DIAGO Szervező autóba - szürke/szürke
4 590 Ft

A DIAGO praktikus szervező autósülésre hasznos gyermekekkel való utazáskor, amikor gyakran sok dologra van szükséged: ételek, italok, játékok, könyvek stb. A szervező 5 zsebbel ellátott: 1 tépőzáras kis zseb, 3 tépőzáras nagyobb zseb éy 1 nagy cipzáros zseb.

Reer Rendező autóba TravelKid Box
8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendező autóba 2 fő résszel. Ideális játékok, könyvek és más apróságok tárolására. Hálós zsebek palackokra. Csúszásmentes anyag és kapcsok tartják a helyén. A Reer Rendező autóba TravelKid Box poliészterből és poliuretánból készült.

Summer Infant Ülés védő + szervező (2 db)
3 890 Ft

Az ülés hátsó oldalon lévő univerzális huzat védi azt a szennyeződésekkel szemben és praktikus szervezőként is szolgál, amelyben az utazások során gyermeked fontos dolgait tárolhatod. a huzat 3 zsebet tartalmaz a könnyű hozzáférés érdekében. Tartós és könnyen mosható anyagból készült. Az ülés hátsó részére a kötők segítségével rögzítheted,a melyeket a támla köré tekerhetsz.

Hauck Organize me (VE 12) Autós tároló
5 190 Ft

Hauck Organize me (VE 12) Autós tároló a kemény oldalainak köszönhetően kiválóan szuperál az autóban. A tágas, rugalmas belső rekeszekben könnyen elhelyezheti gyermekei játékait, a hordozófül segítségével egyszerűen elpakolható, vízálló, tartós anyagának hála nehezen koszolódik. A hátsó ülésre helyezhető tároló a biztonsági öv segítségével könnyen lerögzíthető, a 6 rekesznek és a 2 italtartónak köszönhetően számos tárgy, étel, ital tárolására alkalmas.

Tinéo Utazó asztal autósülésre
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az autósüléshez használható utazó asztal szórakoztatja gyermekedet az utazás során. Rajzolhat, ehet, játszhat, és sok egyebet csinálhat rajta. A megemelt szélek védenek a játékok, ceruzák leesésével szemben az utazás során. A gyermek játékainak tárolására alkalmas belső zsebek.

Lässig Car Wrap-to-Go Spooky
10 390 Ft

Lépj előre a helyes irányba és vedd meg ezt a szuper rendezőt a német piacvezető Lässig márkától, amellyel könnyen rendet teremthetsz az autódban. Egyszerűen tépőzárral rögzíthető. Ezen a szervezőn rengeteg zseb és rejtekhely van minden lázadó kis herceg számára.

BabyDan Melange Grey autós rendező
5 790 Ft

Az autós rendező hordozható, összecsukható és kialakítása olyan, hogy jól igazodik az autó üléséhez, vagy a csomagtartóhoz. Csattal rögzített, az ülésen stabil még fékezéskor vagy kanyarban is

Little Tikes Tároló üléskarfára
3 290 Ft

Little Tikes Tároló üléskarfára segít, hogy gyermekének kéznél legyenek kedvenc nasijai vagy az útravaló szendvics és az italosflakon út közben, nem fognak elsodródni a kanyarokban. Csak pakolja tele a tárolót, és akassza a gyerekülés karfájára. A tároló könnyen tisztítható, csak törölje át vizes ronggyal.

Lässig Car Wrap-to-Go Adventure
13 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

kiváló minőségű stílusos és praktikus rendező a német piacvezető Lässig márkától, amellyel könnyen rendet teremthetsz az autódban. Egyszerűen tépőzárral rögzíthető. Ezen a szervezőn rengeteg zseb és rejtekhely van minden lázadó kis herceg számára.

Tinéo Utazó szervező az ülések közé
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Utazó szervező az ülések közé – hogy minden tárgy a kezed ügyében legyen. A testvérek számára is nagyszerű. Két nagy rekesz és gyerek üveg tartó hőszigetelt neoprénben.