Play-Doh Popcorn gyártása

Play-Doh Popcorn gyártása

Értékelés: 4,8
7 390 Ft 5 120 Ft

Ugorj a végtelen popcorn szórakozás vonatába egy új popcorn gyártó géppel! A kar elfordításával töltsd tele a vödröt finom popcornnal, amelyet még finomabbá tehetsz a vad keverék hozzáadásával. Add hozzá a szórakoztató bevonatot, és a pattogatott kukoricádnak köszönhetően a kiváló szaggatónak és a változatos bélyegzőknek, olyan lesz az íze, mint a mesés pereceknek, vagy más édességeknek! Végül ne feledd hozzáadni a bolondos szirupot, vagy a vajat, és élvezd a szuper mozi élményt egy eredeti Play-Doh popcornt tartalmazó vödörrel.

Play-Doh Dr Drill és Fill fogászata
6 990 Ft 5 640 Ft

Play-Doh Dr Drill és Fill fogászata szett segítségével kipróbálhatod, hogy milyen egy igazi fogorvos élete. Hozd rendbe pácienseid fogait, szükség esetén pedig készíts nekik fogszabályzót! A szett a gyurmák mellett minden olyan fogászati eszközt tartalmaz, amire szükséged lehet a tökéletes fogsor elkészítéséhez.

Play-Doh Pizza sütő kemence
8 790 Ft 7 220 Ft

Készülj fel egy őrült kalandra, tele friss, illatos pizzával. Engedd el a képzeletedet, és hozd létre a világ legjobb pizzáját egy világítós kemence és egy forgó asztal segítségével! Nyomd meg a kart, hogy a pizzán szenzációs kéreg keletkezzen, kapcsold be a sütőt, emeld fel a kart, és a pizza kész! A tetejére szórj még egy kicsivel több sajtot és hihetetlenül finom öntetet. Ha kész, helyezd a pizzát a forgó asztalra, és a szeletelő segítségével vágd fel darabokra.

Play-Doh Szám oktatókészlet gyurmából, vödörben
3 490 Ft 3 140 Ft

Ismerje meg gyereke a számokat a Play-Doh szám oktatókészlettel, amely egy praktikus vödörben tárolható. A nyomóformákkal számokat lehet formázni, és közben a színeket is megtaníthatja neki, hiszen 4 tégely különböző színű gyurma is jár a készlethez. 3 éves kortól ajánlott.

Play-Doh Piknik gyurmakészlet vödörben
3 490 Ft 2 620 Ft

Play-Doh Piknik gyurmakészlettel bármelyik nap alkalmas lesz egy vidám piknikre, ugyanis a praktikus vödröt bármikor magaddal viheted bárhová. Nagy lakomát készíthetsz el a gyurmákból, mert 9 kelléket is kapsz a gyurmaételek elkészítéséhez, és a négyféle színű, 4 tégelynyi gyurmából ínycsiklandóan kinéző lakomát készíthetsz. A gyurmakészlet fejleszti gyermeke kreativitását és a kézügyességét, és apró kezekkel is könnyen formázható gyurmát tartalmaz.

Play-Doh SW Endor küldetése gyurmafigura szett
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Play Doh Star Wars Endor küldetése gyurmafigura szett segítségével Te is átélheted a Csillagok háborúja világának mesés kalandjait! Engedd szabadjára a fantáziád és éld át a különböző jeleneteket saját elképzeléseid szerint! Helyezd el a Can karaktereket járműveikben, és küld el azokat a legkreatívabb küldetésekre az univerzum különböző szegleteibe. A móka és kacagás garantált, és ne feledd: az erő legyen veled!

Play-Doh Strand vödrös gyurmakészlet
2 990 Ft

Play-Doh Gyurmaszettel egy olyan álomtengerpartot varázsolhatsz magad elé, amilyet csak szeretnél. A készletben összesen 168 g gyurma található, valamint sablonok, formák, melyekkel tengerparti hangulatot teremthetsz. Alkoss olyan élőlényeket, amikkel a tengerparton találkozhatsz könnyen formázható, színes Play-Doh gyurmákból és a vödörben található formázókkal.

Play-Doh Kotkodáló csirke tollakkal
8 390 Ft 6 430 Ft

Ez a bolondos Cluck-a-Dee csirke mindenféle lehetőséget kínál a gyermekeknek a kreativitásuk kinyilvánítására! Például a fejének megnyomásával színes tollak létrehozását, amelyeket ez után a gyermekek borotvagéppel leborotválhatják, majd új tollakat hozhatnak létre. De a móka itt nem ér véget: a csirke vicces hangokat ad ki, kotkodácsol és kukorékol, és tojást is tud tojni!

Play-Doh Wheels Kavicsbánya

Play-Doh Wheels Kavicsbánya

Értékelés: 4,7
7 061 Ft 6 040 Ft

Ebben a munkazónában semelyik munka nem elég nehéz! Használd a zúzó erejét a Play-Doh kövek kavicsra való őrlésére, majd a billenős teherautóval szállítsd el az omladékot. A gőzhengernek köszönhetően építs egy szuper sima Play-Doh utat a teherautónak.

Play-Doh 4 csomag gyurma - több fajta
2 090 Ft

4 csomag Play-Doh gyurma. Hadd, hogy szárnyaljon a fantáziád és alkosd meg, ami csak eszedbe jut. A Play-Doh gyurmával semmi sem lehetetlen. 4 különböző fajta található a csomagban, az aktuális készleten lévő modellt szállítjuk. Konkrét szín nem választható ki.

Play-Doh Kertészeti szerszámok
4 937 Ft 3 930 Ft

Hozzál létre egy virágoskertet, helyezd el közvetlenül a Play-Doh konzervdobozra, és öntözd le a Play-Doh öntözőkannával! Ahhoz, hogy ez a kert kivirágozzon, nincs szükség profi kézre – elegendő csak egy kis fantázia!

Play-Doh Wheels Kőfejtés

Play-Doh Wheels Kőfejtés

Értékelés: 5
4 611 Ft 3 930 Ft

Élvezd a mesés munkanapot a kőbányában! Ez a két szuper nehéz teherautó lesz a segítséged a kreatív építésnél a Play-Doh gyurmával. Told össze a sóder rakást a hátsó rakodóval, és hozzál létre egy vezetéket, vagy állványt.

Play-Doh Wheels Építkezés

Play-Doh Wheels Építkezés

Értékelés: 4,7
4 937 Ft 4 590 Ft

Használd ki a daru erejét az alkotáshoz, és a létrehozott téglák, gerendák és csövek áthelyezéséhez. Használaz emelőt a felhalmozódásra, építésre és építési szerkezetek bevonására. A daru forog, felfelé és lefelé mozog, és kinyomja a gyurmát. Az emelő szintén forog és felfelé és lefelé mozog!

Play-Doh Játékkészlet fagylalt öntettel
8 390 Ft 6 560 Ft

Az új Play-Doh gyurmával számos fagylaltot elkészíthetsz, amelyeket ízletes öntettel díszíthetsz. A képzeletbeli fagylalt az autentikusnak tűnő csokoládés és epres öntetnek hála valósághűen néz ki, az öntet süteményre emlékeztető édességet varázsol belőle. Az általad létrehozott édességet újból felhasználhatod.

Play-Doh Vontatókocsi
5 390 Ft 4 590 Ft

Szükséged van, hogy elvigyenek? Hívjál egy vontatóautót, hogy húzzon ki a pácból! Hozzál létre egy Play-Doh kocsit úgy, hogy rögzíted a kerekeket és az autó formát kitöltöd Play-Doh gyurmával, majd beleakasztod a vontatójárműbe. Nyomd meg az autó elején lévő bilincskulcsot, és készítsél szórakoztató kiegészítőket a dönthető formákkal.

Play-Doh Rotációs mixer

Play-Doh Rotációs mixer

Értékelés: 4,6
7 370 Ft 5 910 Ft

Az új Play-Doh rotációs mixernek köszönhetően te leszel a legjobb pék a széles kornyéken! A mixer segít a kis szakácsoknak a legszínesebb édességek, őrült csészék és csábító kekszek készítésében.

PlayFoam Boule - 4pack B+4pack G
2 990 Ft 2 790 Ft

2 csomag trutyigyurma modellek. Két standard csomag egyben. Összesen 8 színű trutyigyurma modell, élénk színekben. Minden modellezőt és alkotót elragadtat 3–8 éves kor között.

Play-Doh Csillám szett 6 drb

Play-Doh Csillám szett 6 drb

Értékelés: 4,9
2 915 Ft 2 750 Ft

Play-Doh gyártmányaid csillogni, villogni fognak ennek a csillám szettnek és formáknak köszönhetően! A csomagolásban színes formák virágok, drágakövek és egyéb szép dolgok gyártására. Művészeted egyedi határát a képzeleted képezi!

Barbie Modellező agyag 5 db
4 690 Ft 3 890 Ft

modellező agyag szett és a kreatív tartozékok alkotókészlete lehetővé teszi, hogy saját ötleteid megvalósíthasd a finom édességek elkészítésére. Rendezz egy partit a barátaid számára, fogj bele cupcakes, kekszek és egyéb finomságok elkészítésébe. Ezen típusú eredeti szórakoztatás a különféle ételek elkészítésére és feltalálására épül.

Play-Doh Fürdőző malacok

Play-Doh Fürdőző malacok

Értékelés: 5
5 390 Ft 4 200 Ft

Hogyan érzik magukat ebben a kifutóban a Play-Doh malacok? Ismerkedj meg Sooey mama malaccal! Dupla oldalú forma, amely rengeteg aranyos malacot hoz létre a hasából. A gyermekek örülni fognak, amikor a malackák gomnyomásra fognak ugrálni a kifutóban.

Play-Doh Bemutató póni Naybelle
5 390 Ft 4 490 Ft

Itt a lovak bemutatójának ideje, és Naybelle-nek segítségre van szüksége az előkészületekben annak érdekében, hogy megnyerje az első díjat! Fésüld át a sörénty, készíts copfokat, díszítsd frizuráját masnikkal, virágokkal és kék szalaggal. Készíts a csodás póniból dacos musztangot, amely menő módon rugdos! A feje megynomásánál a ló kirúg hátrafelé.

Play-Doh Betonkeverő
7 990 Ft 6 290 Ft

Nagyszerű forgó betonkeverő a járdák és utak szórakoztató burkolatának készítéséhez. Az autó belsejében lévő forgó mechanizmus lenyűgöző hatást gyakorol az extrudált betonra. Egy doboz Play-Doh Cement Buildin 'Compound segít abban, hogy a kreatív építkezés meglepően reálisnak tűnjön!

Play-Doh Alapvető szórakoztató készlet
7 048 Ft 5 890 Ft

Készíts egy szivárványt a képzeleted szerint. A híres emojikkal ihletve, amiknek hozzáadhatsz arcokat és ezzel létre hozhatsz különböző őrült kifejezéseket. Használd ki a speciális gyurmát, szerszámokat és egyéb gyurmaszíneket, hogy a karaktereidnek testet is létre hozhassál.

Play-Doh Szett konfettivel, 6 drb
3 930 Ft

A műveid a Play-Doh gyurmából még érdekesebbek lesznek ezzel a színes konfetti szettel. Hagyd, hogy készítményeid csillogjanak. A modellező gyurmával való játék fejleszti a fantáziát és a készségeket.

Play-Doh Gyurma színes csomagolásban
2 990 Ft

Élvezd a legújabb színes Play-Doh csomagolást. Keverd össze a színeket és hozz létre újakat, amikkel irány a gyurmázás! A csomagolásban 4 Play-Doh tégely található. Két színváltozat!

Play-Doh Hengerelt fagylalt készlet
6 590 Ft 5 250 Ft

Play-Doh szórakoztató gyurma készlet a hengerelt fagylalt létrehozásához. Hozzál létre egy színkeveréket, használd a gofri prést a tölcsér, vagy a tál elkészítéséhez. Készíts egy öntetet, vagy tejszínhabot a Play-Doh gyurma segítségével.

Play-Doh Javítási szerszámok
4 937 Ft 3 930 Ft

A Play-Doh építőmunkásoknak csak a legjobb szerszámokra van szükségük a munkájukhoz! A fűrésznek egyszerre kettős funkciója van – mint vágószerszám és mint a formák alakítására szolgáló eszköz csavaros kiterjesztéssel A mérő segítségével bele tudod nyomtatni a Play-Doh gyurmába a mérővonalakat és elkezdhetsz dolgozni a csavarhúzóval.

Play-Doh Toy Story Buzz

Play-Doh Toy Story Buzz

Értékelés: 5
6 590 Ft 6 430 Ft

Hagyd, hogy a gyerekek fejlesszék a képzeletüket a Toy Story Play-Doh verzióval, amivel ki tudod modellezni a Toy Story mese kedvenc karaktereit. A Buzz Lightyear műanyag alakjával néhány animált karaktert hozhatsz létre. A csomag magában foglalja vágót, és a Play-Doh gyurmát.

Play-Doh Wheels Építő gyurma
1 970 Ft 1 790 Ft

Bemutatjuk a Play-Doh Building gyurmák legújabb fajtáját, ami különböző színekben és textúrákkal kapható, és pontosan úgy néz ki, mint az igazi építőanyagok. Minden csomag egy lapátot és két tégely Play-Doh építőgyurmát tartalmaz.

PlayFoam Boule - Workshop szett (CZ/SK)
3 090 Ft

Nagy, kreatív modellező szett, ami nem piszkol. Hét színt és sok mókás kiegészítőt tartalmaz. A kiegészítőkkel életet varázsolhatsz a kiformázott dolgokba! Csak az eredeti PlayFoam® nem ragad és nem esik szét a játék közben. A szett 1. helyet szerzett az internetes Az év játéka szavazáson 2011-ben.

Play-Doh Játék Sushi készlet
5 290 Ft 4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teljes sushi élmény egy klasszikus dobozban bento stílusban! Készíts a Play-Doh anyagból rizst, és a kiborítható formák segítségével szerezd meg az összes összetevőt, majd tekerd be őket a saját kreatív sushi tekercsedbe! Metéld el késsel, és tálald tésztával és gőzgombóccal.

Play-Doh Kis szakács készlet
1 990 Ft

Vegyél részt egy keksz partin egy csésze bolondos kekszet! Az ígéretes pékek és péklányok a kreatív süteménykiszúróknak és a Play-Doh gyurmának köszönhetően javítani fogják a sütés készségüket. Mindegyik szett tartalmaz 2 klasszikus Play-Doh konzervdobozt és 1 speciális konzervdobozt tele apró színes konfettivel, mindezt egy szórakoztató és jól ismert szakács csomagban.

Play-Doh Olaf és alkotások a hóból
7 390 Ft 5 380 Ft

Hagyd a gyerekek képzeletének fejlesztését a kedvenc Frozen karakterrel Olaf hóemberrel, amellyel a gyerekek különféle szórakoztató hóalkotásokat, például hópelyheket és hasonlókat modellezhetnek.

Play-Doh Unikornis

Play-Doh Unikornis

Értékelés: 5
9 490 Ft 7 620 Ft

Élvezd a szórakozást egy aranyos egyszarvúval. Adjál hozzá egy kis Play-Doh gyurmát, és készíts színes fagylaltokat és fagyipoharakat. Az unikornis hangokat ad ki és megváltoztatja az arckifejezést.

Play-Doh Zümmögés és vágás
8 290 Ft 7 220 Ft

Hagyd megnőni és formázd a bolondos hajat és szőrzeted, amely a Play-Doh gyurmából készült. Ezt követően borotválj le mindent egy valódi fodrászatban. Az elektromos szerkezet valósághű hangokat ad ki, a Play-Doh gyurmával történő érintkezés során aktiválódik (nincsenek gombok). Formázd a 2 figurát copf, masni, bajusz és egyebek segítségével.

PlayFoam Boule - 4pack B+4pack világító
3 590 Ft 3 290 Ft

2 csomag trutyigyurma modellkészlet, amely nem szennyeződik. Tartalmaz nyolc színű trutyigyurmát. Csak az eredeti PlayFoam® nem ragad és nem esik szét a játék közben. Minden modellezőt és alkotót elragadtat 3–8 éves kor között

PlayFoam Boule - 4pack g/4pack, csillogós
2 990 Ft 2 790 Ft

2 csomag modellkészlet, amely nem szennyeződik. 8 színű nem szennyezett modell, beleértve a csillogó változatokat. Csak az eredeti PlayFoam® nem ragad és nem esik szét a játék közben. Minden modellezőt és alkotót elragadtat 3–8 éves kor között

Barbie Modellező agyag 6db
5 290 Ft 4 590 Ft

Válj valódi cukrásszá és élvezd a kreatív Barbie süteményeket a Mega Creative.-től. Használd a képzeletedet egy eredeti születésnapi torta létrehozásához. A készletben egy egyedülálló Barbie babafej található.

Mac Toys Nagy konyha gyurmakészlet
2 880 Ft

Mactoys Nagy konyha gyurmakészletben minden kisgyerek örömét leli: a sokszínű gyurmák és a segédeszközök sokasága biztosítja a remek kikapcsolódást, mindemellett pedig nagyszerű készségfejlesztő hatással bír. A különböző funkciójú és mintájú eszközök közül minden gyerek megtalálhatja a kedvenc szerszámát. A minőségi anyaghasználat tartósságot és hosszú élettartamot nyújt.

Play-Doh Állatos gyurma készlet vödörben
2 990 Ft 2 540 Ft

Ismerje meg gyereke az állatokat a Play-Doh Állatos gyurma készlettel, amely egy praktikus vödörben tárolható. A nyomóformákkal sokféle házi- és vadállatot meg lehet alkotni, és közben a színeket is megtaníthatja neki, hiszen 4 tégely különböző színű gyurma is jár a készlethez. 3 éves kortól ajánlott.

Play-Doh Vágódeszka és edény szett
4 090 Ft

Vágj ki és formázz meg kulináris alkotásokat a Play-Doh modellező agyagból! Ez a szórakoztató konyhai témájú szett lehetővé teszi, hogy az ötletes szakácsok színes Play-Doh ételeket hozzanak létre és vágjanak ki. A Play-Doh Kitchen Creations a legjobb alapanyaga a képzelet!

SES Csillámos gyurma

SES Csillámos gyurma

Értékelés: 5
3 090 Ft

A SES Csillámos gyurma megtervezése fejleszti a gyerekek kreativitásukat** és a kézügyességüket is. Könnyedén megformázható bármi, amit elképzelnek a gyerekek. Sok vidám percet szerezhetünk ezzel a gyurma csomaggal gyermekünknek.

Alltoys Modellező anyag 14 színű
4 290 Ft

Ezzel a modellező anyaggal tökéletes kreatív szórakozás biztosítható, hosszú órákon át. Ez a szett tartalmaz tégelyt modellező anyaggal, 14 különböző színben, és így a lehetőségek tárháza nagyon széles.

Barbie Modellező anyag tartozékokkal
2 590 Ft

A modellező agyag és a kreatív tartozékok alkotókészlete lehetővé teszi, hogy saját ötleteid megvalósíthasd a finom édességek elkészítésére. Rendezz egy partit a barátaid számára, fogj bele cupcakes, kekszek és egyéb finomságok elkészítésébe. Kezdődhet a szórakozás!

Barbie Muffin szett modellező anyag
2 880 Ft

A modellező agyag és a kreatív tartozékok alkotókészlete lehetővé teszi, hogy saját ötleteid megvalósíthasd a finom édességek elkészítésére. Rendezz egy partit a barátaid számára, fogj bele cupcakes, kekszek és egyéb finomságok elkészítésébe. Kezdődhet a szórakozás!

Play-Doh A kreatív hátizsákom
7 397 Ft 5 250 Ft

Színes hátizsák, mely ideális iskolába, vagy utazáshoz. A Play-Doh készletek lehetővé teszik a legkisebbek számára, hogy megvalósítsák kreatív ötleteiket. A Play-Doh-nak köszönhetően a kisgyermekek a kezükkel alkotnak, így fejlesztik képzelőerejüket és kreativitásukat.

Play-Doh Én kicsi képzőművészeti készletem
5 890 Ft 4 990 Ft

Ezzel a művészi készlettel, akár a kisgyerekek megvalósíthatják ** művészi ötleteiket ** .Alkotás közben átgyakorolják a kézi munkátés , **fantáziát és kreativitást fejlesztenek ** A készlet tartalmaz ** sok extrát **, így a gyerekek sok órányi szórakozást élvezhetnek nagy vizuális eredményekkel.

Play-Doh Tavaszi színek készlete
5 289 Ft 4 290 Ft

Play-Doh gyurma tizenkét tavaszi szín készlete biztosan életre kelti az alkotásaidat a gyümölcsök, virágok vagy kis nyuszik formájában. Nincs szükség professzionális kezekre – csak egy kis fantáziára!