Dermacol Toning bőrtónusjavító gyöngyök (Beauty Powder Pearls) 25 g

Márka: Dermacol Katalógus száma: 100003385455

Közvetlenül partnerünktől

Dermacol Toning bőrtónusjavító gyöngyök (Beauty Powder Pearls) 25 g

Fényesebb gyöngyök egy szépebb én számára. A színes porgyöngyök kombinációja – rózsaszín, frissítő, fehér és sárga fényes, zöld, csökkenti a vörösséget. A nagyszerű kombinációnak köszönhetően optikailag tökéletes hangokat érhet el. A dezodoros gyöngyök virágos illattal adnak színt és sugárzást. További információ

3200

3 200 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 4 250 Ft, Megtakarítás: 1 050 Ft (24 %)

Katalógus száma: 100003385455

Leírás

Termékleírás

Fényesebb gyöngyök egy szépebb én számára. A színes porgyöngyök kombinációja – rózsaszín, frissítő, fehér és sárga fényes, zöld, csökkenti a vörösséget. A nagyszerű kombinációnak köszönhetően optikailag tökéletes hangokat érhet el. A dezodoros gyöngyök virágos illattal adnak színt és sugárzást. A csillogó mikro részecskék nagy aránya tükrözi a fényt, hogy tökéletesen tisztázza és fokozza a megjelenését.

Jellemzők:

  • sugárzó megjelenés
  • könnyű texzura,
  • nem terheli a bőrt,
  • könnyen alkalmazható.

 

Hogyan kell használni:

Vigye fel az arcra egy ecsettel.

spotlámpák:

Próbáljon meg más Dermacol termékeket .


Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.