Davines Hajlakk erős rögzítés More Inside ( Strong Hair spray) 400 ml
7 150 Ft

Erős rögzítéssel rendelkező hajlakk A More Inside minden hajtípusra alkalmas. Ragadás nélkül megadja a haj stílusát és rugalmasságát, gyorsan szárad, és nem hagy maradékot a hajában. A lakk finom ködöt hoz létre, könnyen fésül ki a hajból, és megvédi a hajat a légnedvességtől.

Alcina Extra Strong hajlakk (Styling Lacquer) 125 ml
3 500 Ft

Extra Strong Hair Extra Strong minden haj típushoz készült. Kiegészítő erős erősítést ad a frizurához a haj megragadása nélkül. Ez a lakk mechanikus spray-vel rendelkezik, amely 60 másodpercen belül erős erősítést ad a hajának.

Alcina  Natural hajformázó spray (Styling Spray) 200 ml
2 470 Ft 2 330 Ft

Styling Hair Spray A Natura l mindenféle hajhoz készült. Ezzel a spray-vel tartós feszültséget és maximális rugalmasságot érhet el a frizura. Finom, virágos illatú, kreatív frizurákhoz is alkalmas. Nem ragadja meg a hajat, és könnyen fésülhető.

Alcina Professional hajlakk (Hair Lacquer) 125 ml
2 910 Ft 2 430 Ft

A Hair Professional a kemény és extravagáns frizurákat erősíti. Ez a mechanikus permetezőfesték erős rögzítési hatást fejt ki. Gyorsan szárad és könnyen fésülhető. Segítségével a haj mosása nélkül átalakítható.

Amika Hajlakk Fluxus (Touchable Hair spray)
5 830 Ft

A Fluxus hajlakk biztosítja a frizura tökéletes rögzítését a hosszú nap folyamán. Segítségével könnyen meghatározhatja a frizuráját, ez a hajlakk nem fog csalódást okozni. Ezenkívül védi a hajat a nedvességtől és természetes megjelenést kölcsönöz.

Astrid Extra erős hajlakk 250 ml
940 Ft

Hajlakk extra erős hatása védi tökéletesen az alakja a haj, és ez erősen rögzítve. Haj cégek és táplálja köszönhetően tartalmazott B5 provitamin. Könnyen csiszolt és ragadós.

Astrid Flora ragyogást kölcsönző hajlakk 250 ml
930 Ft 820 Ft

Flora Hajlakk 250 ml alkalmas minden hajtípushoz. Miután az alkalmazás hozza létre a haj fényes, rugalmas, nem ragadós film. Ez tartalmazza a keratin és B5 provitamin – a haj, táplálja és regenerálja. Könnyen csiszolt, majd kimossuk.

Astrid Hajlakk festett hajra 250 ml
940 Ft 850 Ft

Hajlakk extra erős hatása van tervezve festett haj. Ez tartalmazza a keratin és B5 provitamin – a haj, táplálja és regenerálja. Könnyen csiszolt, majd kimossuk.

Astrid Mega erős hatást biztosító hajlakk 250 ml
950 Ft

Hajlakk mega erős hatása 200 ml védi tökéletesen az alakja a haj, és ez erősen rögzítve. Haj cégek és táplálja köszönhetően tartalmazott B5 provitamin. Lakk védi a hajat a környezeti kár, köszönhetően a benne UV-szűrő is a nap. Könnyen csiszolt és ragadós.

Aveda Közepes fixáló hajlakk Brilliant (Hair Spray) 250 ml
8 180 Ft 7 370 Ft

Közepes rögzítésű hajlakk Brilliant hosszú távú rögzítő frizura, a kívánt alaknak megfelelően. Védi a nedvességtől és ragyogó fényt ad. Minden hajtípusra alkalmas. Fekete teát, tanúsított szerves kamilla, körömvirág és aloe-t tartalmaz.