Trónok harca: 3. évad DVD

Trónok harca: 3. évad DVD

A monumentális HBO-sorozat, a Trónok harca harmadik évadában, miután a Lannistereknek sikerült visszaverniük Stannis Baratheon támadását és megőrizniük a trónt, a törékeny hatalmi egyensúly máris veszélybe kerül az északi lázongások miatt. Robb Stark, az Észak királya szeretné a Lannisterek fölött aratott győzelmeit kiaknázni, de nem jár szerencsével, míg a Falon túl Mance Rayder és vadakból álló, félelmetes hadserege megállíthatatlanul nyomul dél felé. A Keskeny-tengeren túl Daenerys Targaryen aki visszaszerezte három gyorsan növekvő sárkányát megpróbál hadsereget toborozni és elhajózni Essosból, abban a reményben, hogy végre benyújthatja igényét a Vastrónra. A George R.R. Martin világsikerű regényfolyama alapján készült sorozat 3. évadában Westeros egymással versengő dinasztiái újra összecsapnak. Van, akit próbára tesznek, van, akit elárulnak, és van, akit utolér a végzet.. További információ

3990
Márka: Katalógus száma: 957004

3 990 Ft ÁFA-val

Raktáron – Átvehető akár: 2017.04.28.

Mikor kapom meg a terméket?

A termék budapesti MALL.HU raktárunkban van készleten, így készen áll az azonnali szállításra az Ön részére.

Személyes átvétel Budapesten várhatóan: 2017.04.28.
Szállítás futárral Budapestre várhatóan: 2017.04.28.
Szállítás futárral vidékre várhatóan: 2017.04.28.

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 17:00 óráig elküldött, utánvéttel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Leírás

Termékleírás

Trónok harca: 3. évad

18 éven aluliak számára nem ajánlott.

Tartalom

A monumentális HBO-sorozat, a Trónok harca harmadik évadában, miután a Lannistereknek sikerült visszaverniük Stannis Baratheon támadását és megőrizniük a trónt, a törékeny hatalmi egyensúly máris veszélybe kerül az északi lázongások miatt. Robb Stark, az Észak királya szeretné a Lannisterek fölött aratott győzelmeit kiaknázni, de nem jár szerencsével, míg a Falon túl Mance Rayder és vadakból álló, félelmetes hadserege megállíthatatlanul nyomul dél felé. A Keskeny-tengeren túl Daenerys Targaryen aki visszaszerezte három gyorsan növekvő sárkányát megpróbál hadsereget toborozni és elhajózni Essosból, abban a reményben, hogy végre benyújthatja igényét a Vastrónra. A George R.R. Martin világsikerű regényfolyama alapján készült sorozat 3. évadában Westeros egymással versengő dinasztiái újra összecsapnak. Van, akit próbára tesznek, van, akit elárulnak, és van, akit utolér a végzet..

Rendező

 • Több rendező

Szereplők

 • Emilia Clarke
 • Michelle Fairley
 • Peter Dinklage
 • Lena Headey
 • John Bradley
 • Liam Cunningham

Részletes jellemzők

Formátum:
 • BD
Hangok:
Dolby Digital
 • magyar – surround
 • angol – Dolby Digital 5.1
Felirat:
Képarány
 • 16:9
 • 1.78:1
Játékidő:
 • 536 PERC

Paraméterek

%2% paraméterei

3D nem
Műfaj háború
Lemez formátum dvd
Csomagolás multi box kiadás

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.