Husky Menor -10°C Hálózsák
20 990 Ft

15 990 Ft

Husky Menor hálózsák kiváló választás a hegymászás és a túrázás szerelmeseinek. Múmia alakjának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a test alakjához. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható és tisztítása is egyszerű.


Westige ATRO

Westige ATRO

Értékelés: 5
16 990 Ft

13 490 Ft

ATRO hálózsák, súlya 1,6 kg; különösen kellemes felső és belső anyaggal, üreges töltettel és kiváló szigetelő tulajdonságokkal. Belső szalag védi az anyagot a zipzárba záródástól. A hálózsák belső zsebbel rendelkezik, hogy az alvás idején is biztonságban tudhassa értékeit, illetve külső zsebbel a hálózsák alsó részén (pl. ruháknak).


Boll Patrol Gyerek hálózsák
24 990 Ft

20 990 Ft

Boll Patrol Hálózsák gyerekek számára lett kialakítva, ezáltal megfelelő mozgásszabadságot és kényelmet kínál alvás közben is. Különleges anyaghasználatának köszönhetően tartós és könnyű, ugyanakkor optimális melegséget biztosít a gyermekek számára. Az állítható méret biztosítja a testreszabhatóságot, ezáltal praktikusabban használható és komfortérzetet garantál.


Husky Kids Magic -12°C Hálózsák
18 990 Ft

16 990 Ft

Husky Kids Magic –10°C egy kifejezetten gyermekek számára készült hálózsák. Eltávolítható alsó része lehetővé teszi, hogy 125 és 155 cm között változtassuk hosszúságát. Kiváló anyagokból készült, biztosítva, hogy akár –12°C-ban is melegen tartsa az aludni vágyót.


Robens Glacier II
28 490 Ft

26 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Háromszezonos hálózsák Robens Glacier II múmia formával kiváló minőségű anyagokat kínál a ripstop kivitelben, az AirThermo elszigeteltség és a könnyű használat lehetővé teszi a tökéletes kényelmet minden körülmények között.


Easy Camp Ellipse
11 790 Ft

Hálózsák Easy Camp Ellipse kényelmes formája garantálja a nagyon kényelmes alvást. Tökéletes a kempingezéshez a nyári hónapokban – a cipzár szétnyitható mindkét végén, így ha meleged van, akkor szellőztetheted a lábadat.


Easy Camp Ellipse Junior
8 590 Ft

Hálózsák Easy Camp Ellipse junior kényelmes formája garantálja a nagyon kényelmes alvást. Puha és meleg nyári hálózsák elegendő helyet biztosít a pihenéshez. A rövidebb mérete azt jelenti, hogy a gyermekek akkor is melegben maradnak, még a hidegben is.


Outwell Campion Junior
8 190 Ft

Nyári plédes hálózsák Outwell Campion Junior garantálja a kellemes alvást a kempingben. A hálózsák cipzára fedéllel van takarva ezért nincs felesleges hőveszteség a hűvös éjszakákon. A hálózsákot szét lehet nyitni plédre ami kiváló a nagyon meleg napokra.


Coleman Silverton Comfort 150 Hálózsák
17 210 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Coleman Silverton Comfort 150 hálózsák akár –4 C°-ban is kellően melegen tartja a testet. Poliészter bélése és külseje tetőtől-talpig egyenletesen megtartja a hőt. Fejrésze félkörívesen a fejhez igazodik. Kibővített lábrésze kellő mozgási szabadságot biztosít. Tartójába könnyen visszarakható.


Husky Monti -11°C Hálózsák
25 990 Ft

23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Háromszezonos hálózsák Husky Monti –11°C valóban egy tágas és kényelmes modell a nagy alvók számára. Pont nekik biztosít lehetőséget kellemesen megnövelni a szélességét a belsejének akár 20 cm-vel. Ez egy megbízható partner kirándulásra a vidéken, akkor is, ha eljönnek az első fagyok.


Boll Magma+ (RF) Hálózsák
31 990 Ft

28 600 Ft

Boll Magma+ (RF) hálózsákot kifejezetten azok számára tervezték akik szívesen töltik tavasztól őszig az idejüket a szabad ég alatt. Rendkívül tágas és kényelmes párnázattal lett ellátva, így mindig biztosítja a nyugodt alvást. Hőszigetelése gondoskodik, hogy csípősebb időben is kellemes melegben érezze magát benne. A megfelelő mértékű szellőzésnek hála pedig ez nem nyúlik át kényelmetlen, fülledtségbe.


Husky Ladies Motion -20°C Hálózsák
30 990 Ft
29 990 Ft

Ladies Motion –20°C Hálózsák a Husky Outdoor sorozat kifejezetten nőknek tervezett terméke. A hálózsák külseje nem hétköznapi, nagyon egyedi formavilágával, és színhasználatával biztosan meg tudja különböztetni a többi hálózsáktól. A praktikus külső zsebeknek hála a kisebb, nélkülözhetetlen tárgyait alvás közben is maga mellett tudhatja. Múmia formájának és belső gallérjának hála a hölgyek nagy hidegben is melegben térhetnek nyugovóra. A hálózsák alján csúszásgátló csíkok találhatók, melyek biztosítják, hogy reggel ott ébredjen ahol álomra hajtotta fejét!


Marmot Trestles Elite 20 Cobalt Blue/Blue Night LZ hálózsák
59 990 Ft

55 490 Ft
+ ingyen szállítás

Marmot Trestles Elite 20 három évszakos szintetikus hálózsák HL-ElixR béléssel. A HL-ElixR technológiának köszönhetően a hálózsák kitűnő hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, így kényelmet biztosít az aktív túrázások során.


Coleman Frisco Hálózsák

Coleman Frisco Hálózsák

Értékelés: 4
13 766 Ft

11 990 Ft

Egy túrázáshoz, kempinghez szükség van az ideális hálózsákra, hogy amikor a sátorban kifáradtan nyugovóra térnénk, kényelmes fekhelyünk legyen. A Coleman Frisco Gyermek hálózsák kiválóan alkalmas extrém túrákhoz is , mivel rendkívüli hidegben is melegen tartja a végtagokat, és kényelmet nyújt az éjszakára. Gyapjú anyagának köszönhetően lábánál is hőkomfortos érzést biztosít. Kívülről nylon borítja, melynek nagy ellenálló képessége van. Ez a külső anyag vízlepergető, így megóvja a kellemetlenségektől azt, aki éppen használja, még nyirkos időben is. 0°C -tól –17°C extrém helyzetekig strapabiró.


Boll Magma+ (SF) Hálózsák
31 990 Ft

27 590 Ft

Boll Magma+ (SF) hálózsákot kifejezetten azok számára tervezték akik szívesen töltik tavasztól őszig az idejüket a szabad ég alatt. Rendkívül tágas és kényelmes párnázattal lett ellátva, így mindig biztosítja a nyugodt alvást. Hőszigetelése gondoskodik, hogy csípősebb időben is kellemes melegben érezze magát a benne lévő, szellőzésének hála pedig ez nem nyúlik át kényelmetlen fülledtségbe.


Husky Ruby -14°C Hálózsák
28 990 Ft

23 900 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Ruby –14°C Hálózsák extrém hidegben is melegen tart. Minden évszakban nyugodtan használható, hiszen megfelelő komfortérzetet nyújt. Puha töltőanyaggal készült, hegymászóknak is alkalmas.


Marmot Wm's Angel Fire Malachite/Deep Teal LZ hálózsák
90 990 Ft

84 880 Ft
+ ingyen szállítás

Marmot Wm's Angel Fire múmiaszabású három évszakos női toll hálózsák, mely Down Defender technológiával ellátott a nagyobb nedvességállóság érdekében. A hálózsák könnyű, jól összecsomagolható, és a –5,6°C-os hőtartománynak köszönhetően igényes hegyi túrákhoz alkalmas.


Coleman Basalt Single Hálózsák
24 790 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Basalt Single Hálózsák minőségi Anti Odor technológiával ellátott anyagának köszönhetően megakadályozza a baktériumok elszaporodását. A még nagyobb kényelem érdekében egy puha paplan érzetét kelti annak számára, aki használja. Zsinórjával összehúzható fejrésze biztosítja a komfortos elhelyezkedést.


Marmot Trestles Elite 30 Long Green Lichen/Greenland LZ hálózsák
56 990 Ft

53 400 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Marmot Trestles Elite 30 long hosszított, három évszakos szintetikus hálózsák HL-ElixR béléssel. A HL-ElixR technológiának köszönhetően a hálózsák kitűnő hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, így kényelmet biztosít az aktív túrázások során.


Marmot Trestles Elite 20 Long Cobalt Blue/Blue Night LZ hálózsák
63 990 Ft

59 280 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Marmot Trestles Elite 20 long hosszított, háromévszakos szintetikus hálózsák HL-ElixR béléssel. A HL-ElixR technológiának köszönhetően a hálózsák kitűnő hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, így kényelmet biztosít az aktív túrázások során.


Husky Espace -6°C Hálózsák
30 990 Ft

28 770 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű hálózsák Husky Espace –6 °C alkalmas azoknak, akik minden grammot meg akarnak spórolni az utazásaik során. Az előállítására minőséges márkás anyagok voltak használva, a legjobb kényelemért és elegendő hő komfortért a tavasz kezdetétől egészen az ősz végéig.


Sir Joseph Koteka II 500 Hálózsák
111 990 Ft

88 300 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Sir Joseph Koteka II 500 Hálózsák egy ultrakönnyű, három évszakos múmiahálózsák. A múmiaforma tökéletesen lemásolja az emberi test formáját. Rendkívül kis súlyú és méretű hálózsák, ezért ideális hegymászóknak, bicikliseknek, gyalogosoknak egyaránt. Mosása és karbantartása egyszerű, anatómiai kialakításának köszönhetően megvédi a fejet és az arcot a hidegtől.2D gallér elkülöníti a fej és a test helyét, a kétirányú cipzár pedig biztosítja a szabadabb mozgást. Belsejében zsebek teszik lehetővé a tárolást.


Husky Mantilla -5°C Hálózsák
21 990 Ft

20 750 Ft

Husky Mantilla –5°C ideális mindenki számára, akik sok időt töltenek a természetben vándorlással kora tavasztól késő őszig. Paraméterei alapján a nulla hőmérsékleti határértékek körüli mozog, mégis három szezonban használható. A kiváló kényelmet és az ellenálló képességét a lehetséges kültéri kényelmetlenségek ellen hagyományosan a tökéletes anyagok felhasználásával érhetjük el.


Hannah Sherpa 300 Múmia hálózsák
30 790 Ft

Hannah Sherpa hálózsák tavasztól-őszig kitűnő választás több napos kirándulások, vagy kerékpártúrák alkalmával. Különleges „múmia" formájának biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Két rétegű szerkezet és külső vízlepergető anyagának köszönhetően nyirkos időben is melegen tart. A bélést steppelt varrással rögzítették, így a szigetelő töltet nem mozdul el, ezzel biztosítva állandó hőmérsékletet testünk minden felületén alvás közben.


Marmot Wm's Angel Fire Long Malachite/Deep Teal LZ hálózsák
96 990 Ft

90 490 Ft
+ ingyen szállítás

Marmot Wm's Angel Fire Long múmiaszabású három évszakos hosszított női toll hálózsák, mely Down Defender technológiával ellátott a nagyobb nedvességállóság érdekében. A hálózsák könnyű, jól összecsomagolható, és a –5,6°C-os hőtartománynak köszönhetően igényes hegyi túrákhoz alkalmas.


Husky Ember -14°C Hálózsák
41 000 Ft

Husky Ember hálózsák tavasztól-őszig kitűnő választás több napos kirándulások, vagy kerékpártúrák alkalmával. Különleges „múmia" formájának biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Két rétegű szerkezet és külső vízlepergető anyagának köszönhetően nyirkos időben is melegen tart. Praktikusságát fokozza, hogy a két ellentétes oldalú hálózsák összecipárazhatóak.


Husky Maestro -7°C Hálózsák
23 990 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Maestro –7°C hálózsákban nyugodtan eltöltheted az éjszakát tavasztól késő őszig. Úgy tervezték, hogy ne érjenek meglepetésként a talaj menti fagyok sem. Ehhez a klasszikus háromszezonos modellhez kiváló minőségű anyagokat használtak a tökéletes hőmérsékleti komfort és kényelem érdekében.


Ferrino Nightec 600 Lite PRO L
45 490 Ft

40 890 Ft

hálózsák mindkét oldalról nyitható cipzárral rendelkezik, amely merevített és nem akad meg a cipzárt szegélyező anyagban. Puha műszálas, zsindelyszerkezetű töltetet tartalmaz, amely maximális hőkomfortot biztosít. A Ferrino Nightec 600 Lite PRO L meleg kapucnival és belső gallérral rendelkezik.


Outwell Camper
31 490 Ft

28 290 Ft
+ ingyen szállítás

A beépített párnával ellátott hálózsák Isofill üreges szálbetétet tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Outwell Camper maximum 2 méter magas emberig alkalmas.


Outwell Campion
15 590 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Outwell Campion maximum 2 méter magas emberig alkalmas.


Outwell Campion Lux Double
27 790 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A két személyes hálózsák Isofill üreges rostot tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Az Campion Lux Double legfeljebb 2 m magasságú személyeknek alkalmas.


Outwell Campion Lux Red
19 090 Ft

17 190 Ft
+ ingyen szállítás

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. Az automatikus zár megakadályozza a zsák nem kívánt szétnyílását alvás közben. Belső zsebbel rendelkezik, amelybe elrejtheted a telefonodat vagy a kulcsokat. Az Outwell Campion Lux Red legfeljebb 2 m magasságú személyeknek alkalmas.


Outwell Celebration hálózsák
12 690 Ft

11 490 Ft

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. A cipzár kétoldalas, lehetőség van a lábrésznél kinyitni és szellőztetni. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Celebration legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Celebration hálózsák
14 590 Ft

13 090 Ft

hálózsák üreges szálú Isofill melegítő töltettel ellátott. A cipzár kétoldalas, lehetőség van a lábrésznél kinyitni és szellőztetni. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Celebration legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Celebration Lux Double
21 690 Ft

19 590 Ft
+ ingyen szállítás

A két személyes hálózsák kétrétegű Isofill üreges rostot tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák nem kívánt szétnyílását alvás közben. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Celebration Lux Double legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Commodore Double hálózsák
44 890 Ft

40 390 Ft
+ ingyen szállítás

A két személyes hálózsák kétrétegű Isofill üreges rostot tartalmaz. A cipzár automatikus zárral rendelkezik, így az éjszaka folyamán nem húzódik le a cipzár. Teljesen szétnyitható és takaróvá alakítható. Az Outwell Commodore Double legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Contour Supreme
25 690 Ft

23 090 Ft
+ ingyen szállítás

A beépített párnával ellátott hálózsák Isofill Premium extra üreges szálbetétet tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Az Outwell Commodore Double legfeljebb 2 m magas személyeknek ajánlott.


Outwell Sleeping bag Commodore
24 790 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos paplan hálózsák. Az Outwell Sleeping bag Commodore szintetikus töltelékkel rendelkezik, mely garantálja a jó hőszigetelést. A hálózsák puha bélésének és integrált párnájának köszönhetően nagyon kényelmes. Kétirányú cipzár felül és alul garantálja a megfelelő szellőzést magasabb hőmérsékleten.


Husky Kids Merlot -10°C Hálózsák
17 600 Ft

 Husky Kids Merlot kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett hálózsák. Nagyon egyedi ** „múmia" formavilága** biztosítja az egyenletes hőeloszlást. A praktikus külső zsebeknek köszönhetően alvás közben is nélkülözhetetlen apró tárgyakat biztonságosan tárolhatjuk. Kiváló választás több napos kirándulások, vagy kerékpáros túrák alkalmával.


Outwell Camper Lux
35 190 Ft

31 690 Ft
+ ingyen szállítás

A beépített párnával ellátott hálózsák Isofill Premium üreges szálbetétet tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Outwell Camper Lux maximum 2 méter magas emberig alkalmas.


Outwell Campion Lux Blue
19 090 Ft

17 190 Ft
+ ingyen szállítás

Hálózsák kétrétegű Isofill üreges rostot tartalmaz. Az automatikus zár megakadályozza a zsák véletlen nyitását alvás közben.
Tartalmaz egy belső zsebet, amiben elrejtheted a telefonodat és a kulcsodat. Az Outwell Campion Lux Blue legfeljebb 2 m magasságú személyeknek alkalmas.