Sapka Fallout 4 - Vault-Boy Approves
6 120 Ft 5 930 Ft

Divatos beanie sapka mindenki számára, aki pozitívan szeretni hatni a körülötte lévőkre. Vault-Boy ajánlásával!

Ideális ajándék egy rajongó számára vagy egyszerűen csak örömet okozni valakinek.

Plüss Stubbins - Ratchet
6 480 Ft 5 930 Ft

Stubbins egy aranyos kis plüss partner a videójáték karakter alapján, amely kis kellemes puha anyagbol készült. Az első sorozat részeként a Ratchet a Ratchet & Clank sorozatból került ki.

Star Wars - Darth Vader kötény és kesztyű
9 360 Ft 7 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a szép és stílusos kötény és kesztyű Darth Vader-rel minden Csillagok háborúja rajongó konyhájába illeni fog. A kesztyű szilikon és ellen kellene állnia a hőmérsékletnek még a Mustafar bolygón is.

Vaják (Witcher) – Fehér farkas pénztárca
7 920 Ft 7 010 Ft

A fekete pénztárca fém farkassal minden Vaják () játék rajongót örömmel tölt el. Elég helyet biztosít a pénzednek, kártyáidnak. A pénztárca kemény anyagból és varratokból készült, a belsejében ott a sorozat logója.

Minecraft - Creeper TNT párna
3 770 Ft

Stílusos párna az összes Minecraft játékos számára.  Nugodt alvást biztosít az igényes esti játék után. A párna egyik oldalán Creeper hasonmása van, a másikon robbanó TNT.

Deadpool naptár 2020
4 850 Ft

Ez egy tizenkét hónapos fali naptár a közkedvelt szuperhőssel, Deadpool-lal. Minden hónapra szép, eredeti rajzot tartogat. A naptár segítségével új szavakat is tanulhatsz, ill.

World of Warcraft bögre - Horda Logo
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A megfelelő folyadékfogyasztás fontos. Könnyebb lesz betartani ezzel a szép bögrével. A bögrén a Horda logója található a World of Warcraft játékból.

Star Wars - R2-D2 (fa) építő készlet
6 480 Ft 6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa építő készlet a legendás droidról, R2D2-ről a Star Wars-ból. Összesen 81 lézerrel kifaragott részecskét tartalmaz. A megépítéséhez nincs szükség ragasztóra.

Kulcstartó Witcher 3 (Vaják) medál
3 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kulcsok amelyek e medálhoz tartoznak kinyitnak egy zárat egy barlanghoz ahol ősi kincsesláda található, vagy kinyitják akár a lakás ajtaját is.

Fortnite kulcstartó- Cuddle Team Leader (Funko)
3 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fortnite kulcstartó Cuddle Team Leader-rel a Funko társaságtól. A Fortnite rajongói számára kínálunk egyéb felszerelést, amit be kell szerezniük:

Battle Royale trikó I Am a Bush trikó .

Star Wars - BB-8 kekszes doboz
11 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kekszes doboz egy aranyos BB-8 droid alakjában, aki a kinyitáskor hangokat is kiad.

Puzzle kirakós Witcher - Ciri es a farkasok
7 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy gyönyörű művészi kép Ciriről farkasokkal az ismert Witcher (Vaják) sorozatból a Dark Horse közreműködésével. Kötelező darabja minden játék és könyv rajongónak.

Borderlands 3 kulcstartó- Psycho (plüss)
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden hátizsák díszíthető egy ilyen plüss kulcstartóval, Psychó-val a Borderlands játékok sorozatából. Otthon is kitehető a polcra, ahol szintén megállja  a helyét.

Fortnite takaró - Láma
7 920 Ft 5 930 Ft

Ez a kellemes takaró olyan jól felmelegít hogy majd fel s szeretnél állni a játék mellől.   Fő motívuma a népszerű láma.

A serpenyő másolata a PUBG játékból- Foam Frying Pan
6 480 Ft 5 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a hab serpenyő igaz a valódi golyóktól nem véd meg, nem tudtok rajta sütni sem, de a cosplay remek kiegészítője lehet vagy csak a serpenyővel valakit leüthettek minden bűntudat nélkül.

Fornite plüss játék Láma
4 850 Ft

Melyik Battle Royale játékos ne akarná a plüss lamát a Fornite játékból? Lama bébiplüss anyagból készült és gyönyörű kivarrásokkal díszített.

Minecraft – Creepers törülköző
5 760 Ft 5 570 Ft

Nagy törülköző, ideális magunkkal vinni pl. nyaralásra, a strandra. A törülközőn a Minecraft játék témája látható. Ez egy óriási jelenség a videójátékok között.

Assassins Creed kulcstartó- Logo Multitool
4 850 Ft 3 770 Ft

Fém kulcstartó Assassins Creed sorozatból logóval a szép díszítésen kívül praktikus is. A elsejében ugyanis el van  rejtve négy eszköz: lapos csavarhúzó, kereszt csavarhúzó, nyitó és olló.

Doom Helmet nyitó
4 130 Ft

Mágneses üvegnyitó. A démonok lemészárlása közben szomjas lehetsz és semmi sem jobb ilyenkor, mit egy Doom sisakok Helmet üvegnyitóval felnyitni az üveget

.

Fortnite párnahuzat - Láma
12 240 Ft 9 530 Ft

Ha szereted a Fortnite-ot akkor ez a párnahuzat pontosan neked való. Fő motívuma a szeretetre mélto és népszerű láma.

Playerunknowns Battleground naptár 2020
4 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fali naptár, tizenhat hónapos a népszerű, Playerunknown 's Battleground játék témájával. Ideális felakasztani a konyhában, ahol mindig közel lesz a serpenyő.
A naptár hónapjai angolul vannak feltüntetve.

Pokémon naptár 2020
4 850 Ft

Fali naptár, tizenhat hónapos a Pokémonok témájával. Minden hónapra találtok benne valamilyen legendás zsebszörnyet a Pokémonok első generációjából.

A naptár hónapjai angolul vannak feltüntetve.

Spider-Man kulcstartó - Venom Logó
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szép fém kulcstartó ezüst színű Venom, a Spider- Man képregények ismert cselszövőjének  logójával.

Ádvent naptár Marvel (Funko Pocket POP!)
27 000 Ft 25 010 Ft

Ádventi naptár díétás változata, melyből minden nap nep csoki esik ki hanem egy kis POP alak.   Összesen 24 figura vár minket e csomagban Marvel képregény és filmek  világából egy nagyon stílusos kis dobozban.

Assassins Creed bögre – Compilation
4 130 Ft

Egy bögre a játék témájával ideális kiegészítője a hosszú játékoknak. A bögrén válogatást találtok az Assassins Creed játék részeiből  az ő alakjaival.

Assassins Creed – Compilation berámázott poszter
9 530 Ft

Szép összeállítás Assassins Creed játék témájával mint poszter, ami már be van rámázva egy fekete rámában egy fehér tartóval. Már csak ideális helyet kell neki találni a lakásban.

Assassins Creed Movie - Brown Golden Crest (M méret) melegítő
6 480 Ft 5 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes melegítő otthoni lustálkodáshoz vagy könnyebb sportoláshoz. A melegítő az  Assassins Creed Movie c. film logójával van ellátva, és ez azonos a híres, videojáték sorozattal az Ubisoft társaságtól.