Alcina N°1 hajpakolás festett hajra (Kur-Maske) 200 ml
4 380 Ft 3 660 Ft

Az N°1 hajfesték maszk biztosítja a haj számára a szükséges védelmet az egyedi festés között. Hidratálja és megvédi a napfényt, ami gyengíti a szín intenzitását. A haj regenerálódik, táplálja és intenzíven fényes.

Biolage Hydra Source Pack (Deep Treatment) 100 ml
4 750 Ft 4 560 Ft

A száraz hajra szánt Hydra Source Pack mélymaszk regenerálja a hajat teljes hosszában, intenzíven hidratálja a hajat és mélyen hat a hajszálba. Helyreállítja a hajszerkezetet, meghosszabbítja a szín élettartamát és hagyja a haját puha. .

Biolage Simabiztos csomag (Deep Treatment) 100 ml
4 760 Ft 4 550 Ft

Sima, védő csomagoló mély maszk a merev és hátborzongató haj számára, regenerálja és simítja a hajat. Megkönnyíti a fésülést, javítja a hajszálak rugalmasságát és erősíti a hajszálakat. Az eredmény életerő, fényes és finom haj. .

Bione Cosmetics Krém haj maszk Keratin + Kofein 260 ml
1 280 Ft 1 190 Ft

Az összes hajtípus egyedi és intenzív regenerációja. Keratin AC hidrolizátum gyapjú aminosavakat tartalmaz azonos a aminosavakat az emberi haj. A keratin hidrolizátum hatása a hajszerkezet „varrásának“ egyedi regenerációja. Vlasy merev, nem reped, nem borotválkozik, sima és fényes.

Bione Cosmetics Krém hajmaszk Keratin + Arganový olej 260 ml
1 200 Ft 1 160 Ft

Az összes hajtípus egyedi és intenzív regenerációja. Keratin AC hidrolizátum gyapjú aminosavakat tartalmaz azonos a aminosavakat az emberi haj. Vlasy erősödik, nem törik, nem borotválja, sima és fényes. A maszkot regeneratív pantenollal és növényi lecitinnel egészítik ki.

Bione Cosmetics Krémes hajápoló maszk Kokos 260 ml
1 360 Ft

A regeneráló keratin és a koffein egyedülálló kombinációja a gyönyörű haj érdekében. A koffein – a haj kozmetikumok modern összetevője, serkenti a bőr mikrocirkulációját, és ezáltal támogatja a hajgyökér vérellátását. Bizonyított, hogy csökkenti és erősíti a hajhullást.