HASBRO Trollok DJ Suki Játékfigura
8 090 Ft

DreamWorks legnépszerűbb Trolljait eleveníti meg a Hasbro ezekkel az élethű figurákkal, melyek színes hajukkal és változatos kiegészítőikkel nagyszerű játékélményt nyújtanak a gyerekek számára. A babák kinézetét különböző mozgatható kiegészítőiknek köszönhetően egyedileg formálhatjuk. Gyűjtsd össze kedvenc Troll-figuráid, hogy indulhasson a közös móka!

L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets Szőröske - Makeover széria 1
4 260 Ft

7 réteg meglepetés L.O.L. Surprise!. Fuzzy Pets Szőröskék! Mosd meg a szőrös réteget és meglátod, hogy milyen állatka rejtőzött alatta. Vagy igazítsd meg a szőröket és tervezz magadnak saját állatkát. Gyűjtsd össze az egész családot. Kombináld a kiegészítőket az összes babával és a L.O.L. nővérekkel

Avengers Titan Hero Iron Man 30cm
8 660 Ft

Vasember figura a Titan Hero Series sorozatból, amit az Avengers: Endgame inspirált. figurával. A figura egyedülálló Power FX kiegészítővel rendelkezik, ami aktiválja a szuperhős hangját. Éld át az Avengers filmek szuperhőseinek erejét és legyen részed megannyi szórakozásban!

TM Toys Fortnite Builder készlet Black Knight figurával
11 340 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba ennek a teljes mértékben mozgatható 10 cm magas figurának köszönhetően. A csomagolás tartalmaz szerszámokat és építőelemeket. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

Mattel Harry Potter Luna baba
11 880 Ft 9 330 Ft

Térj vissza a Roxfort varázsló- és boszorkányképző szakiskolába ezzel a Luna Lovegood babával, ami a fiatal mágusról és barátairól készült népszerű filmen alapult. Luna egy rózsaszín kabátot visel, és készen áll arra, hogy megvédje magát a pálcájával, ha valaki veszélyezteti őt, miközben Hírverőt olvas.

Mattel Harry Potter Snape professzor játékbaba
12 000 Ft

Menj vissza a Roxfort varázsiskolába a Piton professzor játékbabával, mely egy fiatal mágusról és barátairól készült népszerű filmeken alapult. A Piton professzor hosszú fekete köntösbe van öltözve és készen áll a harcra a pálcájával.

Mattel Jurassic World Mozgó Carnotaurus
14 030 Ft 13 740 Ft

Légy a Jurassic világá kalandjának részese ezze a rettegett Carnotaurral! Szerezz abszolút irányítást a figurád mozdulatai és támadása felett és küzdj a legerősebb ragadozó ellen! Ez az akciófigura a mozdulataival és a támadási stílusával valódi dinoszauruszra emlékeztet. Készen állsz arra, hogy szembenézz a többi ragadozókkal?

Mattel Harry Potter Voldemort játékbaba
22 450 Ft 18 680 Ft

Idézd fel a legismertebb jelenetet a jó és a rossz elleni küzdelemben, ahol szemtől – szemben álltak egymással Harry Potter™ és Lord Voldemort. Ebben a csomagolásban két baba vár rád, amelyek a fiatal mágus és barátai motívumára készültek a népszerű filmek alapján.

Avengers Titan figura tartozékokkal
9 200 Ft

A barátságos szomszédod Pókember már elérhető titáni méretben! Ez a 30 centiméteres Pókember akciófigura kiegészítők egész arzenáljával, mint a pókháló kilövő és további páncél. A klasszikus Spidey ruhának és az alak több mozgatható pontjának köszönhetően a gyermek könnyen elképzelhetik a szuperhőst, mint a csatákban harcoló harcost!

Mattel Harry Potter és a titkok kamrája, Harry Potter baba
9 730 Ft

Vesd bele magad a mágia és a varázslat világába, és kezdj bele egy káprázatos kalandba ezzel a babával, mert itt az ideje, hogy Harry Potter™ és barátai visszatérjenek a Roxfortba, és te is velük mehetsz!

Avengers Mega Mighties, Hulk figura
4 260 Ft

Üdvözlünk a Mega Mighties figurák akciókkal teli világában, amelyet a Marvel filmek ihlettek. Megközelítőleg 25 cm magasak és minden kis harcos és hős számára alkalmasak, akik elszánt akciókat, meneküléseket és csatákat akarnak elképzelni kedvenc Marvel hőseikkel! Gyere hát megmenteni a világot a Mega Mighties figurákkal!

Mattel Harry Potter Hagrid baba
9 330 Ft

A mágusról Harry Potterről szóló fantasy regények minden szerelmese számára izgalom lesz ez a baba, amelyet az egyik legnépszerűbb karakter ihletett. A Rubeus Hagrid baba olyan csíkos inget, mellényt, nadrágot és csizmát öltözött, mint a filmben. A rajongók minden bizonnyal felismerik jellegzetes kócos szakállát és hullámos haját.

Spiderman Mega Mighties figura Spider Man
4 260 Ft

Merülj el kalandokba a Marvel Super Hero Adventures Mega Mighties sorozat akciófiguráival! 25 cm magasak, és minden kis harcos és hős számára tökéletesek, akik el akarják képzelni a bátor akciókat, a menekülést és a csatákat a kedvenc Marvel hőseikkel! Mentsd meg a világot a Mega Mighties figurákkal!

Avengers figura Maximum Venom - Ghost Spider
9 200 Ft
+ ingyen szállítás

Szuperhős figura a Titan Hero sorozatból. Ez a 30 centiméteres szuperhős figurát Venom változtatta át. Mindegyik figurának öt artikulációs pontja van. Éld át az Spider Man filmek szuperhőseinek erejét és legyen részed megannyi szórakozásban!

Mattel Jurassic World Éhes T-Rex
13 290 Ft
+ ingyen szállítás

A Jurassic Park világának Dinoszaurusz kollekciója a szenzációs filmsorozatból kultikus pillanatokat és karaktereket ünnepel! A legfélelmetesebb ragadozók jelennek meg a helyszínen, és ki más lenne az élükön, mint az egyik legnagyobb húsevő dinoszaurusz! Az éhes T-Rex akciófigura a részletekre történő odafigyeléssel készítettük, hogy a rettegett dinoszauruszra a lehető leghűségesebben hasonlítson.

Spin Master Batman figura, effektekkel és akciószalaggal 30 cm
11 150 Ft 10 800 Ft

A Batman deluxe figura új szintű szórakozást kínál. Az álarcos Batman most még erősebb, mert csattal van felszerelve. Csak nyomd meg a lábát, és Batman leveszi a pisztolyt az övéből. A harci öv forgatható, így a fegyver cserélhető egy másikra.

Avengers Bend and Flex Iron Man figura
4 290 Ft

Élvezd a hihetetlenül sokszínű játszást és pozíciókat ezekkel az Avengers engedéllyel rendelkező nagyon mozgékony Bend and Flex figurákkal. Ezeknek a stilizált akciófiguráknak több hajlítási pontja van, így a gyerekek játék közben sokféle helyzetbe állíthatják őket.

Mattel Harry Potter Hermiona baba
10 710 Ft 9 730 Ft

Vesd bele magad a mágia és a varázslat világába, és kezdj bele egy káprázatos kalandba ezzel a babával, mert itt az ideje, hogy Harry Potter™ és barátai visszatérjenek a Roxfortba, és te is velük mehetsz!

Star Wars Mega Mighties figura Stormtrooper
4 260 Ft

Vágj bele egy kalandra az új Galaxy Heroes Mega Mighties sorozat akciófiguráival, amelyeket a Csillagok háborúja saga inspirált! A figura 4 mozgási ponttal rendelkezik, így számtalan mozdulatot hozhatsz létre velük. A Stormtroopernek még ikonikus fegyvere is van.

TM Toys Fortnite Hero Figura Wild Card 15 cm
8 530 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba köszönhetően ennek a teljesen rugalmas 15 cm-es figurának is. A csomagolás szerszámokat és fegyvert is tartalmaz. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

Avengers figura Bend and Flex Green Goblin
4 290 Ft

Élvezd a hihetetlenül érdekes játékokat és pozíciókat ezekkel a rendkívül rugalmas Bend and Flex figurákkal a Spider-Man licensz alatt! Ezek a stilizált akciófiguráknak több mozgatható ízülettel rendelkeznek, így a gyerekek játék közben különböző pozíciókba állíthatják őket.

HASBRO Trollok éneklő Pipacs figura rockfelszereléssel
11 600 Ft

Pipacs készen áll arra, hogy sztár lehessen! Ennak a bájos babának két különböző megjelenése, két különböző hangszere és két különböző dala van. Pipacs popzenei megjelenéséhez ukuleléje és jellegzetes fejpántja tartozik, és a „Trolls Just Want to Have Fun” akusztikus változatát énekli. Ezután öltsd rá rockruháját, fejpántját és add neki elektromos gitárját, ő pedig elénekel neked egy energikus rock-and-roll dalt!

Funko POP Rocks Queen Freddie Mercury (Wembley 1986)
4 620 Ft 4 390 Ft

Funko Pop Pop Rocks Queen Freddie Mercury (Wembley 1986) gyűjthető figura a híres Funko POP vinil figurákból! Gyűjtsd össze az egész sorozatot, vagy válaszd ki kedvenceidet és játssz fantáziád szerint. A Funko POP figurák csodás ajándékok nemcsak a rajongóknak.

Funko POP Rocks Queen Brian May
4 850 Ft 4 660 Ft

Funko Pop Pop Rocks Queen Brian May gyűjthető figura a híres Funko POP vinil figurákból! Gyűjtsd össze az egész sorozatot, vagy válaszd ki kedvenceidet és játssz fantáziád szerint. A Funko POP figurák csodás ajándékok nemcsak a rajongóknak.

TM Toys Fortnite Hero Figura The Visitor 15 cm
8 000 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba köszönhetően ennek a teljesen rugalmas 15 cm-es figurának is. A csomagolás szerszámokat és fegyvert is tartalmaz. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

TM Toys Minecraft Guardian figura
3 590 Ft

Minecraft egy nagyon kedvelt számítógépes játék. Mindenki aki sokáig játssza a Minecraft-ot, azonosul azzal a világgal és szeretné, ha a valóságban is birtokolja a mását. Ezeket az igényeket a játék különböző figurái és kiegészítői elégíthetik ki. Lépj be az ikonikus játékok világát, és szembeszállj az ellenségekkel a hősökkel együtt! A csomagolásban található figura és kiegészítők.

TM Toys Fortnite Hero Figura Enforcer 15 cm
7 200 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása ennek a 15 cm-es, teljes mértékben mozgatható figurának köszönhetően áthelyeződik a valóságba. A csomagolás szerszámokat és fegyvert is tartalmaz. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets Szőröske - Makeover széria 2
4 260 Ft

7 réteg meglepetés L.O.L. Surprise!. Fuzzy Pets Szőröskék! Mosd meg a szőrös réteget és meglátod, hogy milyen állatka rejtőzött alatta. Vagy igazítsd meg a szőröket és tervezz magadnak saját állatkát. Gyűjtsd össze mind az egész családot. Kombináld a kiegészítőket az összes babával és a L.O.L. nővérekkel

Avengers Bend and Flex Black Panther figura
4 290 Ft

Élvezd a hihetetlenül sokszínű játszást és pozíciókat ezekkel az Avengers engedéllyel rendelkező nagyon mozgékony Bend and Flex figurákkal. Ezeknek a stilizált akciófiguráknak több hajlítási pontja van, így a gyerekek játék közben sokféle helyzetbe állíthatják őket.

Avengers figura Bend and Flex Ghost Spider
4 260 Ft

Élvezd a hihetetlenül érdekes játékokat és pozíciókat ezekkel a rendkívül rugalmas Bend and Flex figurákkal a Spider-Man licensz alatt! Ezek a stilizált akciófiguráknak több mozgatható ízülettel rendelkeznek, így a gyerekek játék közben különböző pozíciókba állíthatják őket.

Mattel Harry Potter Karácsonyi bál Ron Weasley
9 290 Ft

Kelj ismét útra a varázslók és boszorkányok világába ezzel a klassz babakollekcióval, melyet a híres Harry Potter könyvek és filmek ihlettek. Engedd, hogy elvarázsoljon a karácsonyi bál hangulata és élvezd ezt a fontos, nívós, tánccal és gyönyörű ruhákkal teli eseményt.

HASBRO Marvel 15 cm prémium figura Cannonball
7 860 Ft

15 cm-es prémium figura sorozat az X-Men hősei és gonoszai képregény által inspirálódott. Mindegyik darab több pontban mozgatható. Minden csomag a Wendigo figura egy részét tartalmazza.

Spin Master Batman figura, 30 cm, szolíd fekete öltöny
5 010 Ft 4 290 Ft

A 30 cm-es Batman-figura, amelyet minden kis hős örömmel fogad. Ennek a jól ismert hős karakternek rugalmas illesztése van, hogy a jeleneteket még valósághűbbé tegye. Védd meg Gotham City-t.

Mattel Jurassic World szupercsapás - Quetzalcoatlus
8 260 Ft

Legyél a tanúja valami példátlannak! Ez a szupercsapás kollekció izgalmas akcióval vár, amely tele van dinoszauruszokkal és harcokkal, amit a Jurassic World filmből már ismerhetsz Ezek az akció figurák nagyobb méretűek és két gomb segítségével aktiválódnak.

HASBRO Marvel 15cm prémium figura Boom-Boom
7 600 Ft

15 cm-es prémium figura sorozat az X-Men hősei és gonoszai képregény által inspirálódott. Mindegyik darab több pontban mozgatható. Minden csomag a Wendigo figura egy részét tartalmazza.

Mattel Harry Potter Karácsonyi bál Cho Chang baba
9 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kelj ismét útra a varázslók és boszorkányok világába ezzel a klassz babakollekcióval, melyet a híres Harry Potter könyvek és filmek ihlettek. Engedd, hogy elvarázsoljon a karácsonyi bál hangulata és élvezd ezt a fontos, nívós, tánccal és gyönyörű ruhákkal teli eseményt.

Mattel Harry Potter Karácsonyi bál Harry Potter
9 290 Ft

Kelj ismét útra a varázslók és boszorkányok világába ezzel a klassz babakollekcióval, melyet a híres Harry Potter könyvek és filmek ihlettek. Engedd, hogy elvarázsoljon a karácsonyi bál hangulata és élvezd ezt a fontos, nívós, tánccal és gyönyörű ruhákkal teli eseményt.

TM Toys Minecraft figura Steve láthatatlan elixír
4 660 Ft

Minecraft egy nagyon kedvelt számítógépes játék. Mindenki aki sokáig játssza a Minecraft-ot, azonosul azzal a világgal és szeretné, ha a valóságban is birtokolja a mását. Ezeket az igényeket a játék különböző figurái és kiegészítői elégíthetik ki. Lépj be az ikonikus játékok világát, és szembeszállj az ellenségekkel a hősökkel együtt! A csomagolásban található figura és kiegészítők.

Funko POP Rocks KISS Catman

Funko POP Rocks KISS Catman

Értékelés: 5
4 770 Ft 4 530 Ft

Funko Pop Pop Rocks KISS Catman gyűjthető figura a híres Funko POP vinil figurákból! Gyűjtsd össze az egész sorozatot, vagy válaszd ki kedvenceidet és játssz fantáziád szerint. A Funko POP figurák csodás ajándékok nemcsak a rajongóknak.

Spin Master Batman játékkészlet motorkerékpárral
8 090 Ft 7 190 Ft

Készül fel a Clayface csatájára Batmannal a Batmotorkerékpáron. Ha készen állsz védeni Gotham City-t, szállj fel egy motorkerékpárra, és kezdj el harcolni. A készlet egy 11 cm-es figurát tartalmaz, amelynek rugalmas ízületei segítik a mozgását.

Spiderman Filmfigurák Web Strike
5 990 Ft

Tapasztald meg az akciót a Spider-Man Far from Home filmmel ihletett figurákkal! A Night Monkey figura egyedi dizájnnal és még több artikulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban elmerülhess a Marvel szórakoztatás világába.

Funko POP Rocks Queen Roger Taylor
5 040 Ft 4 790 Ft

Funko Pop Pop Rocks Rocks Queen Roger Taylor gyűjthető figura a híres Funko POP vinil figurákból! Gyűjtsd össze az egész sorozatot, vagy válaszd ki kedvenceidet és játssz fantáziád szerint. A Funko POP figurák csodás ajándékok nemcsak a rajongóknak.

Avengers figura Bend and Flex Ghost Spider
4 290 Ft

Élvezd a hihetetlenül érdekes játékokat és pozíciókat ezekkel a rendkívül rugalmas Bend and Flex figurákkal a Spider-Man licensz alatt! Ezek a stilizált akciófiguráknak több mozgatható ízülettel rendelkeznek, így a gyerekek játék közben különböző pozíciókba állíthatják őket.

TM Toys Minecraft - Steve figura láncpáncélban
4 130 Ft

Rettenthetetlen felfedező és kreatív építő figura láncpáncélban, mely kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.

TM Toys Fortnite Figura Battle Hound
4 660 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba ennek a teljes mértékben mozgatható 10 cm magas figurának köszönhetően. A csomagolás tartalmaz szerszámokat és építőelemeket. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

Spin Master Mancs őrjárat Figurák fény effektussal - Chase
3 290 Ft

Egy feladat sem nehéz számukra, és egy misszió sem lehetetlen. Most már te is csatlakozhatsz a tappancsosok csapatához a Mancs őrjárat karaktereivel egy hihetetlen mentőakcióra. Ez az új szuperhős széria fény effektusokkal van felturbózva.

Spin Master Mancs őrjárat Figurák fény effektussal - Marshal
3 290 Ft

Egy feladat sem nehéz számukra, és egy misszió sem lehetetlen. Most már te is csatlakozhatsz a tappancsosok csapatához a Mancs őrjárat karaktereivel egy hihetetlen mentőakcióra. Ez az új szuperhős széria fény effektusokkal van felturbózva.