NOHEL GARDEN Herbicid BOFIX 250ml
6 890 Ft

Bofix gyomirtó a gyomok irtására szolgál füveken és füves területeken. A kétszikű növények eltávolítása érdekében permetezd a fűre. A készítmény a növények levelein át szívódik fel, a hatóanyag gyorsan áttelepül a növénybe.

NOHEL GARDEN GLADIATOR gyomirtó 250 ml
3 190 Ft

Nohel Garden GLADIATOR gyomirtó lényeges kiegészítő minden kertben. Elpusztítja az évelő, az egynyári gyomokat, és minden nem kívánt növényt. A növényirtó egyenletesen oszlik el, ezáltal nem csak a gyom zöld részeit, hanem a föld allati gyökereket is kiirtja. Kiszerelése 250 ml. Védje kertjét a gyomoktól és kártevőktől minden évszakban!

NOHEL GARDEN Limanish Premium Csigaölő szer, 1 kg
4 390 Ft

Nohel Limanish Premium csigaölő szer használatával gyorsan, egyszerűen megszabadulhat a zöldségesét, gyümölcsösét és növényeit ellepő csigáktól. A csali különleges anyagai miatt a csigákat odavonzza. Fogyasztása csigáknak halálos, de háziállatoknak (macska, kutya) nem. Ellenáll az esőnek és nedvességnek. 1 kg-os kiszerelésben szállítjuk.

NOHEL GARDEN Limanish Premium Csigaölő szer, 200 g
1 290 Ft

Nohel Limanish Premium csigaölő szer használatával gyorsan, egyszerűen megszabadulhat a zöldségesét, gyümölcsösét és növényeit ellepő csigáktól. A csali különleges anyagai miatt a csigákat odavonzza. Fogyasztása csigáknak halálos, de háziállatoknak (macska, kutya) nem. Ellenáll az esőnek és nedvességnek. 200 grammos kiszerelésben szállítjuk.

NOHEL GARDEN Limanish Premium Csigaölő szer, 500 g
2 490 Ft

Nohel Limanish Premium csigaölő szer használatával gyorsan, egyszerűen megszabadulhat a zöldségesét, gyümölcsösét és növényeit ellepő csigáktól. A csali különleges anyagai miatt a csigákat odavonzza. Fogyasztása csigáknak halálos, de háziállatoknak (macska, kutya) nem. Ellenáll az esőnek és nedvességnek. 500 grammos kiszerelésben szállítjuk.

Roundup Expres 6h 1,2 l

Roundup Expres 6h 1,2 l

Értékelés: 4,7
3 490 Ft

Roundup Expres 6 h 1,2 l új összetétellel nagyon gyors hatékonysággal. Gyomirtás vizuális hatása már 6óra után. Praktikus csomagolás azonnali használatra. Kényelmes és egyszerű használat. Kiirtja a gyomokat gyökerestül, és nem hat a földben lévő magvakra.

Roundup Express Gyomirtó

Roundup Express Gyomirtó

Értékelés: 4,6
3 190 Ft

Roundup Express gyomirtó tökéletes készítmény járdák és utak hatékony kezelésére. Glifozát hatóanyagának köszönhetően kíméletlenül elpusztítja a gyomokat, egészen a gyökerükig hatolva. A tároló flakon kétfunkciós fejjel van ellátva, így alkalmazható közvetelenül a növények gyökeréhez irányítva a sugár módra állítva, vagy egyszerre nagyobb területet kezelve a szórófej funkciót alkalmazva. A biztonságos tárolás érdekében a csomagolás gyerekzárral van ellátva. Célszerű szélcsendes, csapadékmentes napon használni a maximális hatás elérése érdekében.

Roundup Flexi 140 ml Roundup gél
3 290 Ft

A gyomirtás teljesen új módja Roundup gél segítségével. Elég az applikátor segítségével felvinni a levelekre a gélt, mely a levelekre tapad, így jobban felszívódik és nem folyik le. Minimalizálja a környező növények károsodását. Ideális virág és növény ágyások, pázsit és járda gyomirtására.

Roundup Flexi 280 ml gyomirtó
4 390 Ft

Roundup Flexi 280 ml nagy koncentrációban a különösen nehéz gyomnövények ártalmatlanítására. Új készítmény nagy hatásfokkal megöli a gyomnövényeket gyökerestől, de nem hat ki a magokra a földben.

Roundup Flexi 540 ml gyomirtó

Roundup Flexi 540 ml gyomirtó

Értékelés: 4,8
6 990 Ft

Roundup Flexi 540 ml nagy koncentrációban a különösen nehéz gyomnövények ártalmatlanítására. Új készítmény nagy hatásfokkal elpusztítja a gyomnövényeket gyökerestől, de nem hat ki a magokra a földben.

Substral Path Clear Gyomirtó, 250 ml
5 390 Ft

Substral Path Clear gyomirtó hatékony készítmény burkolat nélküli felületek karbantarására. Különösen alkalmas fák, bokrok és sövények alatti területek kezelésére. Herdicid hatóanyaga egészen a gyomok gyökeréig hatol, így három hónapos védelmet biztosít. Adagolása egyszerű és gazdaságos.

Substral Slimastop Növényvédő, Csigaölő
2 290 Ft

2 év garancia

Substral Slikastop növényvédő csigaölő hatékony készítmény meztelen csigák távol tartására. A szer alkalmazható gyümölcsösök, zöldségesek vagy dísznövények védelmére is. Vízálló tulajdonságának köszönhetően időjárástól függetlenül használható. A termék a csigákat elpusztítja, de a háziállatokra nézve ártalmatlan.

GLADIATOR Gyomírtó, 100ml
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GLADIATOR gyomírtó kifejezetten hatékony, elpusztítja az egynyári és évelő gyomokat egyaránt. Nemcsak a zöld részeket írtja ki, de a gyökereket is, így nyom nélkül eltüntetheti a nem kívánt növényeket. Teljesen felszívódik, nem hagy a talajban maradék vegyszereket.

Roundup Extra Gyors 1,2l gyomirtó
4 090 Ft

Roundup Extra Gyors 1,2 l egy új készítmény nagyon gyors hatással. Vizuális hatás a gyomirtás után 1 órán belül. Praktikus csomagolás azonnali használatra. Egyszerű és biztonságos kezelés. Elpusztítja a gyomnövényeket gyökerestől, de nem hat ki a magokra a földben.

Bábolna Bio Protect paraffinos rágcsálóirtó blokk
1 203 Ft

A Protect paraffinos rágcsálóirtó blokk patkányok és egerek irtására felhasználható korszerű rágcsálóirtó csalétek, amely véralvadásgátló hatással rendelkező bromadiolon hatóanyagot tartalmaz.

Roundup Expres 3000ml

Roundup Expres 3000ml

Értékelés: 4,4
5 790 Ft

2 év garancia

Roundup Expres 3000ml folyékony gyomirtó termék sokoldalúan alkalmazható azonnali alkalmazásra, hígítás nélkül. A szórófej be lehet állítani, hogy a permettel vagy erősebb áramlással működjön. Ideális nagy területeken, a gyomirtás a területe akár 90 m2.

NOHEL GARDEN BOFIX gyomirtó 100 ml
2 890 Ft

Nohel Garden BOFIX gyomirtó szer megakadályozza, hogy a gyomok ellepjék a kerti gyepet és a legelőket. A fújófej segítségével a széles levelű kártékony növényeknek esélyük sincs. A szer behatol a levelek keresztül a növények belsejébe, így hihetetlenül gyorsan tudja kifejteni hatását. Kiszerelése: 100 ml. Védje kertjét a gyomoktól és kártevőktől minden évszakban!

Roundup Expres 6h 5L Premix Gyomirtó
10 990 Ft

Az Expres 6h 5L Premix Gyomirtó herbicid folyadék koncentrátum, ami könnyű és biztonságos kezelést biztosít. kertje védelmében hatékonyan végzi a gyomirtás, használatával gyökerestül írthatja ki gyomjait kertjéből. Könnyű kezelést biztosít, valamint biztonságos is, mivel más magokat nem veszélyztet a talajban. Új formulájával a permetezést követően akár 6 óra után is látszik az eredmény. Használata egyszerű: permetezzük a foyladékot a gyomokra, ezek leveli lenyelik azt és behatol a növény nyirokrendszerébe. A gyom kiírtása utána talaj nem szennyeződik, újra készen áll arra, hogy teleültesse kertjét azzal, amivel Ön akarja. A gyomírtó alkalmazáshoz válasszon száraz, száraz napot 12 ° C és 25 ° C közötti hőmérsékleten.

Roundup Expres 6h l PnG 2

Roundup Expres 6h l PnG 2

Értékelés: 4
10 990 Ft

Folyékony gyomirtó sűrítmény Roundup 5 L permetező, könnyű és biztonságos kezelés, a gyomokat és a gyökereket is kiirtja