Aveda Hajvilágosító természetes pomádé Brilliant Humectant (Pomade) 75 ml
9 610 Ft

A haj magas nedvességtartalmú felülete meghatározza a hullámosságot és a ragyogást. Különösen hatékony a száraz éghajlaton, aktiválja és fenntartja a gyapjút a természetes göndör és áteresztő hajban. Jázmin, rózsa és még sok más virágaromával. Sima és ellenőrzött lesz a haja.

Axe Krémes hajgél Adrenaline Extreme Look (Cream Gel) 125 ml
1 480 Ft

Az Adrenalin Extreme Hair Cream Gel az Axe ideális mindenféle hajhoz, nagyon erős rögzítéssel. Ez egy krémet tartalmazó textúra, amellyel beleszeretett! Ez a hajápoló termék a mindennapok stílusának szerves részévé válik.

Alcina Extra Strong hajzselé (Power Gel) 100 ml
3 780 Ft

Extra Strong Hair Gel minden olyan hajfajtához készült, amely extra erős megerősítést igényel. A gél különösen alkalmas extravagáns frizurákra, amikor nagyra értékelik hosszú és rendkívül erős erősítését. Nem ragadja meg a hajat, és könnyen fésülhető.

Alcina For Men erős fixálást biztosító hajzselé (Ultimate Gel) 100 ml
3 780 Ft

Hajzselé erős rögzítő For Men márka Alcina célja minden hajtípushoz. Hosszú élettartamú és kompromisszummentes keményítést biztosít számukra a haj varrása nélkül. Speciális szerkezete lehetővé teszi a gyors és egyszerű formázást. Nem hagy nyomokat a hajról és nem fésül.

Alcina Strong hajformázó gél (Shaping Gel) 100 ml
4 060 Ft

Az erős formázó hajgél minden típusú hajra van kialakítva, amely extra erős megerősítést biztosít. Szintén alkalmas extravagáns frizurákra, amelyek hosszú ideig a helyükön maradnak. Selymes fényt ad a hajnak, anélkül, hogy megragadná vagy terhelné.

Aveda Közepes fixáló gél Brilliant (Retexturing Gel) 150 ml
7 000 Ft

A Brilliant haj fixáló gél közepes rögzítést és természetes fényt biztosít a hajának. Aloe, kamilla és körömvirág minősített növényi kivonatait tartalmazza. A gél közepes és nagyon durva hajra is alkalmas, tápláló növényi fehérjei  lágy, ragyogó hajkoronát eredményez.

got2b  Hajformázó hajzselé  Glued(Water Resist ant Spiking Glue) 150 ml
1 670 Ft

A Styling gél a férfiak számára készült, speciálisan kifejlesztett termék egy extravagáns frizura létrehozásához. Az ultra-finom formulának köszönhetően könnyedén elérheti a legjobb frizurákat extrém erősítéssel. A gél nem ragaszkodik a hajhoz, nem marad hátránnyal és könnyen küzd.

Kallos (Pearl Styler) 100 ml
1 460 Ft

A Pearl Hair fényes gél mindenféle hajra van tervezve, különösen fagymentes hajra. Ez a merevítő gél ragyogó fényt ad a hajanak a gyöngykivonatoknak köszönhetően. Nem hagy fehér színű jeleket a hajban, és nem fésül könnyen. Alkalmas mindennapi használatra, és a hajra és a fejbőrre is gyengéd.

Kallos Wet Look hajzselé (Styling Gel) 275 ml
410 Ft

Az extra erős rögzítéssel rendelkező hajzselé valóban tökéletesen rögzíti a haját egész nap. Puha hatást fejt ki a hajadra. Ezenkívül védi az ultraibolya sugárzástól és fényt ad a hajának.