Wella Professional Performance hajlakk - erős hatású (Strong) 500 ml

Márka: Wella Professional Katalógus száma: 100002585636

Közvetlenül partnerünktől

Wella Professional Performance hajlakk - erős hatású (Strong) 500 ml

Professzionális hajlakk a frizura hosszan tartó rögzítéséhez. Alkalmazás után a haj természetesen puha és rugalmas marad.  Nagyon finom szórást biztosít, kellemes illatú. Minden hajtípushoz és frizurához használható. A frizura végső, erős rögzítését biztosítja. További információ

1970

1 970 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002585636

Leírás

Termékleírás

Professzionális hajlakk a frizura hosszan tartó rögzítéséhez. Alkalmazás után a haj természetesen puha és rugalmas marad. Nagyon finom szórást biztosít, kellemes illatú. Minden hajtípushoz és frizurához használható. A frizura végső, erős rögzítését biztosítja. Könnyen kifésülhető, nem ragasztja össze a hajtincseket. A termék legnagyobb előnye a sokoldalúság – tökéletes formázó képességgel rendelkezik, nemcsak az ügyfelek, hanem a Wella Stúdio szakmai oktatóinak tetszését is elnyerte.

A Wella szakoktatók SLÁGERE, a Miss Csehország versenyen is ezt a terméket használták!

Hogyan kell használni:

Alkalmazni 30 cm-es távolságból.

spotlámpák:

Amennyiben azonnali dús hatást szeretne elérni, fújja a készítményt egyenesen a hajtövekre.


Paraméterek

%2% paraméterei

Hajtípus festett haj, finom, gyenge haj, normál haj, száraz haj, szőke haj, tartós hullámos haj, zsíros haj

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.