Invisibobble Invisibobble 3 db (variáns Marblelous Pinkerbell)

Invisibobble Invisibobble 3 db (variáns Marblelous Pinkerbell)

Száma: 100061884331
Közvetlenül partnerünktől
Forradalom a hajváltásban! A haját egyedülálló módon alakítja át. „Bobly“ nem hagy haját a hajára, de szorosan tartja!. További információ

default
default
default
default
default
1 320 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.12.13 - 2021.12.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100061884331

Leírás

Forradalom a hajváltásban! A haját egyedülálló módon alakítja át. „Bobly“ nem hagy haját a hajára, de szorosan tartja!

Előnyök:

NE HASZNÁLJON Invisibobble – A varázslatos trükk, amelyen az Invisibobble alapja, a haj köré tekercselt speciális Invisibobble alapul. A haj köré tekercselve ez a dísz nem gyakorol egyenletes nyomást a hajra, mint más díszek, amelyek a lófarok kerülete köré kerülnek, és látható nyomot hagynak. Ez a különleges Invisibobble haj rugalmas alakja lehetővé teszi, hogy a hajat szilárdan tartsák a lófarokba, de túl nagy nyomás és fogás nélkül. Tehát a lófarokban lévő haj több helyet foglal el, mint egy normál gumiszalagban. NEM okoz fejfájást – a ponytailákat gyakran viselő nők fejfájást szenvednek. Invisibobble Hair Invisibobble olyan megoldást kínál, amely nem Invisibobble egyes szőrszálakat, és nem gyakorol nyomást a koronára. Ez lehetővé teszi egyedülálló alakját. HAIR-PROTECTIVE – Az Invisibobble több, mint egy eredeti dekoráció. Nagyon barátságos, mivel nem fémből készült, ami gyakran a haj törékenyebbé válik. Ehelyett úgy alakul ki, hogy a két végtagot úgy húzzuk össze, hogy ne lehessen megrongálni vagy károsítani a hajat. MINDEN HAJÓTÍPUSOKHOZ ALKALMAZHATÓ – lehet bármilyen típusú haj díszítése – göndör, egyenes, puha, sűrű. Invisibobble illeszkedik! HASZNÁLATKÉSZÍTÉS – Javasoljuk, hogy az Invisibobble karkötőként Invisibobble, nagyon eredetinek tűnik, ha nem használja hajfestésként. Hogyan kell használni:

Használja Invisibobble a kapcsolási veszteség.

spotlámpák:Kínálunk és hajápoló termékek és egyéb kiegészítő választék haj .figyelmeztetés:

Minden csomag tartalmaz 3 darab azonos színű a terméket.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.