BROS 02241 Microbec mosogatógépekhez, szeptikus tartályokhoz és szennyvíztisztító telepekhez 25 g

Márka: BROS Katalógus száma: 100053756232

Közvetlenül partnerünktől

BROS 02241 Microbec mosogatógépekhez, szeptikus tartályokhoz és szennyvíztisztító telepekhez 25 g

Mikrobiológiai készítmény BROS Microbec 25 g ürülékhez vagy szeptikus tartályokhoz, speciális baktérium- és enzimtenyészeteket tartalmaz, amelyek felgyorsítják a szerves hulladékok természetes bomlási folyamatát, ideértve a hulladékokat, zsírokat, növényi maradványokat és papírt. Három fázisban műk További információ

341

341 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100053756232

Leírás

Termékleírás

Mikrobiológiai készítmény BROS Microbec 25 g ürülékhez vagy szeptikus tartályokhoz, speciális baktérium- és enzimtenyészeteket tartalmaz, amelyek felgyorsítják a szerves hulladékok természetes bomlási folyamatát, ideértve a hulladékokat, zsírokat, növényi maradványokat és papírt. Három fázisban működik, lehetővé téve a hulladékok hatékony és gyors szétválasztását, amelyet ezután cseppfolyósítanak, majd enzimes úton teljesen biztonságos és környezetbarát anyagokká és vízré bomlanak. Ez lehetővé teszi a felhalmozódott lerakódások és akadályok eltávolítását a tartályból, a tartály kevésbé szivattyúzását és a szennyvíztisztító rendszerek jobb hatékonyságát.

A termék nem okoz korróziót az egészségügyi létesítményekben, és biztonságos az emberekre, az állatokra és a környezetre.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.