Dyson Styling koncentrátor a Supersonic hajszárítóhoz
7 490 Ft

Koncentrátor a haj könnyebb szárításához és formázásához. A Dyson Styling koncentrátor a Supersonic hajszárítóhoz nagy sebességű légáramot hoz létre, ami irányítható a tökéletes hajformázásért.

Dyson Koncentrátor a Supersonic hajszárítóhoz
7 490 Ft

Koncentrátor fej a haj könnyebb szárításáért és formázásáért. A Dyson Koncentrátor a Supersonic hajszárítóhoz gyengéd és ellenőrzött légáramlással szárítja meg a hajat, elősegítve a sima és természetes megjelenést.

Dyson Diffúzor a Supersonic hajszárítóhoz
10 990 Ft

Diffúzor a haj könnyebb szárításához és formázásához. A Dyson diffúzor a Supersonic hajszárítóhoz, ami egyenletesebben oszlatja el a hajat hullámokban. Szimulálja a természetes száradást, korlátozva a haj szállását. A hosszabb tüskék mélyebben jutnak be a hajba.

Dyson Fésű széles fogakkal a Supersonic hajszárítóhoz
13 990 Ft

Fésű széles fogakkal a könnyebb szárításért és formázásért. A Dyson fésű széles fogakkal a Supersonic hajszárítóhoz erős fogakkal rendelkezik, amit speciálisan hullámos és göndör hajra terveztek.

Dyson Fej a gyengéd hajszárításhoz a Supersonic hajszárítóhoz
13 990 Ft

Fej vékonyabb hajra és érzékenyebb bőrhöz a könnyebb száradás és formázás érdekében. A Dyson Fej a gyengéd hajszárításhoz a Supersonic hajszárítóhoz eloszlatja a levegőt, és hűvösebb légáramot hoz létre, miközben fenntartja a szárítási hatékonyságot.

Dyson Kifésülő fésű Dyson
13 990 Ft

Kifésülő fésű a tökéletes hajformázásért. A Dyson Kifésülő fésű széles fogakkal rendelkezik, amik könnyen behatolnak a nedves és száraz hajba, amit minimális ellenállással fésülnek ki.

Dyson Állvány a Supersonic hajszárítóhoz
32 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Dyson állvány a Supersonic hajszárítóhoz kényelmes tárolására és akár három mágneses kiegészítőre. Az állvány nem tartalmaz kiegészítőket vagy hajszárítót.