Gyermek esőruházat

Reima gyerek kabát Kannas_1, 80, kék

Reima gyerek kabát Kannas_1

14 990 Ft

Gyerek tavaszi kabát cipzárral és praktikus zsebbel, a Reima márkából, kiváló minőségű vízálló anyagból.

Forgalmazó: MALL
Unuo fiú softshell kabát fleecel, Street - Hegyek, 98/104, sötétkék
3x

Unuo fiú softshell kabát fleecel, Street - Hegyek

16 990 Ft

Fiú softshell dzseki fleecel és mintával az Unuo cseh márkától, funkcionális membránnal van felszerelve, aminek köszönhetően a gyerekek nem izzadnak. A nagyobb biztonság érdekében a kabátot fényvisszaverő elemek díszítik. Anyaga újrahasznosított PET palackokbólkészült, jól melegít és vízálló.

Forgalmazó: MALL
Disney fiú esőkabát Díno ZK14862, 98/104, piros

Disney Fiú esőkabát Díno ZK14862

6 190 Ft
Újdonság

Praktikus fiú esőkabát színes Díno motívummal a Disney márkától. Az esőben kint játszani már nem lesz probléma. Ezzel az esőkabáttal a gyerekeid még esőben sétálva is szárazak lesznek. 

Forgalmazó: MALL
Unuo Fiú kisgyermek softshell overál polárral Mini - kutya, macska, kék, 74/ 80

Unuo Fiú kisgyermek softshell overál polárral Mini - kutya, macska

16 990 Ft 16 990 Ft/Darab
Újdonság

A cseh Unuo márka fiú kisgyermek softshell kezeslábasa polárral funkcionális TPU membránnal van ellátva, amely az anyag hosszú élettartama mellett szélállóságot és vízállóságot is biztosít. A nagyobb kényelem és a megfázás elleni védelem érdekében az overál praktikus kapucnival rendelkezik. Anyaga újrahasznosított PET palackból lett gyártva. Az overált kutya és macska motívuma díszíti.

Forgalmazó: MALL
Unuo Lány softshell kabát fleecevel Street - Virágok, 98/104, rózsaszín
1x

Unuo lány softshell kabát fleecevel Street - Virágok

18 490 Ft
Utolsó darab!

A cseh Unuo márkájú lány softshell kabát fleecevel funkcionális membránnal van ellátva, amelynek köszönhetően a gyerekek nem izzadnak benne. A fokozott biztonság érdekében a kabátot fényvisszaverő elemek díszítik. Az anyaga újrahasznosított PET-palackokból készült, csodálatosan meleg és vízálló. A kábatot színes virágcsokor motívum díszíti.

Forgalmazó: MALL
Unuo Lány kisgyermek softshell kezeslábas polárral Mini - kolibri, rózsaszín, 74/80

Unuo Lány kisgyermek softshell kezeslábas polárral Mini - kolibri

16 990 Ft 16 990 Ft/Darab
Újdonság

A cseh Unuo márka lány kisgyermek softshell overálja polárral funkcionális TPU membránnal van ellátva, amely az anyag hosszú élettartama mellett szélállóságot és vízállóságot is biztosít. A nagyobb kényelem és a megfázás elleni védelem érdekében az overál praktikus kapucnival rendelkezik. Anyaga újrahasznosított PET palackból lett gyártva. Az overált kolibri motívum díszíti.

Forgalmazó: MALL
Unuo Lány kisgyermek softshell overál polárral Mini - kutya, macska, rózsaszín, 74/ 80

Unuo Lány kisgyermek softshell overál polárral Mini - kutya, macska

16 990 Ft 16 990 Ft/Darab
Újdonság

A cseh Unuo márka lány kisgyermek softshell overálja polárral funkcionális TPU membránnal van ellátva, amely az anyag hosszú élettartama mellett szélállóságot és vízállóságot is biztosít. A nagyobb kényelem és a megfázás elleni védelem érdekében az overál praktikus kapucnival rendelkezik. Anyaga újrahasznosított PET palackból lett gyártva. Az overált kutya és macska motívuma díszíti.

Forgalmazó: MALL
Garnamama md121595_fm9 vízálló lány overál, 86, színes

Garnamama md121595_fm9 vízálló lány overál

11 490 Ft 11 490 Ft/Darab

Színes mintával ellátott vízálló overál lányoknak a Garnamama márkától. Az overál teljes hosszában szétnyitható és fényvisszaverő elemekkel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Reima Tihku 513103A-6550 fiú vízálló szett esőbe, 74, kék
1x

Reima Tihku 513103A-6550 fiú vízálló szett esőbe

16 990 Ft 8 495 Ft/Darab

Kapucnival ellátott fiú vízálló szett esőbe a Reima márkától. A szett béleletlen, alkalmas esős tavaszi és őszi napokra. A szett vízálló ragasztott varrásokkal rendelkezik, és 100%-ban újrahasznosított poliészterből készült. A kabát cipzárral, az ujjain rugalmas szegélyekkel és levehető kapucnival rendelkezik. A nadrág elöl és hátul állítható emelt derékkal és állítható nadrágtartóval rendelkezik. Szükség esetén a csizma talpa alatti hurkok rögzíthetők a nadrágra. A jellegzetes fényvisszaverő elemek sem hiányoznak róla.

Forgalmazó: MALL
Unuo Lány kisgyermek softshell kezeslábas fleecel Mini - Nyuszi, 74/80, szürke

Unuo Lány kisgyermek softshell kezeslábas fleecel Mini - Nyuszi

16 990 Ft 16 990 Ft/Darab
Utolsó darab!

A cseh Unuo márka lány softshell overálja fleecel funkcionális TPU membránnal van ellátva, amely az anyag hosszú élettartama mellett szélállóságot és vízállóságot is biztosít. A nagyobb kényelem és a hideg elleni védelem érdekében az overál praktikus kapucnival rendelkezik. Újrahasznosított PET palackból gyártva. Az overált nyuszi motívum díszíti.

Forgalmazó: MALL
Unuo Lány csecsemő softshell kezeslábas polárral Mini - Madárka, 74/80, kék

Unuo Lany csecsemő softshell kezeslábas polárral Mini - Madárka

16 990 Ft 16 990 Ft/Darab
Újdonság

A cseh Unuo márkájú lány csecsemő softshell kezeslábas polárral funkcionális TPU membránnal van ellátva, amely az anyag hosszú élettartama mellett szélállóságot és vízállóságot is biztosít. A fokozott kényelem és a hideg elleni védelem érdekében a kezeslábas praktikus kapucnival rendelkezik. Az anyag újrahasznosított PET-palackokból készül. A kezeslábas madármotívummal díszített.

Forgalmazó: MALL