Biolage Hydra Source Pack (Deep Treatment) 100 ml
4 920 Ft 4 720 Ft

A száraz hajra szánt Hydra Source Pack mélymaszk regenerálja a hajat teljes hosszában, intenzíven hidratálja a hajat és mélyen hat a hajszálba. Helyreállítja a hajszerkezetet, meghosszabbítja a szín élettartamát és hagyja a haját puha. .

Biolage Simabiztos csomag (Deep Treatment) 100 ml
4 920 Ft 4 720 Ft

Sima, védő csomagoló mély maszk a merev és hátborzongató haj számára, regenerálja és simítja a hajat. Megkönnyíti a fésülést, javítja a hajszálak rugalmasságát és erősíti a hajszálakat. Az eredmény életerő, fényes és finom haj. .

Macadamia Maszk száraz és sérült hajra (Deep Herbal Essences Repair Masque)
3 430 Ft 2 990 Ft

A száraz és sérült haj ápoló összetételű regeneráló maszkja felélénkíti a hajat, helyreállítja elvesztett fényét és vitalitását, és intenzíven hidratálja. Növeli a haj rugalmasságát a rost által, megakadályozva ezzel a haj töredezését. Szépen fényes, puha és egészséges hajat hagy maga után.

René Furterer Hidratáló maszk száraz hajra Karité Hydra (Hydrating Shine Mask)
8 510 Ft

A Karité Hydra hidratáló maszk száraz hajra 100% természetes eredetű hatóanyagot tartalmaz, nem tartalmaz szilikonokat. Biztosítja a haj hosszan tartó, intenzív hidratálást, anélkül, hogy elterhelné, megkönnyíti a fésülést és tökéletesen ápolt, puha, rugalmas és fényes hajkoronát eredményez. .