Amika Tápláló hajmaszk SoulFood (Nourishing Mask)
3 400 Ft

Tápláló hajmaszk A SoulFood mélyen hidratálja és regenerálja a fáradt hajat, és a megfelelő lendületet ad nekik! Megerősíti a hajat belülről, kezeli a megosztott végeket és helyreállítja a haj rugalmasságát. Színes hajra is alkalmas.

Orofluido Maszk sérült hajra kreatinnal Amazonia (Mask)
5 040 Ft

Orofluido Amazonia keratinos Orofluido regenerálja a meggyengült és sérült hajat. A haj egészséges megjelenést és vitalitást biztosít. Csökkenti a károsodás jeleit, mélyen korrigálja a hajszálak szerkezetét, és megkönnyíti azok beállítását.

Kallos Hidratáló maszk mangóolajjal (Mango Mask)
560 Ft

A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag mangóolaj megfiatalítja és fenntartja a haj egészségét. Ez biztosítja a hajhidratációt, ezért különösen ajánlott száraz, törött haj kezelésére. A Mang olaj olyan védőfóliát hoz létre, amely védi a hajat a szárítástól, és megakadályozza a további károkat.

Kocostar Hidratáló hajmaszk (Home Salon Hair Pack) 30 ml
2 630 Ft

A hidratáló hajmaszk olyan esti élményt nyújt, mint egy szalon! Segít a pitypang létrehozásában. Hatóanyagok:

édesgyökér – egészséget kölcsönöz a fejbőrnek és a zsíros haj ellen hat, Shea vaj – nyugtatja a fejbőrt, Argan olaj – a haj könnyen szétválasztható, regenerálható és fényes. .

Nature Box Apricot Oil (Recovery Mask) 200 ml
1 840 Ft

A hajápoló maszk selymes fényt ad a hajának. A legmagasabb minőségű préselt olajnak köszönhetően a haja vitaminokat és antioxidánsokat kap. Ezek gondoskodnak arról, hogy a hajod megérdemli.