Reima Reimatec Tankavaara télikabát 122

Reima Reimatec Tankavaara télikabát 122

Száma: 33836006
Közvetlenül partnerünktől
A mi világunk olyan értékes, mint az ezüst, de akárcsak az ezüst, elveszítheti fényét. Hopea, ezüst finnül a remény csillogását jelenti. Több mint 75 éve olyan gyermekruhákat készítünk, amelyek kiállják az idő próbáját. A Hopea az első funkcionális luxus ruhakollekciónk. További információ
123 405 Ft
Partnerünktől: INWEST-MAR sp. z o.o.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: INWEST-MAR sp. z o.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 33836006

Leírás

A mi világunk olyan értékes, mint az ezüst, de akárcsak az ezüst, elveszítheti fényét. Hopea, ezüst finnül a remény csillogását jelenti. Több mint 75 éve olyan gyermekruhákat készítünk, amelyek kiállják az idő próbáját. A Hopea az első funkcionális luxus ruhakollekciónk. Elkészítése során a technológia tekintetében egy lépést tettünk a jövőbe. Időtálló dizájnokat készítettünk, kizárólag a legjobb, fenntartható forrásból származó anyagok felhasználásával. Ezek a legmagasabb minőséget és a környezet iránti kompromisszumok nélküli aggodalmat példázzák. Ennek a kollekciónak minden szempontját gondosan átgondoltuk, hogy a gyerekek a sípályákon fantasztikusan nézzenek ki és érezzék magukat. A gyönyörű hosszú gyermek pehelypaplan dzseki bluesign tanúsítvánnyal rendelkező víz- és szennyeződésálló Reimatec anyagból készült, amely újrahasznosított poliészterszálakat tartalmaz. Pehelypaplan-szigetelő alagútjai vízállóak is. A Responsible Down Standard (RDS) tanúsítvánnyal rendelkező szigetelés 80% pehelyből és 20% tollból áll, 650 cuin összenyomhatósággal. A levehető kapucni biztonságos, mivel leválik, ha valamibe beleakad. A galléron belülre is behajtható. A hosszabb szabás és a szegélyen lévő hasítékok biztosítják a mozgásszabadságot. Rejtett patentokkal is zárható. A bluesign tanúsítvánnyal rendelkező bélés sima anyagból készült, amely egy középső réteggel biztosítja a kényelmet. Két cipzáras zseb az elején és egy belső mellzseb, ahol biztonságban tarthatja kulcsait és telefonját. Ezen kívül a luxus érintések, mint például a kiváló minőségű cipzárak és bélés, hozzáadják a Hope testre szabott stílusát. Adjunk reményt a bolygónknak! Regisztráld a kabátodat itt.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.