Kaemingk Teamécses tartó, szürke
3 190 Ft

Teremts magadnak otthonos hangulatot teamécsesek segítségével. Az elhelyezésükre válassz egy stílusos gyertyatartót üvegből a Kaemingk márkától.


TimeLife Gyertyatartó 6 gyertyára TL-445
5 767 Ft

4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fekete hinta stílusban készült fém gyertyatartó 6 gyertyára 6 cm-es átmérővel. A gyertyatartó stabil konstrukcióval rendelkezik, és minden otthon elegáns kiegészítője lesz.


TORO Gyertyatartó 6 gyertya számára, 50 cm
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszerű fa gyertyatartó 6 gyertyára hat üveg gyertyatállal teamécseshez még az Ön otthonában is megtalálja a maga helyét. A gyertya nem a csomagolás része.


TORO Üveg gyertyatartó 23,8 cm-18%
4 055 Ft

3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Toro Üveg Gyertyatartó dekoratív és otthonos hangulatot teremtő kiegészítője lehet a nappaliknak, hálószobáknak. Modern formatervével mindenhol jól mutat. Az egyszerű és elegáns design-t a természetes kötél fogantyú egészíti ki. Egyenletesen osztja el a gyertya fényét, kellemes hangulatot teremtve.


Westside Fém lámpás, 90 cm
11 990 Ft

A hangulatos Westside lámpás bármelyik laskában vagy kertben barátságos, otthonos hangulatot teremt. A 90 cm magas, fekete színű fém vázzal díszített lámpáson oldalt üveg betétek helyezkednek el. A rajta található fogantyú segítségével a kert vagy a lakás bármely részére könnyedén elhelyezhetjük.


TimeLife Kandalló lángot imitáló lámpás 23cm
3 790 Ft

Grundig Timelife fém LED lámpás, 23cm magas és tökéletesen imitálja a kandallóban lobogó tüzet. A fényeffektust 3 LED dióda hozza létre. Időzítő funkció a kellemes esti dekorációért.


Westside Fém lámpás, 41 cm
3 173 Ft
3 090 Ft

A hangulatos Westside lámpás bármelyik laskában vagy kertben barátságos, otthonos hangulatot teremt. A 41 cm magas lámpást fekete színű, vékony, fémből készült kacskaringós vonal keretez. A rajta található fogantyú segítségével a kert vagy a lakás bármely részére könnyedén elhelyezhetjük.