Alcina Extra Strong hajzselé (Power Gel) 100 ml
3 580 Ft

Extra Strong Hair Gel minden olyan hajfajtához készült, amely extra erős megerősítést igényel. A gél különösen alkalmas extravagáns frizurákra, amikor nagyra értékelik hosszú és rendkívül erős erősítését. Nem ragadja meg a hajat, és könnyen fésülhető.


Alcina For Men erős fixálást biztosító hajzselé (Ultimate Gel) 100 ml
3 580 Ft

Hajzselé erős rögzítő For Men márka Alcina célja minden hajtípushoz. Hosszú élettartamú és kompromisszummentes keményítést biztosít számukra a haj varrása nélkül. Speciális szerkezete lehetővé teszi a gyors és egyszerű formázást. Nem hagy nyomokat a hajról és nem fésül.


Alcina Natural hajzselé és wax (Gel Wax) 100 ml
3 980 Ft

A Gel-Hair Wax Natura l mindenféle hajhoz készült, különösen rövid frizurákhoz. Természetes és rugalmas megerősítést kínál a frizura számára. A haj fényes és természetesen puha.


Alcina Strong fényesítő hajápoló gél (Pearl Gel) 100 ml
3 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Erős ragyogásgél minden hajtípushoz. Haj intenzív és rugalmas megerősítést kínál, és gyöngyhatást és ragyogást biztosít a hajnak. Vlasy nem töltődik be és nem tapad, köszönhetően a 24 órás hidratáló készítménynek, mely panthenol ököl és száraz és zavaros haj.


Alcina Strong hajformázó gél (Shaping Gel) 100 ml
3 850 Ft

Az erős formázó hajgél minden típusú hajra van kialakítva, amely extra erős megerősítést biztosít. Szintén alkalmas extravagáns frizurákra, amelyek hosszú ideig a helyükön maradnak. Selymes fényt ad a hajnak, anélkül, hogy megragadná vagy terhelné.


Axe Adrenalin Extreme Look (Cream Gel) 125 ml
1 400 Ft

Az Adrenalin Extreme Hair Cream Gel az Axe ideális mindenféle hajhoz, nagyon erős rögzítéssel. Ez egy krémet tartalmazó textúra, amellyel beleszeretett! Ez a hajápoló termék a mindennapok stílusának szerves részévé válik.


got2b  Hajformázó hajzselé  Glued(Water Resist ant Spiking Glue) 150 ml
1 590 Ft

A Styling gél a férfiak számára készült, speciálisan kifejlesztett termék egy extravagáns frizura létrehozásához. Az ultra-finom formulának köszönhetően könnyedén elérheti a legjobb frizurákat extrém erősítéssel. A gél nem ragaszkodik a hajhoz, nem marad hátránnyal és könnyen küzd.


JOICO Joigel (Joigel Firm Styling Gel) 250 ml
2 110 Ft

Formázó gél stílusa és Finish Joigel Firm Styling gél erős rögzítő hatással. Az alak és erős megerősítésének támogatására. Rugalmasságot, mennyiséget és ragyogást biztosít. Gyorsan kiszárad, pelyheket nem alkot.