Bebe-jou Sweet Birds Baba köntös
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fürdetés után kisgyermekére puha és meleg Bebejou frottír baba köntöst adhat, amely csecsemőjét felmelegíti, miközben selymesen simogató. Baba köntösre varrt minta kollekció szerint.

Bebe-jou Köntös
8 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bebe-jou frottír köntös 1–2 éves gyerekek számára (méret 86/92cm). Fürdéskor felöltöztetheti gyermekét egy puha és meleg frottír köntösbe, amely kisbabáját felmelegíti, amellett finoman maszírozza. A köntösön a kollekciónak megfelelően egy hímzett kép található.

Tinéo Kapucnis törölköző és poncsó
9 390 Ft

Kapucnis törölköző és poncsó, amely újszülöttkortól használható nagy, kényelmes törölközőként, 18 hónapos kortól pedig kiváló mint jól passzoló poncsó. A fürdés szórakozássá válik.

Bebe-jou Frottír poncsó

Bebe-jou Frottír poncsó

Értékelés: 5
5 520 Ft

Gyermek 86–92 cm méretű Bébé-Jou frottír poncsó. A poncsót nemcsak fürdés után, hanem a vízparton töltött idő alatt is értékelni fogod. Fürdés után a gyermekedet kellemesen felmelegítheted vagy megvédheted a naptól.

XKKO BIO pamut frottír poncsó Organic - Silver Stars
5 790 Ft

BIO pamut frottír poncsó kapucnival, amely a poncsó alsó részénél hímzéssel ellátott. Kiváló minőségű anyagból készült, amely egyedi és extrém nedvszívó képességet biztosít. A poncsó kíméletes a gyermek bőrével, nem okoz allergiás reakciót és higiénikus.

XKKO Frottír poncsó biopamutból Organic
5 590 Ft

Az XKKO Organic zero twisted" frottír biopamut kapucnis poncsó hihetetlen puhaságával és lágyságával kényeztetni fogja a kisbabádat. A minőségi frottír jól elvezeti a nedvességet és kellemesen melegít. Egy elengedhetetlen apróság a medencéhez vagy a tengerpartra.

Bebe-jou Fabulous köntös
9 124 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha és meleg ** köntös ** Bébé-Jou Mesés felmelegíti, száraz és finoman masszíroz. A fürdőköpeny 86/92 cm magasságú. A köntösben lévő gyermek emlékeztet egy kis hercegre vagy hercegnére.

Luma Babaköntös
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Luma babaköntös igazán kellemes érzetet nyújt a babáknak a fürdetések után. Anyaga nagyon puha és meleg, 100% pamutból készült a legszigorúbb minőségi elvárásoknak megfelelően. Antiallergén anyaga nem okoz bőrirritációt. Kapucnija melegen tartja a fejet, így amellett, hogy kényelmet nyújt, a fürdés utáni megfázás esélyét is csökkenti.