Hot Wheels Menő versenyautó szállító kamion GVG37

Hot Wheels Menő versenyautó szállító kamion GVG37

Száma: 2828271
A Hot Wheels® Speedway Hauler™ versenyautó szállító kamion újradefiniálja a Hot Wheels® tárolását és versenyzését egy nagyon menő, meglepetésekkel teli félpótkocsiban. A félpótkocsi kis ablakaiban több mint 20 Hot Wheels® autó látható és szállítható, és amikor a gyerekek meghúzzák a hátsó reteszt, a szállító két méter hosszú versenypályává alakul! További információ
19 990 Ft
Korábbi ár
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 2828271

Leírás

  • A használaton kívüli autók láthatóak maradnak a pálya alatt, míg a teherautó vezetőfülkéje kettős kilövővé alakul, amely két rivális autót küld egy lenyűgöző csatába.

A győztes folytatja a következő kalandot olyan pályákon, amelyek kapcsolódnak más Hot Wheels™ City szettekhez (külön kaphatók).

  • A többfunkciós jármű három darab 1:64 méretarányú Hot Wheels® járművel szállítsuk, és további 20 darab autó befogadására képes (külön kapható).
  • Végtelen szórakozást nyújt a 4–8 éves gyermekek számára.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.