Loreal Paris Récital Préférence hajfesték (árnyalat 8.23 Shimmering Rose)

Márka: Loreal Paris Katalógus száma: 100002586307

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.10.13. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Loreal Paris Récital Préférence hajfesték (árnyalat 8.23 Shimmering Rose)

Nagyon ellenálló hajszín intenzív ragyogást tart fényes akár hat hétig. A legszebb a színe még mindig ragyogó és intenzív!. További információ

1930

1 930 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 2 420 Ft, Megtakarítás: 490 Ft (20 %)

Katalógus száma: 100002586307

Leírás

Termékleírás

Nagyon ellenálló hajszín intenzív ragyogást tart fényes akár hat hétig. A legszebb a színe még mindig ragyogó és intenzív!

hatóanyagai

  • szabadalmaztatott, nagy szilárdságú színezőanyagokat – rögzítve a halom közepére, biztosítva élénk színű, csillogó és tartós, amely átfedi és szürke haja.

hatásai:

  • szín megtartja inenzitu sokáig,
  • megtartja a haj fényes, puha és sima.
Hogyan kell használni:

Az első alkalmazás természetes haj:

Add meg a kesztyűt. Áztassuk a haját, anélkül, hogy mossa le. Száraz törölközővel. Alkalmazzuk a keveréket a gyökerekhez egy külön kiöntő applikátor elválás fel az utat. Aztán elterjedt a teljes hosszon a haj. Finoman dörzsölje a hajat. Let fűtött. A termék fokozatosan sötétedik. Ez normális. Végén az ajánlott kezelési idő (30 perc) eredményezi a teljes fejlesztés a színt. Biztos lehet abban, hogy az árnyékban lesz, amit választott. Adjunk hozzá egy kevés meleg vízzel és finoman dörzsöljük a hajat. Alaposan öblítse le meleg vízzel, amíg a víz tiszta. Egyenletesen oszlik elegendő mennyiségű ellátás teljes hosszában a haj. Finoman dörzsölje. Hagyja 2 percig, majd öblítsük le langyos vízzel.

Későbbi alkalmazás már festett haj:

Add meg a kesztyűt. Áztassuk a haját, anélkül, hogy mossa le. Száraz törölközővel. Alkalmazzuk a keveréket a gyökerekhez egy külön kiöntő applikátor elválás fel az utat. Alkalmazás előtt a hossza hagyjuk 20 percig. Aztán elterjedt a többi a haj és óvatosan dörzsölni. Hagyja színes munka még 10 percig. Adjunk hozzá egy kevés meleg vízzel és finoman dörzsöljük a hajat. Alaposan öblítse le meleg vízzel, amíg a víz tiszta. Egyenletesen oszlik elegendő mennyiségű ellátás teljes hosszában a haj. Finoman dörzsölje. Hagyja 2 percig, majd öblítsük le langyos vízzel.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás nőknek
Árnyalat 8.23 Shimmering Rose

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.