Invisibobble Invisibobble Nano 3 db  (variáns To Be or Nude to Be)

Invisibobble Invisibobble Nano 3 db  (variáns To Be or Nude to Be)

Száma: 100061954004
Közvetlenül partnerünktől
Az Invisie Nano teljesen forradalmasította a hajfeltűzés eddigi módszerét – egy egyedülálló hajformázó segédeszköz kezdőknek és haladóknak egyaránt.  Egyszer és mindenkorra megoldja a nők problémáját a rosszul tartó lófarokkal.  Az InvisiBobble segítségére lesz. . További információ

default
default
default
default
1 060 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
910 Ft
-14%
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.9.29 - 2021.9.30 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100061954004

Leírás

Az Invisie Nano teljesen forradalmasította a hajfeltűzés eddigi módszerét – egy egyedülálló hajformázó segédeszköz kezdőknek és haladóknak egyaránt. Egyszer és mindenkorra megoldja a nők problémáját a rosszul tartó lófarokkal. Az InvisiBobble segítségére lesz.

 

Jellemzők:

  • lehetővé teszi a hajtoncsek szétválasztását,
  • rögzíti lófarkat, kontyot,
  • megbízhatóan megtartya a frizurát.

Előnyök:

  • NEM FEJT KI NYOMÁST A HAJRA – varázslat, amely megalkotta az Invisibobble hajgumit, a hajgumi speciális formatervezésén apszik. Egy egyedülálló, spirális, telefonzsinór-darabra emlékeztető, műanyag, amely körbefonja a hajat, ugyanakkor nem fejt ki nyomást, nem hagy nyomot a hajon. Az Invisibobble hajgumi egész nap a helyén tartja a copfot, meggátolja szétcsúszását, és nem hagy benyomódást a hajon. Csak minimális nyomást fejt ki és mégis szilárdan összetartja a hajat.
  • NEM OKOZ FEJFÁJÁST – nők, akik gyakran visel lófarkot, fejfájással küzdenek. Az Invisibobble hajgumi a megoldás, amely minimális nyomást fejt ki, ugyanakkor szilárdan összetartja a hajat.
  • HAJKÍMÉLŐ – az Invisibobble hajgumi, több mint egy átlagos hajdísz.Mivel nem fémből készült, amely gyakran okoz hajtöredezész, így nagyon kíméletes a hajhoz. Ellenálló műanyagból készült, amelyen nem károsítja a hajat.
  • MINDEN HAJTÍPUSHOZ HASZNÁLHATÓ - díszítő eleme lesz minden hajtípusú hajnak - göndör, egyenes, vékonyszálú, sűrű. Invisibobble mindegyikhez illik!
Hogyan kell használni:

Használja Invisibobble a kapcsolási veszteség.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.