Paul Mitchell Hajlakk Flexiblestyle (Super Clean Spray) 300 ml
6 380 Ft 5 190 Ft

A Paul Mitch ell Flexiblestyle hajformázó spray egy olyan termék, amelyet minden haj típusra terveztek. Széles hangerőt biztosít, és hajszálak nélkül ragyog. Gyorsan szárad és védi a hajat a napfény hatásától. Antisztatikus hatása van – lefedi a szőke hajat és lágyságot ad.

Revlon Professional Style Masters (Flexible Curl s Activator) 150 ml
3 700 Ft 3 140 Ft

Hajemulzió, melyet a hajának stílusos hullámai alakítanak ki, a hajának természetes ragyogást biztosít és megvédi a hajatől. Győződjön meg róla, hogy a hajának nagyobb mennyisége és rugalmassága van, miközben jobban öntik, és gazdag, sugárzó hullámokat érez. .

Alcina 100 ml ( Moisture Spray)
4 300 Ft 3 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alcina hidratáló Alcina egy normál és finom hajra tervezett permetezés nélküli spray. A hajat mélységesen hidratálja és megkönnyíti a fésülést. Védi a hajat a napfénytől, időjárástól és rugalmasságot és ragyogást biztosít.

Alcina Hajlakkok Professional ( Hair Spray)
4 980 Ft 4 690 Ft

A hajspray Professional minden haj típushoz készült. Megvédi a frizurát a széltől és a nedvességtől, miközben a haját mozgatja és rugalmasan tartja. Nem terheli a hajat, nem ragad, és könnyen fésülhető.

Amika Brooklyn Bombshell hőkezelő spray  (Blowout Spray)
3 260 Ft 2 870 Ft

Értékelni fogja a Brooklyn Bombshell hőkezelő spray-t, mint felbecsülhetetlen segítséget a haj szárításában és az egyéb hajformázásban. Kiegyenlíti a hajat, növeli a haj mennyiségét és fényes marad a szem számára.

Amika Hajparfüm  001 (Hair Fragrance) 30 ml
7 420 Ft

Amika 001 haj Amika minden típusú hajra alkalmas. A hajadnak zavaró illatú pézsma-, vanília-, citrus- és fűszeres illat adja az édes lóheret. Tartsa magánál ezt a parfümöt, bárhová is megy munkába, cégbe vagy bárhol másutt.

Amika Hővédő hajlakk The Wizard (Dtangling Primer)
2 960 Ft

A Wizard hajlakk minden típusú hajra alkalmas, beleértve a festett hajokat is. A spray nemcsak megvédi a hajat a hajformázás által okozott hőtől, hanem lágyítja a hajat, lerövidíti a fújási időt és megkönnyíti a haj fésülését. Fényt ad a hajnak, simítja és előkészíti az utógondozáshoz.

Batiste Frizz Tamer (Anti-Foam Spray) 200 ml hajsimító spray
1 480 Ft

A hajsimító spray megkönnyíti a haj kezelhetőséget. Formál és 12 órán keresztül tart. Könnyű textúrája csökkenti a göndör haj hatását és segít annak kisimításában. A keratintartalmú, speciálisan tervezett állag E-vitamint és az inkák olaját, az un.

Batiste Heat And Shine (Spray) 200 ml hővédő lakk
1 420 Ft

A hajlakkot speciálisan a rakoncátlan haj vasalására és meleg formázására tervezték 230°C-ig. A keratintartalmú, speciálisan tervezett állag E-vitamint és az inkák olaját, az un. Inchi olajat tartalmazza, amelyek a hajat táplálják és hidratálják. Puha és sima tapintásúvá varázsolja azt. .

Batiste (XXL Volume Spray) 200 ml hajlakk a tökéletes volumenért
1 420 Ft

A hajlakk minden típusú hajra alkalmas, amelyből hiányzik a volumen és a forma. Maximális kontrollt biztosít frizurája felett, mégpedig hosszútávon. Rugalmasságot és erőt ad a hajnak, nem tapasztja össze a tincseket. A gyökerektől a hajvégekig természetesen fényessé teszi a hajat.

Bione Cosmetics Haj regenerálás Keratin + Arganový olej, pantenollal 260 ml
1 300 Ft 1 100 Ft

Az összes hajtípus egyedi és intenzív regenerációja. Keratin AC hidrolizátum gyapjú aminosavakat tartalmaz azonos a aminosavakat az emberi haj. Keratin regenerációval a hajszerkezetet a napfény, a festés, az állandó hullámzás, a hajlakk, a színtelenítés és az öregedés zavarja.

Bione Cosmetics Haj regenerálódás a Keratin em Levandule 260 ml-rel
1 150 Ft 1 050 Ft

Az összes hajtípus egyedi és intenzív regenerációja. Keratin AC hidrolizátum gyapjú aminosavakat tartalmaz azonos a aminosavakat az emberi haj. Keratin regenerációval a hajszerkezetet a napfény, a festés, az állandó hullámzás, a hajlakk, a színtelenítés és az öregedés zavarja.