Garnier Fényesítő hajszín Natura l s krémmel
1 270 Ft

Hosszú élettartamú, kettős árnyalatú kompozícióval akár 5 árnyalat is világít. Az új végső ápolás két további tápláló olajjal gazdagodik: olajbogyó, avokádó és kari. Ennek köszönhetően a haj 35% -kal tartósabb és a szín világosabb.


Garnier Hair Color Sensation A Vivids (Permanent Hair Color) 60 ml
1 270 Ft

A Garnier Vivid hosszú élettartamú hajszíne nagyban hangsúlyozza a stílusát, és nem szokványos megjelenést biztosít. Tart gyöngyöt, amely fényt hoz a hajad. A rózsás esszenciával gazdag körültekintő végső gondoskodás a hajat gazdag, krémes textúrájú, kellemes virágos illattal gazdagítja.


Hennaplus Hosszantartó hajfesték 100 ml (Long Lasting Colour)
3 290 Ft

Hosszantartó szín HennaPlus szállít szép, tartós és intenzív árnyalatok, bájos csillogás és kiegyensúlyozott hajápolás. Az új színt fog tartani, legfeljebb 3 hónapig. Tartós szín 100% -os lefedettség ősz haj és világosítja vagy sötétíti a színárnyalat a haj akár 6 fok.


Hennaplus Men Own természetes hajfesték férfiaknak
3 730 Ft

Színes Férfi Saját kifejezetten férfi hajszínező. Ez hoz tartós természetes színét, fényét és egészséges megjelenését, valamint az intenzív ellátás védő haj. Ez segít helyreállítani a természetes hajszín már 5 percen belül. Egy gyors és egyszerű, mint samponos.


Hennaplus Természetes hajfesték por (Color Powder)
2 440 Ft

A legjobb választás egy teljesen természetes színező a hajad. Természetes porbevonat HennaPlus a haj mennyisége és természetes fényét. Ez erősíti a haj szerkezetét és használt növényi összetevők erősítik hajhagymák.


JOICO (Tint Shot Root Concealer) korrektor 50 ml
4 060 Ft

A Tint Shot Root Concealer ideális megoldás a színes vagy ritkuló haj növekedéséhez. A korrektor alkalmas a festékek közötti hibák eltakarására. A hajhoz kötődő egyedi mikro-pigmenteknek köszönhetően vizuális hatása a finom haj kifinomulása.


L’Oréal Casting Crème Gloss Hair hajfesték
1 740 Ft

Casting Crème Gloss kínál optimális átfedés jelentősen ősz hajú világos gondolatok. Teremt a haj csillogó színe világos és látható tükröződést egy nagyon természetes következménye, hogy tart.


L’Oréal Colorista Brunette Bleach
2 310 Ft

Készítsen ragyogó szőke Colorista a Colorista Brunette Bleach-szel! Ez megkülönböztető könnyítést jelent, ezért alkalmas barnaságra. Nem szürke hajra. .


L’Oréal Colorista Effect melírozó
2 310 Ft

Válassza ki a megfelelő hatást a hajad – BALAYAGE, Bleach vagy ombre. Colorist Effect teremt zökkenőmentes átmenet a sötét és világos gyökerek végei vagy világosítani a hajat. .


L’Oréal Préférence Wild Ombrés hajfesték
2 170 Ft

Wild Ombre az új egyszerű módja, hogy kiemelje könnyít a haj hosszának és a haj tippeket. Exkluzív csomagolt előnyben Wild Ombres világosító krém egyesíti a technológia végső ellátás dúsított Hi-Shine Complex optimális villámlás és fényes és selymes.


Schwarzkopf Live hajfesték (Permanent Colour)
1 410 Ft

Újdonság

Bemutatjuk a Schwarzkopf hosszú távú hajszínét, hogy a hajad új dimenziót és fényt nyerjen. A színezés után is gondoskodik a színezésről: a haj sima és sima.