY Gyermek autósülés Cruiserfix 3 2018, Grey Melange Super Green

Kiddy Cruiserfix 3 Grey Melange egy limitált kiadású egyedi gyermek autósülés 15-től 36 kg-ig (3–12 éves korig) rendkívüli biztonsággal és kényelemmel. Az új, csökkentett magasságú ISOFIX platform biztosítja az alacsonyabb súlypontot, ezáltal a kisebb billenőnyomatékot. Az épp nagyon divatosnak számító és emellett praktikus szürke színű Melange huzatból készült, lágy színes steppeléssel. További információ

87990

87 990 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1146060004

Leírás

Termékleírás

Kiddy Cruiserfix 3 Grey Melange

A limitált kiadású Kiddy Cruiserfix3 Melange nemcsak egy egyedi gyermek autósülés 15-től 36 kg-ig (3–12 éves korig) rendkívüli biztonsággal és kényelemmel, hanem egy olyan termék is, amely díszíti az autó belső terét. Az épp nagyon divatosnak számító, emellett praktikus, szürke színű Melange huzatból készült, lágy színes steppeléssel. A független ADAC és Stiftung Warentest 2017 teszteken 1,8-as (jó) kiértékelést kapott. A biztonság így a legelhivatottabbak által lett megerősítve. Alkalmazkodik a gyermek növekedéséhez 3 irányban, így biztosítja a védőelemek megfelelő pozícióját a gyermek növekedése során.

A biztonság új szintje

 • A biztonság szemponjából a Cruiserfix a sikeres elődjére épít, mely a független teszteken sokszor győzött. A Cruiserfix első generációja 2011-ben 1,7-es értékkel győzőtt, utódja, a Smartfix 2015-ben pedig 1,8-as értékkel – az új, szigorúbb módszertan szerint.
 • A javított oldalsó védelem, az egyedi Kiddy Shock Absorber, a javított övvezetők és a teljesen új ISOFIC platform a Cruiserfix 3-ból olyan autósülést képez, amely megfelel a legújabb, ECE R44/04 Supplement 10 normának, melyet a legújabb, 2017-es tesztek bizonyítanak.

Szabályozható és kényelmes

 • A 8 év alatt, amíg a Cruiserfix 3 ajánlott, a gyermek testfelépítése jelentősen változik. Ezért fontos, hogy az autósülés elégségesen variálható legyen – a méretbeli változásokhoz tudjon nagy terjedelemben alkalmazkodni. A magasság 18 cm-es, a szélesség 10 cm-es terjedelemben szabályozható, így a Cruiserfix 3-at individuálisan alakíthatjuk a gyermek felépítéséhez – magasság, szélesség és az ülésmagasító mélysége (melynek 5 hosszúsági helyzete van) szempontjából. Minden szükséges változtatást egy kézmozdulattal elvégezhetünk.

Karakterisztika:

 • Maximális védelmet nyújt a gyermek számára 4-től 12 éves korig a legújabb, ECE R44/04 norma szerint.
 • Alkalmazkodik a gyermek növekedéséhez 3 irányban, és így biztosítja a biztonsági elemek helyes pozícióját a növekedés alatt.
 • Javított oldalsó védelem, egyedi Kiddy Shock Absorber, javított övvezetők és teljesen új ISOFIX platform.
 • Az oldalsó területek optimalizált geometriája – az új terveknek köszönhetően az oldalsó védők magas abszorpciós képességű anyagból – Honey Comb V2 – készültek, mely még hatékonyabb és elnyeli a kinetikus energia nagy részét. Oldalsó csúszás eseten a fej és a vállrész is védve van ezzel a módszerrel. Ezzel egyidőben a gyermek tökéletesen kilát oldalra.
 • Új Kiddy ütés-elnyelő – a Cruiserfix 3-ban a gyermekek biztosítva vannak a 3 pontos bizonsági öv segíségével. Ez a rendszer mindazonáltal felnőttek számára lett kifejlesztve. Az egyedi biztonsági elem – a Kiddy ütés-elnyelő – elnyeli az ütközéskor, vagy hirtelen fékezéskor keletkező energiát, mely a 3 pontos biztonsági övre van hatással, így védve a gyermeket.
 • A piros színű övvezetők a színűk maitt nemcsak megkönnyítik a rögzítést, de csökkentik a helytelen beszerelés veszélyét is.
 • Az új, alacsonyabb ISOFIX platform biztosítja az alacsonyabb súlypontot, így a billenőnyomaték is kisebb. Emellett az ülés oldalsó elcsúszás elleni mechanizmussal is felszerelt. Így könnyeb a járműbe való beillesztése és emellett csökkenti az oldalsó irányból érkező ütések erejét az ülésre és a gyermekre nézve.

Paraméterek:

 • Tömege: 7,6 kg.
 • Külső méretei: magasság 65–83 cm, szélesség 55+64 cm és mélység 45–50 cm.
 • Belső méretek: szélesség a fejnél 21 cm, vállszélesség 31–41 cm, háttámasz magassága 37–55 cm, ülésmagasító mélysége 37 –42 cm, csípőszélesség 30 cm.
 • Támasz dőlésszöge 90°-től akár 115°-ig.
 • Szerelés típusa: menetiránnyal megegyezően.
 • 15-től 36 kg-ig (3–12 év).

Paraméterek

%2% paraméterei

Az ülés súlya 7.6 kg
Autóba szerelés izofix
Oldalütközés védelem igen
Feszesség szabályzása igen
Csoport 15-36 kg
Szín

Szín

zöld

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.