Lány kosztüm Halloween

Lány kosztüm Halloween

Értékelés: 5
3 450 Ft

Félelmetes lány kosztüm a Halloweenre. Kosztüm fekete-fehér kialakításban jellegzetes csontos kialakításban. A rémisztő álarc ideális Halloweenre, szülinapi bulikra vagy bármilyen tematikus ünnepre.

Gyerek álarc Halott kalóz
3 450 Ft

Gyerek álarc nemcsak az élő kalózok kedvelői számára Ennek a halálos kalóz jelmeznek piros szakadt mellénye, szakadt ujjú piszkos inge, csíkos nadrágja és műhajas kendője van. A rémisztő álarc ideális Halloweenre, szülinapi bulikra vagy bármilyen tematikus ünnepre.

Lány jelmez Neon boszorkány
5 230 Ft 3 490 Ft

Aranyos boszorkány lány jelmez. Fekete jelmez szembetűnő neon részletekkel. A csomag tartalmaz egy tipikus hegyes kalapot. Ez a jelmez tökéletes Halloweenre, születésnapi partikra vagy bármilyen más témájú partikra.

MaDe Jelmez Boszorkány

MaDe Jelmez Boszorkány

Értékelés: 4,2
4 175 Ft 3 990 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.

MaDe Karneváli ruha - démon

MaDe Karneváli ruha - démon

Értékelés: 4,6
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezt a tökéletes karneváli jelmezt biztosan senki sem hagyja figyelmen kívül. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre, karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Karneváli ruha - boszorkány
8 990 Ft

Add meg a lehetőséget a gyermekednek, hogy egy kis időre boszorkánnyá váljon. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Kísértet jelmez, S

MaDe Kísértet jelmez, S

Értékelés: 2
4 410 Ft 3 850 Ft

Félelmetes kísértet jelmez álarcosbálra. A csomagban fehér maszk és piros-fekete ruha található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Fehér szellem jelmez, M

MaDe Fehér szellem jelmez, M

Értékelés: 4,6
3 740 Ft 3 590 Ft

Félelmetes fehér szellem jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban maszkot és fehér lepelt találsz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Ruha álarcosbálra - varázsló
5 790 Ft

Add meg gyermekednek a lehetőséget, hogy legalább egy pillanatra bűvésszé válhasson. Az álarc remekül megfelel játszára, partyra vagy álarcosbálra. Az álarc elvezet a varázslatok és trükkök szigorúan őrzött világának kulisszáiba.

MaDe Fekete özvegy jelmez, M

MaDe Fekete özvegy jelmez, M

Értékelés: 4,4
4 390 Ft

Lány fekete özvegy jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok fekete ruhát, övet és pókhálós gallért találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.