Play-Doh Állatos gyurma készlet vödörben

Márka: Play-Doh Katalógus száma: 682284

Play-Doh Állatos gyurma készlet vödörben

Ismerje meg gyereke az állatokat a Play-Doh Állatos gyurma készlettel, amely egy praktikus vödörben tárolható. A nyomóformákkal sokféle házi- és vadállatot meg lehet alkotni, és közben a színeket is megtaníthatja neki, hiszen 4 tégely különböző színű gyurma is jár a készlethez. 3 éves kortól ajánlott. További információ

2520

2 520 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 2 990 Ft, Megtakarítás: 470 Ft (15 %)

Katalógus száma: 682284

Leírás

Termékleírás

A Play-Doh Állatos gyurma készlet vödörben jellemzői:

  • Praktikus vödörben tárolható, így akár a nyaralásra is magával viheti
  • Ragadós és zsíros gyurma
  • 4 tégely gyurma, nyomóformák
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Méret: 15,1 × 15,1 × 10,6 cm

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 3 éves kortól

Hasonló termékek

Play-Doh 8 db gyurma tégely
2 578 Ft 2 470 Ft

Az alap készlet 8 tégely Play-Doh gyurmát tartalmaz. Ez a csomag Play-Doh gyurma kreatív alkotási lehetőségek végtelen sorát rejti! A kis kezecskék bármilyen alakúra képesek formálni ezeket a színes gyurmákat, amilyenre csak elképzelik, aztán szétszedhetik őket és kezdődhet a játék elölről.

Play-Doh Strand vödrös gyurmakészlet
2 990 Ft 2 530 Ft

Play-Doh Gyurmaszettel egy olyan álomtengerpartot varázsolhatsz magad elé, amilyet csak szeretnél. A készletben összesen 168 g gyurma található, valamint sablonok, formák, melyekkel tengerparti hangulatot teremthetsz. Alkoss olyan élőlényeket, amikkel a tengerparton találkozhatsz könnyen formázható, színes Play-Doh gyurmákból és a vödörben található formázókkal.

Play-Doh Szám oktatókészlet gyurmából, vödörben
3 490 Ft 2 470 Ft

Ismerje meg gyereke a számokat a Play-Doh szám oktatókészlettel, amely egy praktikus vödörben tárolható. A nyomóformákkal számokat lehet formázni, és közben a színeket is megtaníthatja neki, hiszen 4 tégely különböző színű gyurma is jár a készlethez. 3 éves kortól ajánlott.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.