SAGE BJE200
47 990 Ft

34 990 Ft

2 év garancia

Gyümölcscentrifuga SAGE BJE200 Nagy töltőnyílással. Köszönhetően a helyes technológiának képes a a gyümölcsökből és a zöldségekből, akár 20% -kal több ásványi anyagot is kisajtolni, amelyek fontosak a testünk számára. Kompakt méret elrejt egy nagyon erős motrot, amely állandó sebességet és maximális hozamot biztosít a gyümölcsökből Átlátszó palackban egyszerűen ellenőrizhető, hogy már megtelt-e.


BRAUN J 500 WH Identity Gyümölcsfacsaró
34 890 Ft
33 990 Ft

2 év garancia

Friss gyümölcslé könnyen, gyorsan, egyszerűen: ez az exkluzív, 2015-ös Design Award győztese, Braun J 500 WH Identity gyümölcsfacsaró. Mindössze 15 másodperc alatt a kezében tarthatja reggeli vitaminbombáját, vagy délutáni frissítőjét. A folyamat nem csak gyors, de kényelmes, és hatékony is köszönhetően az nagy teljesítményű motornak és az automata adagolónak. Nagy betöltő nyílásának köszönhetően akár egész gyümölcsök is belerakhatóak, nem kell többé a szeleteléssel bajlódnia. Az innovatív Anti-csepegtető rendszer biztosítja, hogy konyhája is tiszta maradjon. A hableválasztó a rozsdamentes acél mikro-lyukas szitán távolítja el a habot, amely biztosítja, hogy a poharadba nem kapsz mást, csak a tiszta juice-t.


PHILIPS HR 1869/80 Gyümölcscentrifuga
48 990 Ft

2 év garancia

Philips HR 1869/80 gyümölcscentrifuga segítségével lágy és kemény gyümölcsök és zöldségek is maximális hatékonysággal apríthatók. Innovatív szűrője egy cseppet sem hagy kárba veszni, „Drip stop“ technológiája megakadályozza a gyümölcslé nemkívánatos kicsepegését. A centrifuga előtisztító funkcióval rendelkezik, amely víz hozzáadásával sugárban tisztítja meg a szűrőt akár közvetlenül használat előtt is.