Nioxin (Thickening Gel) 140 ml
3 930 Ft

Az egyedi gél erősíti a hajszálakat, és a speciális polimereknek köszönhetően növeli a haj átmérőjét. A hajad vastagabb és erősebb lesz. A gél alkalmas rövid és közepes hosszúságú hajra.

Alcina Extra Strong hajzselé (Power Gel) 100 ml
3 930 Ft 3 640 Ft

Extra Strong Hair Gel minden olyan hajfajtához készült, amely extra erős megerősítést igényel. A gél különösen alkalmas extravagáns frizurákra, amikor nagyra értékelik hosszú és rendkívül erős erősítését. Nem ragadja meg a hajat, és könnyen fésülhető.

Alcina For Men erős fixálást biztosító hajzselé (Ultimate Gel) 100 ml
3 860 Ft 2 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hajzselé erős rögzítő For Men márka Alcina célja minden hajtípushoz. Hosszú élettartamú és kompromisszummentes keményítést biztosít számukra a haj varrása nélkül. Speciális szerkezete lehetővé teszi a gyors és egyszerű formázást. Nem hagy nyomokat a hajról és nem fésül.

Alcina Strong fényesítő hajápoló gél (Pearl Gel) 100 ml
3 930 Ft 3 140 Ft

Erős ragyogásgél minden hajtípushoz. Haj intenzív és rugalmas megerősítést kínál, és gyöngyhatást és ragyogást biztosít a hajnak. Vlasy nem töltődik be és nem tapad, köszönhetően a 24 órás hidratáló készítménynek, mely panthenol ököl és száraz és zavaros haj.

Alcina Strong hajformázó gél (Shaping Gel) 100 ml
4 220 Ft 3 100 Ft

Az erős formázó hajgél minden típusú hajra van kialakítva, amely extra erős megerősítést biztosít. Szintén alkalmas extravagáns frizurákra, amelyek hosszú ideig a helyükön maradnak. Selymes fényt ad a hajnak, anélkül, hogy megragadná vagy terhelné.

Aveda Hajvilágosító természetes pomádé Brilliant Humectant (Pomade) 75 ml
10 450 Ft 9 940 Ft

A haj magas nedvességtartalmú felülete meghatározza a hullámosságot és a ragyogást. Különösen hatékony a száraz éghajlaton, aktiválja és fenntartja a gyapjút a természetes göndör és áteresztő hajban. Jázmin, rózsa és még sok más virágaromával. Sima és ellenőrzött lesz a haja.

Aveda Közepes fixáló gél Brilliant (Retexturing Gel) 150 ml
7 280 Ft 6 930 Ft

A Brilliant haj fixáló gél közepes rögzítést és természetes fényt biztosít a hajának. Aloe, kamilla és körömvirág minősített növényi kivonatait tartalmazza. A gél közepes és nagyon durva hajra is alkalmas, tápláló növényi fehérjei  lágy, ragyogó hajkoronát eredményez.

Axe Hajzselé Urban Creative Look (Matt Gel) 125 ml
1 590 Ft 1 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A városi kreatív megjelenés hajformázó gél egy olyan termék, amely könnyedén kifestheti a frizuráját. Erős rögzítést kínál, tartós, tompító hatás.

Davines Stimulációs gél haj növekedését Natura l tech ( Energizing Gel) 150 ml
7 870 Ft

Natura l tech stimulálja az öblítés nélküli hajnövekedési gélt, hogy regenerálja és erősítse a fejbőrét, és serkentse az új haj növekedését. Hozzáteszi a telítettséget és a keménységet a finom vagy feszült hajhoz, és hidratálja a fejbőrt. Stimuláló és antioxidáns hatású, és parabénektől mentes.

got2b  Hajformázó hajzselé  Glued(Water Resist ant Spiking Glue) 150 ml
1 740 Ft 1 640 Ft

A Styling gél a férfiak számára készült, speciálisan kifejlesztett termék egy extravagáns frizura létrehozásához. Az ultra-finom formulának köszönhetően könnyedén elérheti a legjobb frizurákat extrém erősítéssel. A gél nem ragaszkodik a hajhoz, nem marad hátránnyal és könnyen küzd.

Kallos (Pearl Styler) 100 ml
1 580 Ft 1 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Pearl Hair fényes gél mindenféle hajra van tervezve, különösen fagymentes hajra. Ez a merevítő gél ragyogó fényt ad a hajanak a gyöngykivonatoknak köszönhetően. Nem hagy fehér színű jeleket a hajban, és nem fésül könnyen. Alkalmas mindennapi használatra, és a hajra és a fejbőrre is gyengéd.

Kallos Wet Look hajzselé (Styling Gel) 275 ml
490 Ft

Az extra erős rögzítéssel rendelkező hajzselé valóban tökéletesen rögzíti a haját egész nap. Puha hatást fejt ki a hajadra. Ezenkívül védi az ultraibolya sugárzástól és fényt ad a hajának.

Londa Extra erős hajzselé Swap It (X-Strong Gel)
2 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az extra erős Swap It hajzselé 3 fokú rögzítést kínál. Segítségével játékosan megformál minden frizurát, intenzív fényt ad a hajnak, nem terheli el és nagyon könnyen kimosódik a hajból. A zselé UV szűrővel és B5-vitaminnal dúsított, amely megvédi a hajat a károsodástól és táplálékot biztosít.