Garnier Fructis Hajszín Maszk (Goji Hair Food) 390 ml-19%
2 650 Ft 2 130 Ft

Akció

A Goji Hair Food maszk elősegíti a festett haj sugárzását. A kompozíció 98% -a természetes eredetű. A fennmaradó 2%, amely garantálja a szenzoros tulajdonságokat és a megfelelő megőrzést, szintén dermatológiailag tesztelt és jóváhagyott.

Garnier Fructis maszk ( Macadamia Hair Food) 390 ml-20%
2 730 Ft 2 180 Ft

Akció

Macadamia Hair Food Hair maszk száraz és ellenállhatatlan hajat táplál. A kompozíció 98% -a természetes eredetű. A fennmaradó 2%, amely garantálja a szenzoros tulajdonságokat és a megfelelő megőrzést, szintén dermatológiailag tesztelt és jóváhagyott.

Garnier Fructis regeneráló hajmaszk sérült hajra (Papaya Hair Food) 390 ml-19%
2 800 Ft 2 250 Ft

Akció

A Hair food Papaya egy olyan termék, amely szupergyümölcsöket tartalmaz – regenerálja és ápolja a sérült hajszálakat.  A maszk összetátele 98%-ban természetes eredetű.  A fennmaradó, bőrgyógyászatilag tesztelt 2% a kellemes használatot és a hosszabb eltarthatóságot biztosítja.

Nature Box Gránátalma tápláló hajmaszk (Recovery Mask) 200 ml-15%
2 020 Ft 1 710 Ft

Akció

A gránátalma tápláló hajmaszk táplálja a fejbőrt, és megakadályozza, hogy kiszáradjon. A gránátalmaolaj ismert, mert sok vitamint és antioxidánsot tartalmaz, amelyek javítják a száraz bőr állapotát. Ez védőfóliát hagy, amely megvédi a hajat a gyökerektől a csúcsig.

Orofluido Bőrsimító maszk ASIA (Zen Control Mask)
5 810 Ft 4 960 Ft

Akció

A simító maszk tele van hasznos ázsiai összetevőkkel. Finom textúrájával és kellemes parfüm illatával fogja meglepni. Az Orofluido ASIA Zen termékeket minden olyan hajtípusra szánják, amelyek hajlamosak a kreppesedésre.

René Furterer Hidratáló maszk száraz hajra Karité Hydra (Hydrating Shine Mask)
11 250 Ft 9 970 Ft

Akció

A Karité Hydra hidratáló maszk száraz hajra 100% természetes eredetű hatóanyagot tartalmaz, nem tartalmaz szilikonokat. Biztosítja a haj hosszan tartó, intenzív hidratálást, anélkül, hogy elterhelné, megkönnyíti a fésülést és tökéletesen ápolt, puha, rugalmas és fényes hajkoronát eredményez. .

Sebastian Pro. Twisted (Mask) göndör haj (Mask)-33%
8 910 Ft 5 960 Ft

Akció

Twisted hullámos és göndör hajmaszk mélyen regenerálja és helyreállítja a haj szerkezetét. A maszk javítja a hajszálak rugalmasságát, miközben megkönnyíti a fésülést és megakadályozza a hajkárosodást. Az eredmény: tapintható haj és a szemnek fényes.