Tip Trade Gyermek poncsó Peppa malac Team George
3 190 Ft

Újdonság

Az aranyos gyermek poncsót a TipTrade márkától minden Peppa malac rajongó imádni fogja. A pamut frottír poncsó kellemes tapintású és a nagyobb gyermekek számára is alkalmas. A piros kapucni kellemesen felmelegít fürdés után.

Tip Trade Peppa malac gyermek poncsó kiránduláshoz
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az aranyos gyermek poncsót a TipTrade márkától minden Peppa malac rajongó imádni fogja. A pamut frottír poncsó kellemes tapintású és a nagyobb gyermekek számára is alkalmas. A rózsaszín kapucni kellemesen felmelegít fürdés után.

Carbotex Gyerek poncsó L.O.L. Surprise Best Forever
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aranyos gyermek poncsó a Carbotex márkától, amibe beleszeret a L.O.L babák összes rajongója. A színes pamut poncsó tapintásra kellemes és nagyobb gyerekek számára is alkalmas. A fürdés utáni kellemes felmelegedésben a rózsaszín kapucni is segítségedre van.

XKKO Frottír poncsó biopamutból Organic
5 590 Ft

Az XKKO Organic zero twisted" frottír biopamut kapucnis poncsó hihetetlen puhaságával és lágyságával kényeztetni fogja a kisbabádat. A minőségi frottír jól elvezeti a nedvességet és kellemesen melegít. Egy elengedhetetlen apróság a medencéhez vagy a tengerpartra.

BABY ONO Bambusztörülköző kapucnival, 100x100 cm
5 990 Ft

Ez a babatörülköző kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. Antiallergén anyagból készül, amely a problémás bőrt sem irritálja. A hőszabályozó tulajdonságai révén nyáron hűsít, télen pedig melegít. A BabyOno Bambusztörülköző kapucnival, 100×100 cm akasztófüllel is el van látva.

Bebe-jou Frottír poncsó

Bebe-jou Frottír poncsó

Értékelés: 4,3
5 490 Ft

Gyermek 86–92 cm méretű Bébé-Jou frottír poncsó. A poncsót nemcsak fürdés után, hanem a vízparton töltött idő alatt is értékelni fogod. Fürdés után a gyermekedet kellemesen felmelegítheted vagy megvédheted a naptól.

Bebe-jou Frottír poncsó Fabulous
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

gyerek poncsó hipoallergén frottír anyagból készült. Része egy kapucni, amely a fej megszárítására szolgál. Véd a napsugárzás elle a tengerparton, valamint a szél ellen. Bebe-jou Frottír poncsó Fabulous gyerekek számára 4 hónapos kortól 2 éves korig.

Bebe-jou Fürdőköpeny - Tropical Island
8 990 Ft

fürdőköpeny kapucnival ellátott, amely a gyermek fejének megtörlésére szolgál. 100 % pamutból készül, amely kellemes tapintású, így kíméletes a bababőrhöz. Luma Fürdőköpeny – Tropical Island zsebbel és kötővel a derékrészen.

Luma Babaköntös

Luma Babaköntös

Értékelés: 5
7 590 Ft

Luma babaköntös igazán kellemes érzetet nyújt a babáknak a fürdetések után. Anyaga nagyon puha és meleg, 100% pamutból készült a legszigorúbb minőségi elvárásoknak megfelelően. Antiallergén anyaga nem okoz bőrirritációt. Kapucnija melegen tartja a fejet, így amellett, hogy kényelmet nyújt, a fürdés utáni megfázás esélyét is csökkenti.

XKKO BIO pamut frottír poncsó Organic - Silver Stars
5 790 Ft

BIO pamut frottír poncsó kapucnival, amely a poncsó alsó részénél hímzéssel ellátott. Kiváló minőségű anyagból készült, amely egyedi és extrém nedvszívó képességet biztosít. A poncsó kíméletes a gyermek bőrével, nem okoz allergiás reakciót és higiénikus.

Bebe-jou Fabulous köntös
9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha és meleg ** köntös ** Bébé-Jou Mesés felmelegíti, száraz és finoman masszíroz. A fürdőköpeny 86/92 cm magasságú. A köntösben lévő gyermek emlékeztet egy kis hercegre vagy hercegnére.

Bebe-jou Frottír poncsó

Bebe-jou Frottír poncsó

Értékelés: 4,9
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek Bébé-jou kapucnis poncsó amit nemcsak a fürdés után fogsz értékelni, hanem a víz mellett töltött időkor is. A fürdés után a kisbabádat kellemesen felmelegíti vagy megvédi a naptól. A poncsón egy hímzett kép található a kollekció típusa szerint.

Bebe-jou Frottír poncsó Leopárd
6 190 Ft

A kenguruzsebes gyerek poncsó hipoallergén frottír anyagból készült. Része egy kapucni, amely a fej megszárítására szolgál. Véd a napsugárzás elle a tengerparton, valamint a szél ellen. Bebe-jou Frottír poncsó Leopárd gyerekek számára 4 hónapos kortól 2 éves korig.

Bebe-jou Fürdőköpeny Fabulous
10 490 Ft

fürdőköpeny kapucnival ellátott, amely a gyermek fejének megtörlésére szolgál. Fényűző jacquard frottírból készült, amely ideális a gyermek bőrének, hipoallergén. A Bebe-jou fürdőköpeny Fabulous zsebekkel rendelkezik és megköthető.

Bebe-jou Fürdőköpeny Leopard
8 890 Ft

fürdőköpeny kapucnival ellátott, amely a gyermek fejének megtörlésére szolgál. Fényűző jacquard frottírból készült, amely ideális a gyermek bőrének, hipoallergén. A Bebe-jou Fürdőköpeny Leopard zsebekkel és kötővel ellátott.

Bebe-jou Köntös

Bebe-jou Köntös

Értékelés: 5
8 290 Ft

Bebe-jou frottír köntös 1–2 éves gyerekek számára (méret 86/92cm). Fürdéskor felöltöztetheti gyermekét egy puha és meleg frottír köntösbe, amely kisbabáját felmelegíti, amellett finoman maszírozza. A köntösön a kollekciónak megfelelően egy hímzett kép található.

Carbotex Gyerek poncsó L.O.L. Surprise Adored Girls
3 190 Ft

Újdonság

Az aranyos Carbotex gyermek poncsóba, minden L.O.L baba rajongó beleszeret. A pamut frottír poncsó kellemes tapintású és a nagyobb gyermekek számára is alkalmas. A rózsaszín kapucni kellemesen felmelegít fürdés után.