Taft Hajlakk Ultimate Ultimately Strong 6 (Hair Spray) 250 ml
980 Ft

Ultimate Ultimate Strong 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6

Taft Hajlakk Power Express Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml
980 Ft

A Power Express Mega Strong 5 azonnali rögzítést biztosít legfeljebb 72 óráig ragasztott haj nélkül, és nem marad vissza. Vlasy nem terheli, és megvédi a száradástól. Taft Power Express formula gyorsan száradó gyorsan száradó hatása biztosítja a száraz rögzítést és a szatén felületet!.

Taft Hajlakk Ultra Strong 4 ( Hair Spray) 250 ml
980 Ft

Ultra Strong 4 hajfesték akár 3 napig rögzíthet ragasztott haj nélkül és nem marad. Ezenkívül a haj nem terheli meg, védi a száradástól és védi a nedvességtől, széltől, UV-sugárzástól és szennyeződéstől.

Alcina Extra Strong hajlakk (Styling Lacquer) 125 ml
3 390 Ft

Extra Strong Hair Extra Strong minden haj típushoz készült. Kiegészítő erős erősítést ad a frizurához a haj megragadása nélkül. Ez a lakk mechanikus spray-vel rendelkezik, amely 60 másodpercen belül erős erősítést ad a hajának.

Alcina  Natural hajformázó spray (Styling Spray) 200 ml
2 400 Ft

Styling Hair Spray A Natura l mindenféle hajhoz készült. Ezzel a spray-vel tartós feszültséget és maximális rugalmasságot érhet el a frizura. Finom, virágos illatú, kreatív frizurákhoz is alkalmas. Nem ragadja meg a hajat, és könnyen fésülhető.

Amika Hajlakk Fluxus (Touchable Hair spray)
5 650 Ft

A Fluxus hajlakk biztosítja a frizura tökéletes rögzítését a hosszú nap folyamán. Segítségével könnyen meghatározhatja a frizuráját, ez a hajlakk nem fog csalódást okozni. Ezenkívül védi a hajat a nedvességtől és természetes megjelenést kölcsönöz.

Astrid Extra erős hajlakk 250 ml
910 Ft

Hajlakk extra erős hatása védi tökéletesen az alakja a haj, és ez erősen rögzítve. Haj cégek és táplálja köszönhetően tartalmazott B5 provitamin. Könnyen csiszolt és ragadós.

Astrid Extra erős hatást biztosító volumennövelő hajlakk 250 ml
910 Ft

Hajlakk extra erős hatást mindennapi használatra tervezték, hogy törődik a haj. Biztosítja a maximális összeg a haj a gyökerektől, védi a hajat és a haj formája cégek és táplálja köszönhetően tartalmazott keratin és B5 provitamin. Lakk védi a hajat a környezeti károk.

Astrid Flora ragyogást kölcsönző hajlakk 250 ml
910 Ft 830 Ft

Flora Hajlakk 250 ml alkalmas minden hajtípushoz. Miután az alkalmazás hozza létre a haj fényes, rugalmas, nem ragadós film. Ez tartalmazza a keratin és B5 provitamin – a haj, táplálja és regenerálja. Könnyen csiszolt, majd kimossuk.

Astrid Hajlakk festett hajra 250 ml
910 Ft

Hajlakk extra erős hatása van tervezve festett haj. Ez tartalmazza a keratin és B5 provitamin – a haj, táplálja és regenerálja. Könnyen csiszolt, majd kimossuk.

Astrid Mega erős hatást biztosító hajlakk 250 ml
910 Ft

Hajlakk mega erős hatása 200 ml védi tökéletesen az alakja a haj, és ez erősen rögzítve. Haj cégek és táplálja köszönhetően tartalmazott B5 provitamin. Lakk védi a hajat a környezeti kár, köszönhetően a benne UV-szűrő is a nap. Könnyen csiszolt és ragadós.

Aveda Közepes fixáló hajlakk Brilliant (Hair Spray) 250 ml
7 920 Ft

Közepes rögzítésű hajlakk Brilliant hosszú távú rögzítő frizura, a kívánt alaknak megfelelően. Védi a nedvességtől és ragyogó fényt ad. Minden hajtípusra alkalmas. Fekete teát, tanúsított szerves kamilla, körömvirág és aloe-t tartalmaz.

Davines Hajlakk erős rögzítés More Inside ( Strong Hair spray) 400 ml
6 240 Ft

Újdonság

Erős rögzítéssel rendelkező hajlakk A More Inside minden hajtípusra alkalmas. Ragadás nélkül megadja a haj stílusát és rugalmasságát, gyorsan szárad, és nem hagy maradékot a hajában. A lakk finom ködöt hoz létre, könnyen fésül ki a hajból, és megvédi a hajat a légnedvességtől.