Husky Kids Magic -12°C Hálózsák
13 990 Ft 12 490 Ft

Husky Kids Magic –10°C egy kifejezetten gyermekek számára készült hálózsák. Eltávolítható alsó része lehetővé teszi, hogy 125 és 155 cm között változtassuk hosszúságát. Kiváló anyagokból készült, biztosítva, hogy akár –12°C-ban is melegen tartsa az aludni vágyót.

Boll Magma+ (RF) Hálózsák

Boll Magma+ (RF) Hálózsák

Értékelés: 4,8
31 990 Ft

Boll Magma+ (RF) hálózsákot kifejezetten azok számára tervezték akik szívesen töltik tavasztól őszig az idejüket a szabad ég alatt. Rendkívül tágas és kényelmes párnázattal lett ellátva, így mindig biztosítja a nyugodt alvást. Hőszigetelése gondoskodik, hogy csípősebb időben is kellemes melegben érezze magát benne. A megfelelő mértékű szellőzésnek hála pedig ez nem nyúlik át kényelmetlen, fülledtségbe.

Boll Patrol Gyerek hálózsák

Boll Patrol Gyerek hálózsák

Értékelés: 4,8
25 490 Ft

Boll Patrol Hálózsák gyerekek számára lett kialakítva, ezáltal megfelelő mozgásszabadságot és kényelmet kínál alvás közben is. Különleges anyaghasználatának köszönhetően tartós és könnyű, ugyanakkor optimális melegséget biztosít a gyermekek számára. Az állítható méret biztosítja a testreszabhatóságot, ezáltal praktikusabban használható és komfortérzetet garantál.

Husky Enemy -12°C

Husky Enemy -12°C

Értékelés: 5
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

A praktikus zsebekkel ellátott hálózsáknak van egy szigetelő gallérja, amely biztosítja a hőt a fej körül. Tartós anyagból készül, de ha mégis megsérül a Ripstop anyag megakadályozza továbbhasadását. A Husky Enemy –12°C (S12) legfeljebb 185 cm-es személyeknek ajánlott.

Yate Nepal hálózsák jobb

Yate Nepal hálózsák jobb

Értékelés: 4
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

hálózsák belső zsebbel ellátott, amelybe a kulcsidat vagy a telefonodat helyezheted. Hollow Fibre szintetikus szálakkal bélelt, amelyek kiválóan szigetelnek és nem szívják fel a nedvességet. Felakasztásra szolgáló füllel ellátott, amely lehetővé teszi a gyors száradást. A Yate Nepal hálózsák jobb kompressziós tokban kerül szállításra.

Husky Kids Merlot -10°C Hálózsák
15 990 Ft

 Husky Kids Merlot kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett hálózsák. Nagyon egyedi ** „múmia" formavilága** biztosítja az egyenletes hőeloszlást. A praktikus külső zsebeknek köszönhetően alvás közben is nélkülözhetetlen apró tárgyakat biztonságosan tárolhatjuk. Kiváló választás több napos kirándulások, vagy kerékpáros túrák alkalmával.

Husky Ladies Majesty -10°C Hálózsák
20 490 Ft 17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Husky Ladies Majesty –10°C egy három szezonra szóló hálózsák kültéri hölgy rajongóknak. Anatómiailag és formában is megfelel kompromisszumok nélkül a női alak alkotmányának különleges követelményeik. Ez a modell jó minőségű anyagokból készült garantálva a megfelelő hő komfortot tavasztól őszig.

Husky Montello -9°C Hálózsák
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Montello –9°C egy klasszikus három szezonos hálózsák. Ezenkívül tartalmaz egy vízálló kompressziós csomagolást, amely mindig megbízhatóan megvédi. Így több mint alkalmas a vízi turizmusra, de minden olyan expedícióra, ahol nedves környezetnek vagy kitéve.

Husky Hálózsák JUNIOR ARMY -10°C
15 490 Ft

Gyerek hálózsák 4-csatornás üreges szálas patronnal rendelkezik és termikus gallérral a fej körüli meleg érdekében. A hálózsák belsejében található egy zseb kis tárgyak tárolására Husky Hálózsák JUNIOR ARMY –10 ° C hálózsák hűvösebb körülmények között is használható.

Easy Camp Hálózsák Nebula L
14 990 Ft

hálózsák meleg üreges szál réteggel és kétirányú cipzárral rendelkezik. Része a belső zseb apróságokra, az összehúzható kapucni és fülek felakasztáshoz. Az Easy Camp Hálózsák Nebula L ideális kempingezéshez.

Hannah Joffre 150 Imperial Blue/Radiant Yellow 190P
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

hálózsák biztonsági zárral rendelkezik a nem kívánt kinyitódás ellen az éjszaka során. Meleg Micro-tec Premium töltetű, zárt kapucnival ellátva, ami 1 kézzel összehúzható. A Hannah Joffre 150 Imperial Blue/Radiant Yellow 190P ideális társ lesz a kirándulásokra.

Husky Hálózsák -10°C-15%

Husky Hálózsák -10°C

Értékelés: 4,7
18 990 Ft 15 990 Ft

Akció

Husky –10°C egy háromidényes hálózsák. **20cm-rel bővíthető, így választhat, hogy nagyobb legyen a kényelem vagy több legyen a meleg.

Husky Magnum -15°C Hálózsák
22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Husky Magnum –15°C Hálózsák extrém hidegben is melegen tart. Minden évszakban nyugodtan használható, hiszen megfelelő komfortérzetet nyújt. Puha töltőanyaggal készült, kívülről nedvességálló réteggel került bevonásra.

Coleman Frisco-20%

Coleman Frisco

Értékelés: 4,3
12 490 Ft 9 990 Ft

Akció

Fiú múmia hálózsák. A Coleman Frisco legfeljebb 150 cm-es személyeknek alkalmas, színeinek hála minden kis utazónak megfelelő. Összehúzható kapucni, cipzárfedő, minőségi anyag kétrétegű szerkezettel – még hidegebb napokon is hőkomfortot biztosít

Boll Magma+ (SF) Hálózsák
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Boll Magma+ (SF) hálózsákot kifejezetten azok számára tervezték akik szívesen töltik tavasztól őszig az idejüket a szabad ég alatt. Rendkívül tágas és kényelmes párnázattal lett ellátva, így mindig biztosítja a nyugodt alvást. Hőszigetelése gondoskodik, hogy csípősebb időben is kellemes melegben érezze magát a benne lévő, szellőzésének hála pedig ez nem nyúlik át kényelmetlen fülledtségbe.

Husky Mantilla -5°C Hálózsák
15 990 Ft 13 990 Ft

Husky Mantilla –5°C ideális mindenki számára, akik sok időt töltenek a természetben vándorlással kora tavasztól késő őszig. Paraméterei alapján a nulla hőmérsékleti határértékek körüli mozog, mégis három szezonban használható. A kiváló kényelmet és az ellenálló képességét a lehetséges kültéri kényelmetlenségek ellen hagyományosan a tökéletes anyagok felhasználásával érhetjük el.

Husky Espace -6°C Hálózsák
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű hálózsák Husky Espace –6 °C alkalmas azoknak, akik minden grammot meg akarnak spórolni az utazásaik során. Az előállítására minőséges márkás anyagok voltak használva, a legjobb kényelemért és elegendő hő komfortért a tavasz kezdetétől egészen az ősz végéig.

Sir Joseph Rimo II 850

Sir Joseph Rimo II 850

Értékelés: 5
84 990 Ft

Három szezonos tollas hálózsák a Trekking sorozatból. Sir Joseph Rimo II 850 bal alkalmas sokféle utazók számára. A hálózsák kiváló minőségű Softex Diamond anyagból készült és az egyedülálló szabási koncepciónak és kiváló minőségű libatollnak köszönhetően 600 cuin töltéssel garantálja az alvást melegben és a kényelemben.

Sir Joseph Rimo II 1000
104 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Téli tollas hálózsák Rimo II 1000 a Sir Joseph cseh márkától az utazók széles csoportjának ajánlat. A kiváló minőségű Softex Diamond anyag új generációja, az egyedülálló szabási koncepció és a kiváló minőségű liba toll 600 cuin töltéssel garantálja a melegben és a kényelemben való alvást anélkül, hogy feleslegesen kellene aggódnod az egészségügyi állapotodon.

Husky RUBY hálózsák, -14°C kék
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus, apróságok elhelyezésére alkalmas külső zsebbel ellátott hálózsák, amely hőszigetelt gallérral rendelkezik, hogy meleget biztosítson a fej körül. Tartós anyagból készül, de ha mégis megsérül a Ripstop anyag megakadályozza továbbhasadását. A Husky RUBY hálózsák, –14 °C, kék belső tere 20 cm meghosszabbítható.

Ferrino Nightec 600 Lite PRO L
47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hálózsák mindkét oldalról nyitható cipzárral rendelkezik, amely merevített és nem akad meg a cipzárt szegélyező anyagban. Puha műszálas, zsindelyszerkezetű töltetet tartalmaz, amely maximális hőkomfortot biztosít. A Ferrino Nightec 600 Lite PRO L meleg kapucnival és belső gallérral rendelkezik.

Boll Quark+ (RF) Hálózsák

Boll Quark+ (RF) Hálózsák

Értékelés: 4,7
35 490 Ft
+ ingyen szállítás

Boll Quark+ (RF) hálózsákot kifejezetten olyanoknak találták ki, akik sok időt töltenek hideg éjszakák alkalmával a szabad ég alatt. Rendkívül tágas és kényelmes párnázattal lett ellátva, így mindig biztosítja a nyugodt alvást. Hőszigetelése gondoskodik, hogy csípősebb időben is kellemes melegben érezze magát benne. A szellőzésének hála pedig ez nem nyúlik át kényelmetlen fülledtségbe.

Naturehike toll ultralight CW300 hálózsák 630g - fekete
49 499 Ft 44 400 Ft

Nagyon könnyű tollas, 3 évszakos hálózsák, 300 g töltelékkel. A 630 g súly és a csomagolás utáni legkisebb méretek egyedülálló felszerelést jelentenek tavasztól őszig a természetben való kiránduláshoz.

Naturehike toll ultralight CW300 hálózsák 630g - kék
49 499 Ft 44 400 Ft

Nagyon könnyű tollas, 3 évszakos hálózsák, 300 g töltelékkel. A 630 g súly és a csomagolás utáni legkisebb méretek egyedülálló felszerelést jelentenek tavasztól őszig a természetben való kiránduláshoz.

Vango hálózsák Latitude 200
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hálózsák szintetikus töltettel Auto-lock rendszerrel, amely megakadályozza az akaratlan kinyitódást az éjszaka folyamán. A Thermal Embrace fokozott hőszigetelést biztosít. Vango hálózsák Latutide 200 akasztóhurokkal, amely megkönnyíti a szárítást.

Vango hálózsák Latitude 300
31 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hálózsák szintetikus töltettel Auto-lock rendszerrel, amely megakadályozza az akaratlan kinyitódást az éjszaka folyamán. A Thermal Embrace fokozott hőszigetelést biztosít. Vango hálózsák Latutide 300 akasztóhurokkal, amely megkönnyíti a szárítást.

Husky Monti -11°C Hálózsák-20%

Husky Monti -11°C Hálózsák

Értékelés: 4,8
19 990 Ft 15 990 Ft

Akció

Háromszezonos hálózsák Husky Monti –11°C valóban egy tágas és kényelmes modell a nagy alvók számára. Pont nekik biztosít lehetőséget kellemesen megnövelni a szélességét a belsejének akár 20 cm-vel. Ez egy megbízható partner kirándulásra a vidéken, akkor is, ha eljönnek az első fagyok.