Polifoam, hab matrac

Husky Foal 1,2
52x

Husky Foal 1,2

7 990 Ft

Husky Foal egy rendkívül jó minőségű polifoam matrac. Anyaga rendkívül erős, és strapabíró. Nagyon könnyű, és rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így teszi még komfortosabbá a használatát. A nedvességet nem szívja magába, így kiválóan alkalmas edzésekhez és túrázáshoz is.

Forgalmazó: MALL
Therm-A-Rest Z Lite Sol, Ezüst
34x

Therm-A-Rest Z Lite Sol

21 990 Ft

Tartós mat Z Lite Sol egy könnyű, kompakt, zárt cellás matrac. Alumínium felülete, visszatükrözi a hőt. Extrém hegymászásra, versenyekre és hosszú távú túrákra tervezték. Összehajtható egy kis csomagba, így gyorsan és egyszerűen szállíthatjuk. Mindhárom szezonban használható, legyen szó hegymászásról vagy sivatagi túrákról.

Forgalmazó: MALL
Husky Felt 1,4 Matrac
27x

Husky Felt 1,4 Matrac

9 390 Ft

Husky Felt 1,4 egy kívánló minőségű anyagból készült matrac. Rendkívül jó hőszigetelő képessége van, emellett nem szívja magába a nedvességet. Anyaga kiegyenlíti a föld egyenletlenségeit, tehát megfelelő kényelmet biztosít. Leginkább azok számára ajánljuk, akik helyet szeretnének megspórolni a táskájukban.

Forgalmazó: MALL
Spokey Squat
24x

Spokey Squat

7 990 Ft

Kétrétegű Spokey Squat perforált szivacsmatrac csúszásgátló összetétellel. Az EVA anyagú szivacsmatrac nagyon könnyű és kényelmes.

Forgalmazó: MALL
Husky Akord 1,8
6x

Husky Akord 1,8

14 490 Ft

Husky Akord 1,8 egy könnyű szivacsmatrac, amely harmonikaszerűen összerakható. 1,8 cm vastagság és alumínium réteg, amely négy évszakos használatra alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Husky Fine Matrac
20x

Husky Fine Matrac

6 590 Ft

Husky Fine egy nagyon jó minőségű anyagból készült matrac. Rendkívül jó hőszigetelő képessége van, emellett nem szívja magába a nedvességet. Anyagában egy megerősített alumínium réteg található, amely biztosítja a matrac tartósságát és kiváló minőségét.

Forgalmazó: MALL