Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X
5 310 Ft

Az Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X tökéletes választás minden érdeklődő gyermek számára. 100-szoros, 200-szoros és 450-szeres nagyításra is képes. Elemmel működik. 8 éves kortól ajánlott. A kitűnő szórakozás garantált!

Alltoys Mikroszkópkészlet kofferban
15 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a mikroszkópkészlet kibővíti a gyermekek tudományokkal kapcsolatos tudását és felkelti érdeklődésüket, valamint hosszú órákra leköti a gyermekek figyelmét. A háromféle 200×, 600×, 1200× nagyítás révén szobájukból az egész világot tanulmányozhatják.

Kosmos K3 Multi Spy
4 640 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Multi kém könnyen elfér a zsebben. A tetthelyet megvizsgálhatod nagyítóval, vonalzóval és csipesszel. Az üzenetek titkosságának megőrzése érdekében rejtjelezd. Detektív készlet egy praktikus berendezésben!

Kosmos K3 UV Light Code

Kosmos K3 UV Light Code

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 980 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Feltárni a hamis bankjegyeket és láthatatlan üzeneteket írni – ez lehetővé teszi az UV-Licht kódot integrált titkos tollal. Az UV fény alatt el lehet olvasni a láthatatlan üzeneteket.

Kosmos K3 Alarm-Rendszer

Kosmos K3 Alarm-Rendszer

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 310 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Riasztás a gengszterek ellen megvéd minden fiókot, vagy szekrényt. Minden próbálkozásnál eltulajdonítani a titkos dokumentumokat, vagy bizonyítékokat megszólal a riasztó jelzés, ami a gengsztert rákényszeríti a menekülésre.

Kosmos K3 Listening Spy

Kosmos K3 Listening Spy

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 310 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Gyakran szükség van titkos információk megszerzésére a gyanúsított megfigyelésekor. A lehallgató berendezések segítenek leleplezni az élkövetőt. Erősítsd fel a suttogást és a hangokat a környéken!

SES Fémdetektor

SES Fémdetektor

Értékelés: 1
6 240 Ft

Érdekel, hogy mit rejt a föld mélye? Ennek a készletnek a segítségével saját fémdetektort állíthatsz össze, űrhajó formában. Ezt követően elég kimenni és megtalálni a kincset! A játék fejleszti a kreativitást és a manuális készséget.

4M Napelemes jármű
6 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készíts egy üres italos konzervdobozból egy járművet, amely napenergiával működik. Ki a nap sugarai, és majd csak nézni, ahogy a rover fut köszönhetően az átalakítás a napfényt energiává.

Clementoni Mechanikai laboratórium - Autók, 50 modell, 250 darab
9 390 Ft 7 970 Ft

A Clementoni Mechanikai laboratórium – Autók kreatív szett mókás módon tanítja a mechanika és a gépészet alapjait. A szett több, mint 250 darabot tartalmaz, amelyekből akár 50 különböző modell készíthető el – például helikopter, autódaru vagy elektromos autó, amelynél az autó a kormánykerékkel és karral mozgatható.

Mac Toys 2 az 1-ben Geo tudomány
3 310 Ft

GEO szett, ahol megismerkedhetsz a vulkáni tevékenységgel vagy lemodellezheted a homokot a víz alatt. Kiváló készlet, amivel a gyerekek különböző kísérleteket próbáljanak meg. A gyerekek játékos módon tanulnak meg érdekes tudományos információkat.

Trefl Science 4 U Kis kémikus, Kreatív játék
3 580 Ft

Trefl Science 4 U Kis kémikus, Kreatív játék segíti a motoros készségeket, a koncentrációt, a kreativitást és a csapatmunkát egyaránt. Részletes utasítások és biztonsági előírások találhatóak a dobozban. Illatos, különböző formájú gyertyákat lehet vele készíteni.

4M Napelemes repülőgép
6 640 Ft

Építsd meg a saját napelemes repülőgépedet, amely valóban repül és csak napenergia segítségével. Tedd ki a napsugarainak, és csak figyeld, hogy hogyan repül körbe-körbe a mobil állványon, és végkép nem szennyezi a környezetet.

4M Víztisztító
4 510 Ft

Ez a szórakoztató szett tartalmazza az összetevőket a tanulságos víztisztítással kapcsolatos kísérletekhez. Ismerd meg a gyakorlatban a piszkos víz tisztítását és újrahasznosítását érdekes kísérleteket elvégzésével.

Safari Ltd. Tuba - Hangszerek
3 710 Ft

Tuba Hangszerek 8 hangszer modelljét tartalmazza. A velük való játék közben a gyerekek könnyedén sajátítják el az új szavakat. Együtt megnevezhetitek az egyes hangszereket vagy az egyes részeiket, például a hegedűét – test, fogólap, csapok, csiga, f-lyuk, stb.

Teddies Teleszkópos távcső dobozban
5 180 Ft

Tekints be a világegyetem mélységeibe ennek a kiváló teleszkópos távcsőnek a segítségével. Minden kis világegyetem rajongót magával ragad. Fedezd fel az égitestek titkait és szépségeit. Figyeld meg a Hold felszínének részleteit.