Wella Professional Performance hajlakk - erős hatású (Strong) 500 ml
2 130 Ft 1 920 Ft

Akció

Professzionális hajlakk a frizura hosszan tartó rögzítéséhez. Alkalmazás után a haj természetesen puha és rugalmas marad.  Nagyon finom szórást biztosít, kellemes illatú. Minden hajtípushoz és frizurához használható. A frizura végső, erős rögzítését biztosítja.

Moroccanoil (Perfect Defense) haj spray 225 ml
10 200 Ft

A hajlakk mélyen táplálja a hajszálat. Védi a hajat a nedvesség elvesztésétől. A hajad ragyogó fényt kap. Vlasy nem tapad és nem terheli, és tökéletesen megvédi őket 230 ° C-ig tartó hőkezeléstől.

Syoss Frizúra javító spray Keratin 4 (Heat Spray) 200 ml
1 270 Ft

Keratin 4 Hair Checker tökéletes és elegáns frizurát kínál Önnek egy hőaktivált formula segítségével. Hajszálas folyékony keratin komponensekkel hajszálvédő fodrászszalonokkal fejlesztették ki minden nap. Védi a szálat a hőtől szivacsos vasalóval, vasalással vagy akár 230 ° C-on is.

Alcina 100 ml ( Moisture Spray)
4 110 Ft 3 470 Ft

Alcina hidratáló Alcina egy normál és finom hajra tervezett permetezés nélküli spray. A hajat mélységesen hidratálja és megkönnyíti a fésülést. Védi a hajat a napfénytől, időjárástól és rugalmasságot és ragyogást biztosít.

Alcina Hajlakkok Professional ( Hair Spray)
4 760 Ft

A hajspray Professional minden haj típushoz készült. Megvédi a frizurát a széltől és a nedvességtől, miközben a haját mozgatja és rugalmasan tartja. Nem terheli a hajat, nem ragad, és könnyen fésülhető.

Alterna Caviar (Anti-Frizz Oil Mist) 150 ml-19%
11 360 Ft 9 090 Ft

Akció

Könnyű olajos köd az azonnali fény, hidratálás, simítás és borotválkozás elleni védelem érdekében. A köd kiküszöböli a statikus elektromosságot és akadályozza a haj öblítését.

Amika Brooklyn Bombshell hőkezelő spray  (Blowout Spray)
3 120 Ft 2 740 Ft

Értékelni fogja a Brooklyn Bombshell hőkezelő spray-t, mint felbecsülhetetlen segítséget a haj szárításában és az egyéb hajformázásban. Kiegyenlíti a hajat, növeli a haj mennyiségét és fényes marad a szem számára.

Amika Hajparfüm  001 (Hair Fragrance) 30 ml
7 090 Ft

Amika 001 haj Amika minden típusú hajra alkalmas. A hajadnak zavaró illatú pézsma-, vanília-, citrus- és fűszeres illat adja az édes lóheret. Tartsa magánál ezt a parfümöt, bárhová is megy munkába, cégbe vagy bárhol másutt.

Amika Hővédő hajlakk The Wizard (Dtangling Primer)
2 830 Ft

A Wizard hajlakk minden típusú hajra alkalmas, beleértve a festett hajokat is. A spray nemcsak megvédi a hajat a hajformázás által okozott hőtől, hanem lágyítja a hajat, lerövidíti a fújási időt és megkönnyíti a haj fésülését. Fényt ad a hajnak, simítja és előkészíti az utógondozáshoz.