Wella Professional Performance hajlakk - erős hatású (Strong) 500 ml
1 840 Ft

Professzionális hajlakk a frizura hosszan tartó rögzítéséhez. Alkalmazás után a haj természetesen puha és rugalmas marad.  Nagyon finom szórást biztosít, kellemes illatú. Minden hajtípushoz és frizurához használható. A frizura végső, erős rögzítését biztosítja.


Loreal Professionnel Constructor 150 ml termoaktív hajformázó spray
2 240 Ft

Termoaktív permetezni Constructor egy egyedülálló termék, mert annak hatása fokozza a hő hatására. Constructor érinti hajszerkezet, növeli a hangerőt a frizura tartósságát ragasztás nélkül vagy rögzítés. A haj puha, könnyű, természetes fényét. Ajánlott elegáns és nyugodt pillantást.


Alcina Hajlakkok Professional ( Hair Spray)
4 450 Ft

A hajspray Professional minden haj típushoz készült. Megvédi a frizurát a széltől és a nedvességtől, miközben a haját mozgatja és rugalmasan tartja. Nem terheli a hajat, nem ragad, és könnyen fésülhető.


Alcina Hajvédő spray (Sun Care Spray) 100 ml
3 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hajvédő védi a hajot a nap, a só és a klór negatív hatásaitól, és megakadályozza a szín elhalványulását. Ez az öblítőszer hidratálja a hajat és megkönnyíti a fésülést.


Alterna Caviar (Anti-Frizz Oil Mist) 150 ml
10 620 Ft

Könnyű olajos köd az azonnali fény, hidratálás, simítás és borotválkozás elleni védelem érdekében. A köd kiküszöböli a statikus elektromosságot és akadályozza a haj öblítését.