Pioneer TS-A1670F

Márka: Pioneer Katalógus száma: 1292543

Ingyen szállítás2 év garancia

Pioneer TS-A1670F

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi a hangfejlesztések egyszerű telepítését, amelyet az autójába keres. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelték a basszusokat, a magasabb frekvenciák minőségét és a kiterjedt hangzást, mindezt a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. A mellékelt csomagban egy adaptert talál, amit az egyszerű és gyors telepítésre szabtak. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, hogy hallhasd a különbséget a Pioneer TS-A1670F hangszóró telepítése előtt és után. További információ

24990

24 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 29 890 Ft, Megtakarítás: 4 900 Ft (16 %)
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1292543

Leírás

Termékleírás

Pioneer TS-A1670F

Tulajdonságok:

  • Az adapter az egyszerű telepítéshez a csomag része
  • Közép basszusok kiváló válasza az IMPP technológiának köszönhetően
  • Az Open & Smooth koncepció sima frekvencia választ és kiterjedt hangzást biztosít
  • CarSoundFit App lehetővé teszi a hangminőségek közti hallást a telepítés előtt és után

Műszaki paraméterek

Hangszóró átmérője 165 mm
Rendszer 3-utas
Teljesítmény feldolgozás (RMS / Max) 70/320 W
Érzékenység (2.8V/1 m) 87 dB
Frekvenciatartomány, alsó határ 37 Hz
Frekvenciatartomány, felső határ 24000 Hz
Szerelési mélység 4,8 cm
Ár Egy pár

Paraméterek

%2% paraméterei

RMS Teljesítmény 320 W
Rendszer 3 - WAY
Hangfal_átmérő 165 mm
Frekvenciatartomány Hz-től 37 Hz
Frekvenciatartomány Hz-ig 24000 Hz
Érzékenység 87 dB/mW
Szerelési mélység 48 mm

Hasonló termékek

Pioneer TS-A6980F
32 390 Ft

29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi a hangfejlesztések egyszerű telepítését, amelyet a járművedbe kerestél. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelt basszusok, a magasabb frekvenciák minőségét és a kiterjedt hangzást, mindezt a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, amelynek köszönhetően hallhatod a Pioneer TS-A6980F hangszóró telepítése előtti és utáni különbséget.


Pioneer TS-A6880F
29 890 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fejleszd az autód hangminőségét és élvezd a még látványosabb élményeket! Az A-sorozatú hangszóró lehetővé teszi a hangfejlesztések egyszerű telepítését, amelyet az autójába keres. A gondosan kiválasztott anyagok jelentősen kiemelték a basszusokat, a magasabb frekvenciák minőségét és a kiterjedt hangzást, mindezt a jól ismert és bevált Pioneer Open & Smooth koncepcióban. Javasoljuk, hogy töltsd le a szabadon elérhető CarSoundFit alkalmazást, amelynek köszönhetően hallhatod a Pioneer TS-A6880F hangszóró telepítése előtti és utáni különbséget.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.