Play-Doh Town Motoros rendőr Gyurmakészlet

Márka: Play-Doh Katalógus száma: 855031

Play-Doh Town Motoros rendőr Gyurmakészlet

A Play-Doh Town Motoros rendőr készletben a Te segítségedre van szükség a rend fenntartására. Készítsd fel a biztosurat, hogy megfelelően tudja végezni a munkáját. Csinálj neki bajszot, szakállat, vagy különböző frizurákat, hogy a játék még mókásabb legyen! További információ

3740

3 740 Ft ÁFA-val együtt
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

A Play-Doh Town Motoros rendőr készlet jellemzői:

 • Anyaga: Gyurma
 • A készlet tartalma:
  • 1 db motor
  • 1db rendőr figura
  • Kiegészítők
  • 2db nagy és 1db kis adag gyurma
 • Három éves kor felett ajánlott
 • A gyurma ragacsos és zsíros

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Férfi/Női unisex
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Licenc Town

Hasonló termékek

Play-Doh Textúrák & Eszközök-61%
7 690 Ft

2 990 Ft

Akció

Egy új szett gyerekeknek két éves korig, tele rengeteg szórakoztató ötlettel, miként lehet megtanítani a gyermekeket felismerni különböző textúrákat és színeket. Támogatja a gyermekek szenzomotoros képességeit, és felismerni a különbségeket.


Play-Doh 8 tégelyes gyurma csomag-19%
3 090 Ft

2 490 Ft

Akció

Élvezd a kettős mókát a 8 tégelyes Play-Doh gyurmával. Hagyd, hogy a gyerekek fejlesszék a kreatív gondolkodást és finom motorikus készségeket játékos módon a színes Play-Doh gyurmával. A színes gyurma tégelyek 2 éves kortól alkalmasak a gyermekek számára.


Play-Doh Színek és formák-36%
4 742 Ft

2 990 Ft

Akció

Gyakorold a színeket és alakzatokat a gyerkeddel szórakoztató módon! A Play-Doh új sorozata megerősíti azt az állítást, miszerint az iskola játék. Légy kreatív, és használd ki a különböző Play-Doh-színeket és alakzatokat, a kis gyerekek megtanulják alapvető formák és színeket angol nyelven.


Play-Doh Számok és számlálás-30%
4 742 Ft

3 290 Ft

Akció

Tanítsd meg gyermekeidnek a számokat és számolni érdekes és kreatív módon a Play-Doh új sorozatával. A gyerek a legegyszerűbb módon tanul meg számolni, ha látja a számokat és a matematikai műveleteket. Egy játékos Play-Doh szett, amely fejleszti a szenzomotoros képességeket, vizuális képzeletet és az alapvető számok alapfogalmait magyarázzák el. Valamint az alapvető angol szavakat, amely minden számmal ellátott kártyán megtalálható.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.