Play-Doh Dr Drill és Fill fogászata
5 970 Ft 5 090 Ft

Akció

Play-Doh Dr Drill és Fill fogászata szett segítségével kipróbálhatod, hogy milyen egy igazi fogorvos élete. Hozd rendbe pácienseid fogait, szükség esetén pedig készíts nekik fogszabályzót! A szett a gyurmák mellett minden olyan fogászati eszközt tartalmaz, amire szükséged lehet a tökéletes fogsor elkészítéséhez.

Play-Doh Nagy csomagolás 20 drb
6 290 Ft 5 390 Ft

Akció

Ez a 20 gyurmatégelyt tartalmazó Play-Doh szett végtelen számú kreatív lehetőséget kínál! A kisgyermekek kezei bármilyen módon sodorhatják, forgathatják, formázhatják ezt a színes gyurmát. Tökéletes a barátokkal való játékra, partikra.

Play-Doh Pizza sütő kemence
7 950 Ft 7 790 Ft

Akció

Készülj fel egy őrült kalandra, tele friss, illatos pizzával. Engedd el a képzeletedet, és hozd létre a világ legjobb pizzáját egy világítós kemence és egy forgó asztal segítségével! Nyomd meg a kart, hogy a pizzán szenzációs kéreg keletkezzen, kapcsold be a sütőt, emeld fel a kart, és a pizza kész! A tetejére szórj még egy kicsivel több sajtot és hihetetlenül finom öntetet. Ha kész, helyezd a pizzát a forgó asztalra, és a szeletelő segítségével vágd fel darabokra.

Play-Doh Popcorn gyártása-27%

Play-Doh Popcorn gyártása

Értékelés: 4,8
5 370 Ft 3 890 Ft

Akció

Ugorj a végtelen popcorn szórakozás vonatába egy új popcorn gyártó géppel! A kar elfordításával töltsd tele a vödröt finom popcornnal, amelyet még finomabbá tehetsz a vad keverék hozzáadásával. Add hozzá a szórakoztató bevonatot, és a pattogatott kukoricádnak köszönhetően a kiváló szaggatónak és a változatos bélyegzőknek, olyan lesz az íze, mint a mesés pereceknek, vagy más édességeknek! Végül ne feledd hozzáadni a bolondos szirupot, vagy a vajat, és élvezd a szuper mozi élményt egy eredeti Play-Doh popcornt tartalmazó vödörrel.

Play-Doh Betonkeverő

Play-Doh Betonkeverő

Értékelés: 3,3
6 590 Ft

Akció

Nagyszerű forgó betonkeverő a járdák és utak szórakoztató burkolatának készítéséhez. Az autó belsejében lévő forgó mechanizmus lenyűgöző hatást gyakorol az extrudált betonra. Egy doboz Play-Doh Cement Buildin 'Compound segít abban, hogy a kreatív építkezés meglepően reálisnak tűnjön!

Play-Doh Szórakoztató tészta
7 090 Ft 6 690 Ft

Akció

Készíts tengernyi tésztát ezzel a tésztagéppel. Az új hajtókar-mechanizmus mindent megkönnyít és szórakoztatóbb, mint valaha. Csodatésztát formázhatsz. A cserélhető hengerek belül egyenes spagetti vagy hullámos tojás tésztát készítenek. Vannak formák ravioli, tészta íjak és más kisebb formájú tészták készítésére is. Ne felejtsd el lereszelni a Play-Doh sajtot, és készítsd el a tökéletes tésztát!

Play-Doh Kotkodáló csirke tollakkal
6 820 Ft 6 590 Ft

Akció

Ez a bolondos Cluck-a-Dee csirke mindenféle lehetőséget kínál a gyermekeknek a kreativitásuk kinyilvánítására! Például a fejének megnyomásával színes tollak létrehozását, amelyeket ez után a gyermekek borotvagéppel leborotválhatják, majd új tollakat hozhatnak létre. De a móka itt nem ér véget: a csirke vicces hangokat ad ki, kotkodácsol és kukorékol, és tojást is tud tojni!

Play-Doh Wheels Kavicsbánya

Play-Doh Wheels Kavicsbánya

Értékelés: 4,8
5 990 Ft

Akció

Ebben a munkazónában semelyik munka nem elég nehéz! Használd a zúzó erejét a Play-Doh kövek kavicsra való őrlésére, majd a billenős teherautóval szállítsd el az omladékot. A gőzhengernek köszönhetően építs egy szuper sima Play-Doh utat a teherautónak.

Play-Doh Rotációs mixer

Play-Doh Rotációs mixer

Értékelés: 4,6
6 060 Ft 5 990 Ft

Akció

Az új Play-Doh rotációs mixernek köszönhetően te leszel a legjobb pék a széles kornyéken! A mixer segít a kis szakácsoknak a legszínesebb édességek, őrült csészék és csábító kekszek készítésében.

Play-Doh Gyurma szuper csomagolás - piros
3 070 Ft 2 990 Ft

Akció

Használd ki az egyedi alkalmas és szerezd be a Play-Doh kreatív gyurmát. Ez a légmentesen záródó edény négy különböző és külön csomagolt gyurmát tartalmaz, kiváló négyes egyben! Még a szülők is értékelni fogják ezt a nagy edényt.

Play-Doh Játékkészlet fagylalt öntettel
6 690 Ft

Akció

Az új Play-Doh gyurmával számos fagylaltot elkészíthetsz, amelyeket ízletes öntettel díszíthetsz. A képzeletbeli fagylalt az autentikusnak tűnő csokoládés és epres öntetnek hála valósághűen néz ki, az öntet süteményre emlékeztető édességet varázsol belőle. Az általad létrehozott édességet újból felhasználhatod.

Mac Toys Nagy konyha gyurmakészlet
2 920 Ft

Mactoys Nagy konyha gyurmakészletben minden kisgyerek örömét leli: a sokszínű gyurmák és a segédeszközök sokasága biztosítja a remek kikapcsolódást, mindemellett pedig nagyszerű készségfejlesztő hatással bír. A különböző funkciójú és mintájú eszközök közül minden gyerek megtalálhatja a kedvenc szerszámát. A minőségi anyaghasználat tartósságot és hosszú élettartamot nyújt.

Play-Doh Sajtos szendvics
4 800 Ft 4 590 Ft

Akció

Mindenki szereti a pihe-puha grillezett sajtos szendvicset! Az új Play-Doh Stretch modellező keverék olvadt sajtnak tűnik, a valódi élmény érdekében. Készíts Play-Doh kenyeret a Stretch modellekkel, adj hozzá kiegészítőket, majd mindent tegyél bele a szendvicsprésbe.

Play-Doh Wheels Kőfejtés

Play-Doh Wheels Kőfejtés

Értékelés: 5
3 990 Ft

Akció

Élvezd a mesés munkanapot a kőbányában! Ez a két szuper nehéz teherautó lesz a segítséged a kreatív építésnél a Play-Doh gyurmával. Told össze a sóder rakást a hátsó rakodóval, és hozzál létre egy vezetéket, vagy állványt.

Play-Doh Cápa készlet
6 190 Ft

Akció

Hozz létre ezzel a szórakoztató készlettel egy színes tengeralatti világot, de vigyázz a cápákra! Használd a szaggatókat vagy a formákat és rengeteg szórakozásban lesz részed a Play-Doh gyurmával. A csomagolásban 12 különböző Play-Doh gyurmát tartalmazó tégelyt is találsz.

PlayFoam Boule - Workshop szett (CZ/SK)
3 060 Ft

Nagy, kreatív modellező szett, ami nem piszkol. Hét színt és sok mókás kiegészítőt tartalmaz. A kiegészítőkkel életet varázsolhatsz a kiformázott dolgokba! Csak az eredeti PlayFoam® nem ragad és nem esik szét a játék közben. A szett 1. helyet szerzett az internetes Az év játéka szavazáson 2011-ben.

Play-Doh Gyurma szuper csomagolás - zöld
3 070 Ft 2 690 Ft

Akció

Használd ki az egyedi alkalmas és szerezd be a Play-Doh kreatív gyurmát. Ez a légmentesen záródó edény négy különböző és külön csomagolt gyurmát tartalmaz, kiváló négyes egyben! Még a szülők is értékelni fogják ezt a nagy edényt.

Play-Doh Bemutató póni Naybelle
4 290 Ft

Akció

Itt a lovak bemutatójának ideje, és Naybelle-nek segítségre van szüksége az előkészületekben annak érdekében, hogy megnyerje az első díjat! Fésüld át a sörénty, készíts copfokat, díszítsd frizuráját masnikkal, virágokkal és kék szalaggal. Készíts a csodás póniból dacos musztangot, amely menő módon rugdos! A feje megynomásánál a ló kirúg hátrafelé.

Play-Doh Csokoládégyár
11 360 Ft 10 090 Ft

Akció

Ez az új édességes játékkészlet elrepít az édességgyártás varázslatos világába! Hozz létre három különböző bonbont, csokirudat és további édességeket. Végre egy igazi nassoló szórakozás a Play-Doh gyurmával. A gyurmával szerzett új tapasztalatoknak köszönhetően hihetetlen szórakozásban lesz részed!

Play-Doh Csillám szett 6 drb

Play-Doh Csillám szett 6 drb

Értékelés: 4,9
3 490 Ft

Akció

Play-Doh gyártmányaid csillogni, villogni fognak ennek a csillám szettnek és formáknak köszönhetően! A csomagolásban színes formák virágok, drágakövek és egyéb szép dolgok gyártására. Művészeted egyedi határát a képzeleted képezi!

Play-Doh Hydroglix önálló tégelyekben
2 290 Ft

Akció

Sima, csöpög, és a gyerekeket izgalommal tölti el ez a legújabb szenzációs nyálka: fémes megjelenés csodálatos hidrogénnyálka! Szuper nyálkás, mégis érintésre sima, és úgy viselkedik a kezedben, mint a folyadék. Ez a textúra lenyűgöző alkotásokat hoz létre, ellenállhatatlan élményt nyújt, és fémes csillogásának hála lenyűgöző élményben lesz részed.

Play-Doh 8 db gyurma tégely

Play-Doh 8 db gyurma tégely

Értékelés: 4,8
2 590 Ft

Akció

Az alap készlet 8 tégely Play-Doh gyurmát tartalmaz. Ez a csomag Play-Doh gyurma kreatív alkotási lehetőségek végtelen sorát rejti! A kis kezecskék bármilyen alakúra képesek formálni ezeket a színes gyurmákat, amilyenre csak elképzelik, aztán szétszedhetik őket és kezdődhet a játék elölről.

Play-Doh Wheels Építkezés

Play-Doh Wheels Építkezés

Értékelés: 4,7
4 690 Ft

Akció

Használd ki a daru erejét az alkotáshoz, és a létrehozott téglák, gerendák és csövek áthelyezéséhez. Használaz emelőt a felhalmozódásra, építésre és építési szerkezetek bevonására. A daru forog, felfelé és lefelé mozog, és kinyomja a gyurmát. Az emelő szintén forog és felfelé és lefelé mozog!

Play-Doh Gyurma parti csomagolás
2 520 Ft

Play-Doh gyurma parti csomagolásban létrehozva a színes szülinapi szórakozáshoz, alváshoz a barátoknál, vagy bármilyen kreatív játékkal töltött időhöz. A készlet 10 mini Play-Doh csészét tartalmaz.

Play-Doh Wheels Építő gyurma
2 260 Ft

Bemutatjuk a Play-Doh Building gyurmák legújabb fajtáját, ami különböző színekben és textúrákkal kapható, és pontosan úgy néz ki, mint az igazi építőanyagok. Minden csomag egy lapátot és két tégely Play-Doh építőgyurmát tartalmaz.

Play-Doh 4 csomag gyurma - több fajta
2 190 Ft

Akció

4 csomag Play-Doh gyurma. Hadd, hogy szárnyaljon a fantáziád és alkosd meg, ami csak eszedbe jut. A Play-Doh gyurmával semmi sem lehetetlen. 4 különböző fajta található a csomagban, az aktuális készleten lévő modellt szállítjuk. Konkrét szín nem választható ki.

Play-Doh Unikornis-35%

Play-Doh Unikornis

Értékelés: 4,6
7 790 Ft 4 990 Ft

Akció

Élvezd a szórakozást egy aranyos egyszarvúval. Adjál hozzá egy kis Play-Doh gyurmát, és készíts színes fagylaltokat és fagyipoharakat. Az unikornis hangokat ad ki és megváltoztatja az arckifejezést.

Play-Doh Kertészeti szerszámok-35%
3 990 Ft 2 590 Ft

Akció

Hozzál létre egy virágoskertet, helyezd el közvetlenül a Play-Doh konzervdobozra, és öntözd le a Play-Doh öntözőkannával! Ahhoz, hogy ez a kert kivirágozzon, nincs szükség profi kézre – elegendő csak egy kis fantázia!

Play-Doh Piknik gyurmakészlet vödörben
2 940 Ft 2 790 Ft

Play-Doh Piknik gyurmakészlettel bármelyik nap alkalmas lesz egy vidám piknikre, ugyanis a praktikus vödröt bármikor magaddal viheted bárhová. Nagy lakomát készíthetsz el a gyurmákból, mert 9 kelléket is kapsz a gyurmaételek elkészítéséhez, és a négyféle színű, 4 tégelynyi gyurmából ínycsiklandóan kinéző lakomát készíthetsz. A gyurmakészlet fejleszti gyermeke kreativitását és a kézügyességét, és apró kezekkel is könnyen formázható gyurmát tartalmaz.

Play-Doh Zümmögés és vágás
7 350 Ft 6 690 Ft

Akció

Hagyd megnőni és formázd a bolondos hajat és szőrzeted, amely a Play-Doh gyurmából készült. Ezt követően borotválj le mindent egy valódi fodrászatban. Az elektromos szerkezet valósághű hangokat ad ki, a Play-Doh gyurmával történő érintkezés során aktiválódik (nincsenek gombok). Formázd a 2 figurát copf, masni, bajusz és egyebek segítségével.

Play-Doh Fürdőző malacok

Play-Doh Fürdőző malacok

Értékelés: 5
4 190 Ft

Akció

Hogyan érzik magukat ebben a kifutóban a Play-Doh malacok? Ismerkedj meg Sooey mama malaccal! Dupla oldalú forma, amely rengeteg aranyos malacot hoz létre a hasából. A gyermekek örülni fognak, amikor a malackák gomnyomásra fognak ugrálni a kifutóban.

Play-Doh Toy Story Buzz

Play-Doh Toy Story Buzz

Értékelés: 5
6 530 Ft

Hagyd, hogy a gyerekek fejlesszék a képzeletüket a Toy Story Play-Doh verzióval, amivel ki tudod modellezni a Toy Story mese kedvenc karaktereit. A Buzz Lightyear műanyag alakjával néhány animált karaktert hozhatsz létre. A csomag magában foglalja vágót, és a Play-Doh gyurmát.

Play-Doh Javítási szerszámok-35%
4 030 Ft 2 590 Ft

Akció

A Play-Doh építőmunkásoknak csak a legjobb szerszámokra van szükségük a munkájukhoz! A fűrésznek egyszerre kettős funkciója van – mint vágószerszám és mint a formák alakítására szolgáló eszköz csavaros kiterjesztéssel A mérő segítségével bele tudod nyomtatni a Play-Doh gyurmába a mérővonalakat és elkezdhetsz dolgozni a csavarhúzóval.

Play-Doh Bárány
6 990 Ft 6 390 Ft

Akció

Készíts gyönyörű hullámokat ezzel a Play-Doh vidám elektronikus báránnyal! Forgasd el a farkát, hogy kinőjön a gyapja, majd fordítsd meg a fejét, és a bari vicces arcot vág majd és vicces hangot ad ki. A bárány 2 különböző gyapjúmintát tud létrehozni. Változhatnak aranyos bárányokká a Play-Doh gyapjú növesztéséhez, vagy viselhet sapkát és pulóvert a két vágó formával készítve. Nyírd meg az ollóval és kezdd elölről.

Play-Doh Szám oktatókészlet gyurmából, vödörben
3 200 Ft 2 990 Ft

Akció

Ismerje meg gyereke a számokat a Play-Doh szám oktatókészlettel, amely egy praktikus vödörben tárolható. A nyomóformákkal számokat lehet formázni, és közben a színeket is megtaníthatja neki, hiszen 4 tégely különböző színű gyurma is jár a készlethez. 3 éves kortól ajánlott.

Play-Doh Vontatókocsi
4 690 Ft

Akció

Szükséged van, hogy elvigyenek? Hívjál egy vontatóautót, hogy húzzon ki a pácból! Hozzál létre egy Play-Doh kocsit úgy, hogy rögzíted a kerekeket és az autó formát kitöltöd Play-Doh gyurmával, majd beleakasztod a vontatójárműbe. Nyomd meg az autó elején lévő bilincskulcsot, és készítsél szórakoztató kiegészítőket a dönthető formákkal.

Play-Doh Olaf és alkotások a hóból
5 460 Ft

Hagyd a gyerekek képzeletének fejlesztését a kedvenc Frozen karakterrel Olaf hóemberrel, amellyel a gyerekek különféle szórakoztató hóalkotásokat, például hópelyheket és hasonlókat modellezhetnek.

Play-Doh Állatorvosi felszerelés
5 090 Ft 4 390 Ft

Akció

Ha kis barátainknak szerető gondozásra van szükségük, akkor a kis állatorvos is elvégezheti a munkáját a rendelőben. Először az öntőformákkal hozz létre aranyos állatokat, például kölyökkutyákat, nyulakat és cicákat, és fesd meg őket 5 Play-Doh színnel. A készlet 5 állati forma, sztetoszkóp, fecskendő, olló, fogó, kés, henger és 5 csésze modellező agyagot tartalmaz.

Play-Doh Gyurma színes csomagolásban
2 590 Ft

Akció

Élvezd a legújabb színes Play-Doh csomagolást. Keverd össze a színeket és hozz létre újakat, amikkel irány a gyurmázás! A csomagolásban 4 Play-Doh tégely található. Két színváltozat!

Play-Doh Hengerelt fagylalt készlet-35%
5 450 Ft 3 490 Ft

Akció

Play-Doh szórakoztató gyurma készlet a hengerelt fagylalt létrehozásához. Hozzál létre egy színkeveréket, használd a gofri prést a tölcsér, vagy a tál elkészítéséhez. Készíts egy öntetet, vagy tejszínhabot a Play-Doh gyurma segítségével.

Play-Doh Nyalóka csomag-15%
5 210 Ft 4 390 Ft

Akció

Ha az 1 Play-Doh nyalóka nem elég, fogj egy négy darabos csomagot! Két színű Play-Doh spirálisan összetekerve található az egyes formákban. Mindegyik nyalókapálca textúrázó görgőként is szolgál a szép minták készítéséhez, és minden nyalókaforma hátoldalán egy félforma van, hogy további édességeket hozz létre a Play-Doh-ból.

Play-Doh Rágó Charlie
5 390 Ft 4 790 Ft

Készülj fel a szórakozásra a megfelelő buborékokkal és Charlie rágásával. Töltsd meg a figurát a Play-Doh Slime-el, majd mozgasd felfelé és lefelé a karjait, és figyeld, ahogy a buborék növekedni kezd. Mekkora buborékot fújsz fel? A csomag tartalmaz egy nyalóka formát is, amelyet iszappal megtölthetsz, majd Charlie kezébe tehetsz. Két pohár is van a Play-Doh Slime csomagban.

Play-Doh Szett konfettivel, 6 drb-22%
4 010 Ft 3 090 Ft

Akció

A műveid a Play-Doh gyurmából még érdekesebbek lesznek ezzel a színes konfetti szettel. Hagyd, hogy készítményeid csillogjanak. A modellező gyurmával való játék fejleszti a fantáziát és a készségeket.

PlayFoam Boule - 4pack B+4pack világító
3 320 Ft

2 csomag trutyigyurma modellkészlet, amely nem szennyeződik. Tartalmaz nyolc színű trutyigyurmát. Csak az eredeti PlayFoam® nem ragad és nem esik szét a játék közben. Minden modellezőt és alkotót elragadtat 3–8 éves kor között

Barbie Modellező agyag 5 db
4 120 Ft

modellező agyag szett és a kreatív tartozékok alkotókészlete lehetővé teszi, hogy saját ötleteid megvalósíthasd a finom édességek elkészítésére. Rendezz egy partit a barátaid számára, fogj bele cupcakes, kekszek és egyéb finomságok elkészítésébe. Ezen típusú eredeti szórakoztatás a különféle ételek elkészítésére és feltalálására épül.