Schwarzkopf Prof. Igora Expert Mousse színező hajhab (Semi-Permanent Mousse Color ) 100 ml (árnyalat 9,5-4)

Márka: Schwarzkopf Prof. Katalógus száma: 100039295303

Közvetlenül partnerünktől

Schwarzkopf Prof. Igora Expert Mousse színező hajhab (Semi-Permanent Mousse Color ) 100 ml (árnyalat 9,5-4)

Az Igora Expert Mousse színező hajhab egy ápoló hab, amely fényt ad a hajnak, akár 8 mosást is kibír. Az ősz haj akár 20% -os fedését biztosítja – könnyen felvihető. A szín felelevenítésére és korrigálására szolgál. . További információ

2520

2 700 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
2 520 Ft
-6%

Katalógus száma: 100039295303

Leírás

Termékleírás

Az Igora Expert Mousse színező hajhab egy ápoló hab, amely fényt ad a hajnak, akár 8 mosást is kibír. Az ősz haj akár 20% -os fedését biztosítja – könnyen felvihető. A szín felelevenítésére és korrigálására szolgál. 

Tulajdonságai:

  • ápoló színező hajhab,
  • akár 8 mosást is kibír,
  • könnyű használat,
  • a szín felelevenítéséhez és korrekciójára.
Jak používat:

A festék felvitele előtt mossa meg a haját samponnal. Használat előtt alaposan rázza fel, és fordítsa fel. Használata közben viseljen védőkesztyűt. Vigye fel a nedves hajra, és gyengéden masszírozza be a habot, majd egyenletesen kenje szét ecsettel vagy fésűvel.

A kezelési idő 3–5 perc – a színélénkítéshez, az intenzív színeredmények és a mélyreható ápolás érdekében hagyja a terméket 15–20 percig hatni. A kezelés után készítményt alaposan öblítse le, amíg a víz tiszta nem lesz. Újabb samponos mosás nem szükséges.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás nőknek
Árnyalat 9,5-4

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.