got2b Hajdúsító hajlak Volumania (Bodifying Hair spray) 300 ml

Márka: got2b Katalógus száma: 100003181052

Közvetlenül partnerünktől

got2b Hajdúsító hajlak Volumania (Bodifying Hair spray) 300 ml

Volumania hajfesték nagy mennyiségű kötetet ad a hajnak a gyökerektől a finomokig, drámai rögzítéssel 4! Segítségével nagy terjedelmű frizurát hozhat létre, amely sokáig tart. További információ

1710

1 800 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
1 710 Ft

Katalógus száma: 100003181052

Leírás

Termékleírás

Volumania hajfesték nagy mennyiségű kötetet ad a hajnak a gyökerektől a finomokig, drámai rögzítéssel 4! Segítségével nagy terjedelmű frizurát hozhat létre, amely sokáig tart.

Jellemzők:

  • hajspray,
  • a rögzítés mértéke 4,
  • hozzáadja a haj mennyiségét,
  • hosszú távú hatás.
Hogyan kell használni:

Száraz hajra 30 cm távolságban kell felhordani. Alkalmazzon rövid permeteket. Emelje fel az egyes hajszálakat, lefelé permetezve, és adjunk hozzá extra mennyiséget extra térfogatért.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Hajtípus festett haj, finom, gyenge haj, kreppes, erős haj, normál haj, száraz haj, szőke haj, tartós hullámos haj, zsíros haj

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.