Dedra Inverteres hegesztési egyenirányító MMA / TIG max 200A - DESTI202

Dedra Inverteres hegesztési egyenirányító MMA / TIG max 200A - DESTI202

Száma: 4008008
Közvetlenül partnerünktől Újdonság
Inverteres hegesztési egyenirányító MMA / TIG max 200A – DESTI202 További információ
131 628 Ft
Partnerünktől: ROTIS Trade, s.r.o. HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: ROTIS Trade, s.r.o. HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 4008008

Leírás

Inverter hegesztő 200A DESTi202 egy technológiailag fejlett termék, amelyet MMA és TIG hegesztésre terveztek. mindenféle hegesztési munkához készült lakatos műhelyekben, javító- és ipari műhelyekben, gyárakban stb.

A készülékek átlátszó panellel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi az összes szükséges hegesztési funkció beállítását.

A nagyon magas hatásfok, amely közvetlenül alacsonyabb energiafogyasztássá válik, és a magas kapcsolási frekvencia biztosítja, hogy az áram azonnal alkalmazkodjon a hegesztés során bekövetkező paraméterek változásához.

1,6 és 4,0 mm átmérőjű elektródákkal használható. A készüléket 230V ~ 50 Hz (egyfázisú) áramellátásra tervezték. A készülék kis méreteknél nagy hatékonyságot ér el.

Anti Stick egy rövidzárlat elleni rendszer, amely automatikusan lekapcsolja a hegesztési feszültséget, ha az elektróda a hegesztett anyaghoz tapad, ami megkönnyíti annak elválasztását és megakadályozza a hegesztési ív véletlen kialakulását.

Forró indítás – a forró indítás megkönnyíti az elektróda meggyulladását azáltal, hogy minden ívgyújtáskor nagyobb hegesztőáramot biztosít. A ventilátor hűtése megvédi a készüléket a túlmelegedéstől. Generátor hajtja.

A hegesztőáram sima szabályozása – az elektronikus vezérlőrendszer állandó kimeneti áramot tart fenn egy beállított szinten.

Ventilátor hűtés - védi a készüléket a túlmelegedéstől.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.