Therm-A-Rest RidgeRest Classic Matrac
10 990 Ft

Ez a szinte elpusztíthatatlan RidgeRest® Classic matrac az eredeti design újraálmodásával készült. A legstrapabíróbb habszivacs felhasználásának köszönhetően sok évig kitart, hogy kivételes kényelmet biztosítson a táborozások során. Egyedi tervezésű redős formájának köszönhetően extra kényelmet és meleget garantál.

Husky Foal 1,2

Husky Foal 1,2

Értékelés: 4,4
4 090 Ft

Husky Foal egy rendkívül jó minőségű polifoam matrac. Anyaga rendkívül erős, és strapabíró. Nagyon könnyű, és rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így teszi még komfortosabbá a használatát. A nedvességet nem szívja magába, így kiválóan alkalmas edzésekhez és túrázáshoz is.

Husky Felt 1,4 Matrac

Husky Felt 1,4 Matrac

Értékelés: 4,5
5 790 Ft

Husky Felt 1,4 egy kívánló minőségű anyagból készült matrac. Rendkívül jó hőszigetelő képessége van, emellett nem szívja magába a nedvességet. Anyaga kiegyenlíti a föld egyenletlenségeit, tehát megfelelő kényelmet biztosít. Leginkább azok számára ajánljuk, akik helyet szeretnének megspórolni a táskájukban.

Husky Fine Matrac

Husky Fine Matrac

Értékelés: 4,3
3 590 Ft

Husky Fine egy nagyon jó minőségű anyagból készült matrac. Rendkívül jó hőszigetelő képessége van, emellett nem szívja magába a nedvességet. Anyagában egy megerősített alumínium réteg található, amely biztosítja a matrac tartósságát és kiváló minőségét.

Spokey Squat

Spokey Squat

Értékelés: 4,1
3 890 Ft

Kétrétegű Spokey Squat perforált szivacsmatrac csúszásgátló összetétellel. Az EVA anyagú szivacsmatrac nagyon könnyű és kényelmes.

Therm-A-Rest RidgeRest SOLite matrac
11 990 Ft

RidgeRest SOLite habszivacs matrac. Alumínium rétege visszatükrözi az emberi test hőjét, mint egy téli takaró, valamint növeli az anyag ellenállóságát a kopással szemben. Barázdák, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ajánlott téli táborozóknak, vagy hegymászóknak.