Alcina Extra Strong hajlakk (Styling Lacquer) 125 ml
3 180 Ft

Extra Strong Hair Extra Strong minden haj típushoz készült. Kiegészítő erős erősítést ad a frizurához a haj megragadása nélkül. Ez a lakk mechanikus spray-vel rendelkezik, amely 60 másodpercen belül erős erősítést ad a hajának.


Alcina Professional hajlakk (Hair Lacquer) 125 ml
2 660 Ft

A Hair Professional a kemény és extravagáns frizurákat erősíti. Ez a mechanikus permetezőfesték erős rögzítési hatást fejt ki. Gyorsan szárad és könnyen fésülhető. Segítségével a haj mosása nélkül átalakítható.


Astrid Extra erős hajlakk 250 ml
850 Ft

Hajlakk extra erős hatása védi tökéletesen az alakja a haj, és ez erősen rögzítve. Haj cégek és táplálja köszönhetően tartalmazott B5 provitamin. Könnyen csiszolt és ragadós.


Astrid Extra erős hatást biztosító volumennövelő hajlakk 250 ml
850 Ft

Hajlakk extra erős hatást mindennapi használatra tervezték, hogy törődik a haj. Biztosítja a maximális összeg a haj a gyökerektől, védi a hajat és a haj formája cégek és táplálja köszönhetően tartalmazott keratin és B5 provitamin. Lakk védi a hajat a környezeti károk.


Astrid Flora ragyogást kölcsönző hajlakk 250 ml
850 Ft

Flora Hajlakk 250 ml alkalmas minden hajtípushoz. Miután az alkalmazás hozza létre a haj fényes, rugalmas, nem ragadós film. Ez tartalmazza a keratin és B5 provitamin – a haj, táplálja és regenerálja. Könnyen csiszolt, majd kimossuk.


Astrid Hajlakk erős hatást 200 ml
650 Ft

Hajlakk erős hatást mindennapi használatra tervezték, hogy törődik a haj. Erős hatása van, védi a hajat és a haj formája cégek és táplálja köszönhetően tartalmazott keratin és B5 provitamin. Lakk védi a hajat a környezeti károk. A lakk matt könnyen és nem ragad. .


Astrid Hajlakk festett hajra 250 ml
850 Ft

Hajlakk extra erős hatása van tervezve festett haj. Ez tartalmazza a keratin és B5 provitamin – a haj, táplálja és regenerálja. Könnyen csiszolt, majd kimossuk.


Astrid Mega erős hatást biztosító hajlakk 250 ml
850 Ft

Hajlakk mega erős hatása 200 ml védi tökéletesen az alakja a haj, és ez erősen rögzítve. Haj cégek és táplálja köszönhetően tartalmazott B5 provitamin. Lakk védi a hajat a környezeti kár, köszönhetően a benne UV-szűrő is a nap. Könnyen csiszolt és ragadós.


Aussie ( Hair spray) Volume ( Hair spray) 250 ml
1 970 Ft

Ez egy egyedi hajspray ausztrál vad cseresznyelet kivonattal – Volume Aussie . Javítja a haját, és nem ragadja meg. Ez biztosítja a hajhoz a szükséges mennyiséget, ragyogást és vitalitást. Ez egyszerűen éget és a haj megszilárdul, anélkül, hogy ragadna.