Karton P+P Tolltartó 3 részes Real Madrid-15%
3 990 Ft

3 390 Ft

Akció

Gyermek háromrészes iskolai tolltartó Real Madrid CF kivitelben. A tolltartó tartalmaz 40 gumi gumihurkot, hogy tárolni tudd az összes író készletedet. A tolltartó cipzáras rögzítéssel rendelkezik, és minőségű anyagból készült.


Karton P+P OXY Campus grey 3emeletes tolltartó
3 090 Ft

Akció

Szürke OXY designú háromemeletes tolltartó felszereltség nélkül. A tolltartó tartalmaz 40 gumi hurkot az összes íróeszköz és szükséges dolog rögzítéséhez a tanuláshoz. A tolltartó tartós cipzárral ellátott, nagy fogóval rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében. Az egyik emeleten átlátszó rekesz található, ami a heti órarendre használható.


Karton P+P OXY Dots 3 emeletes tolltartó
3 090 Ft

Akció

Pöttyös OXY designú háromemeletes tolltartó felszereltség nélkül. A tolltartó tartalmaz 40 gumi hurkot az összes íróeszköz és szükséges dolog rögzítéséhez a tanuláshoz. A tolltartó tartós cipzárral ellátott, nagy fogóval rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében. Az egyik emeleten átlátszó rekesz található, ami a heti órarendre használható.


Karton P+P OXY Army 3 emeletes tolltartó
3 090 Ft

Akció

Terepmintás designú háromemeletes tolltartó felszereltség nélkül. A tolltartó tartalmaz 40 gumi hurkot az összes íróeszköz és szükséges dolog rögzítéséhez a tanuláshoz. A tolltartó tartós cipzárral ellátott, nagy fogóval rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében. Az egyik emeleten átlátszó rekesz található, ami a heti órarendre használható.


Karton P+P OXY Romantic Nature 3emeletes tolltartó
3 090 Ft

Akció

Virágos OXY designú háromemeletes tolltartó felszereltség nélkül. A tolltartó tartalmaz 40 gumi hurkot az összes íróeszköz és szükséges dolog rögzítéséhez a tanuláshoz. A tolltartó tartós cipzárral ellátott, nagy fogóval rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében. Az egyik emeleten átlátszó rekesz található, ami a heti órarendre használható.


Karton P+P Oxy tolltartó, Fekete-fehér
2 805 Ft

2 490 Ft

Akció

Karton P+P Emeletes tolltartó az iskolai hétköznapok hasznos kiegészítője. Két emelettel rendelkezik. Méretének hála bármely iskolatáskában kényelmesen hordozható. Mindkét emelet cipzárral záródik. A tollakat, ceruzákat és egyéb íróeszközöket gumipántok tartják. Kényelmesen elférnek benne az eszközök.


St.Majewski teli tolltartó Transformers
7 350 Ft

Kétszintes tolltartó a Transformers közkedvelt motívumával. Nagyon praktikus, tágas tolltartó gyönyörű színekben. Ez a kétszintes tolltartó írószereket és tartozékokat tartalmaz. Két cipzáras szint.