Mac Toys 2 az 1-ben Geo tudomány
2 570 Ft 2 390 Ft

GEO szett, ahol megismerkedhetsz a vulkáni tevékenységgel vagy lemodellezheted a homokot a víz alatt. Kiváló készlet, amivel a gyerekek különböző kísérleteket próbáljanak meg. A gyerekek játékos módon tanulnak meg érdekes tudományos információkat.

Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X
5 330 Ft

Az Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X tökéletes választás minden érdeklődő gyermek számára. 100-szoros, 200-szoros és 450-szeres nagyításra is képes. Elemmel működik. 8 éves kortól ajánlott. A kitűnő szórakozás garantált!

Clementoni Mechanikus laboratórium Mezőgazdasági traktor 200 darabos
7 460 Ft

Clementoni Mechanical Laboratory Mezőgazdasági Traktor egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon megtanít, hogy közelebb kerülj a mezőgazdasági gépek világához és az erőátviteli mechanizmusok funkcióihoz. Építs a több mint 200 darabból 10 fantasztikus és dinamikus modellt, majd merülj el kalandban.

Safari Ltd. Tuba - Hangszerek
4 790 Ft

Tuba Hangszerek 8 hangszer modelljét tartalmazza. A velük való játék közben a gyerekek könnyedén sajátítják el az új szavakat. Együtt megnevezhetitek az egyes hangszereket vagy az egyes részeiket, például a hegedűét – test, fogólap, csapok, csiga, f-lyuk, stb.

Hape Bamboo - Készlet iránytűvel
2 920 Ft

Találja meg a helyes utat ezzel a funkcionális iránytű készlettel. Az iránytű hátulján egy jelzőtükör található. A csomagban egy karabiner is található, ami akár 10 kg utazáshoz szükséges felszerelést is képes megbírni.

Melissa & Doug Bogár zseblámpa
5 690 Ft 5 330 Ft

A sötétség nem ijeszt meg egyetlen kalandort sem, ha ezzel az aranyos bogár formájú zseblámpával világít. Ne felejtsd el becsomagolni a kirándulásokra, a sátorba vagy a barlang felfedezéséhez.

Alltoys Mikroszkópkészlet kofferban
16 810 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a mikroszkópkészlet kibővíti a gyermekek tudományokkal kapcsolatos tudását és felkelti érdeklődésüket, valamint hosszú órákra leköti a gyermekek figyelmét. A háromféle 200×, 600×, 1200× nagyítás révén szobájukból az egész világot tanulmányozhatják.

Clementoni Mechanikus laboratórium Hidroplán 130 darabos
3 590 Ft

A Clementoni Mechanical Laboratory Hidroplán egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon tanítja a hidrodinamika és a tengerészeti mérnökség elveit. Építs a több mint 130 darabból 2 modelltt, a Canadairt és Seaplane-t, és merülj el kalandban. A készlet tartalma például állítható szárnyak, forgó lapátok vagy fogaskerék modul.

Clementoni Mechanikus laboratórium Hidroplán és csónak 130 darabos
3 590 Ft

A Clementoni Mechanical Laboratory Hidroplán és csónak egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon tanítja a hidrodinamika és a tengerészeti mérnökség elveit. Építs a több mint 130 darabból 2 modellt, egy jachtot és egy csónakot, majd merülj el kalandban. A csigának köszönhetően a vitorla mozgatható.

Clementoni Mechanikus laboratórium Monster truck 200 darabos
6 660 Ft

A hihetetlen Clementoni Mechanical Laboratory Monster truck egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon megtanít arra, hogy közelebb kerülj a mechanikus és a mérnöki világhoz. Építs a több mint 200 darabból 10 fantasztikus és dinamikus Monster truck modellt, majd merülj el kalandban. A készlet tartalma egy differenciálmű, vezérlőrész, fogastengely és kardántengely.

Clementoni Mechanikus laboratórium Szafari park 200 darabos
6 660 Ft

Clementoni Mechanical Laboratory Szafari park egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon megtanít, hogy közelebb kerülj a mechanika világához és az erőátviteli mechanizmusok funkcióihoz. Építs a több mint 200 darabból 10 fantasztikus és dinamikus modellt, majd merülj el kalandban.

Hape Mérleg szörnyecskékkel
15 600 Ft

A Hape egyenlőkarú mérleg szörnyecskékkel egy szórakoztató családi játék, amely megtanítja a gyermekeket a tömeggel és mérésével kapcsolatos alapvető információkra a kis szörnyecske formájú súlyok segítségével. A csomagolás feladatlapokat is tartalmaz.

Kosmos FS A mágnesek varázsa
6 390 Ft

Kísérletezz egy titokzatos láthatatlan erővel, amely lenyűgöző effektusokat hoz létre. Ez a kísérleti készlet izgalmas és vicces kísérleteket tartalmaz különféle mágnesekkel.

Kosmos K3 Alarm-Rendszer

Kosmos K3 Alarm-Rendszer

Értékelés: 5
3 590 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Riasztás a gengszterek ellen megvéd minden fiókot, vagy szekrényt. Minden próbálkozásnál eltulajdonítani a titkos dokumentumokat, vagy bizonyítékokat megszólal a riasztó jelzés, ami a gengsztert rákényszeríti a menekülésre.

Kosmos K3 Listening Spy

Kosmos K3 Listening Spy

Értékelés: 5
3 990 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Gyakran szükség van titkos információk megszerzésére a gyanúsított megfigyelésekor. A lehallgató berendezések segítenek leleplezni az élkövetőt. Erősítsd fel a suttogást és a hangokat a környéken!

Kosmos K3 Multi Spy
3 990 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Multi kém könnyen elfér a zsebben. A tetthelyet megvizsgálhatod nagyítóval, vonalzóval és csipesszel. Az üzenetek titkosságának megőrzése érdekében rejtjelezd. Detektív készlet egy praktikus berendezésben!

Kosmos K3 UV Light Code

Kosmos K3 UV Light Code

Értékelés: 5
3 990 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Feltárni a hamis bankjegyeket és láthatatlan üzeneteket írni – ez lehetővé teszi az UV-Licht kódot integrált titkos tollal. Az UV fény alatt el lehet olvasni a láthatatlan üzeneteket.

Kosmos MB óriásmolekulák
3 460 Ft

Golyók, kígyók vagy medúza – ezzel a kísérleti készlettel különféle óriási molekulákat hozhatsz létre és fedezhetsz fel. Vezéreld az őrült molekulákat és élvezd a szórakoztató kísérleteket!

Kosmos MB Ugráló aszteroidák
3 460 Ft

Granulátummal és bolygó formával készítheted el saját tarka golyóidat. Töltsd meg a formát színes granulátummal, merítsd egy időre vízbe, és egy pillanat alatt ugráló bolygók képződnek!

Melissa & Doug Bogárlány zseblámpa
5 690 Ft 5 330 Ft

A sötétség nem ijeszt meg egyetlen kalandort sem, ha ezzel az aranyos bogárlány formájú zseblámpával világít. Ne felejtsd el becsomagolni a kirándulásokra, a sátorba vagy a barlang felfedezéséhez.

Learning Resources Sztetoszkóp
6 100 Ft 5 990 Ft

Igazi sztetoszkóp minden felfedező gyermek számára. Ez a sztetoszkóp segít a gyermekeknek, hogy hallják saját szívverésüket. A sztetoszkóp erős és tartós.

SES Fémdetektor

SES Fémdetektor

Értékelés: 1
5 620 Ft 5 330 Ft

Érdekel, hogy mit rejt a föld mélye? Ennek a készletnek a segítségével saját fémdetektort állíthatsz össze, űrhajó formában. Ezt követően elég kimenni és megtalálni a kincset! A játék fejleszti a kreativitást és a manuális készséget.

Learning Resources Geosafari Mikroszkóp készlet (50x - 600x)
21 340 Ft

Mikroszkóp 50× – 600×-os nagyítással, ami lehetővé teszi különböző tárgyak megfigyelését a kristályoktól kezdve sejtekig. A beépített lámpa és a fókuszálás lehetőséget nyújt a vizsgált objektum nagyon tiszta megfigyelésére!

Trefl Science 4 U Kis kémikus, Kreatív játék
3 720 Ft

Trefl Science 4 U Kis kémikus, Kreatív játék segíti a motoros készségeket, a koncentrációt, a kreativitást és a csapatmunkát egyaránt. Részletes utasítások és biztonsági előírások találhatóak a dobozban. Illatos, különböző formájú gyertyákat lehet vele készíteni.