Talált termékek száma: 5

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Northwave Outcross Kerékpáros cipő
34 774 Ft

Központi raktáron – Átvehető akár: holnap

Központi raktáron

A termék központi raktárunkban van készleten.

Személyes átvétel Budapesten várhatóan: holnap
Prémium szállítással Budapestre várhatóan: 2018.10.24.
Prémium szállítással vidékre várhatóan: 2018.10.24.

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 16:30 óráig elküldött, utánvéttel és online bankkártyás fizetéssel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Northwave Outcross férfi kerékpáros cipő nem fogja cserben hagyni még a legigényesebb terepen vagy kedvezőtlen időjárás esetén sem. A pedál csatlakozásánál található kényelmes kalibrált merevséggel ellátott Michelin Explorer talp lehetővé teszi a kényelmes kerékpározást és gyaloglást.


Northwave Scorpius 2 Kerékpáros cipő
31 044 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Northwave Scorpius 2 férfi MTB kerékpáros cipő. A cipő kiváló pedálhoz való tapadását a gumival kombinált karbonból készült talp biztosítja, amely maximális kényelmet nyújt menet közben.


Northwave Scorpius 2 Plus cipő
48 990 Ft
48 436 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A kerékpáros A Northwave Scorpius 2 Plus cipő olyan MTB szeges cipő, amely a legigényesebb terepen is kiválóan megfelel. Elégedett leszel a gyorskötésű SLW2 rendszerrel vagy a nagyon alacsony súllyal.


Northwave Scream 2 Srs  Kerékpáros cipő
40 985 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Northwave Scream 2 Srs férfi kerékpáros cipő rekreációs és haladó MTB kerékpárosoknak is készült. Kiváló záródás SRS rendszerrel három csattal, a láb anatómiájához igazodik, lehetővé teszi a tökéletes tekerést minden helyzetben.


Northwave Terrea Plus Kerékpáros cipő
33 990 Ft
33 531 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Northwave Terrea Plus kerékpáros cipő ideális kombináció a hegyi kerékpározáshoz és túrázáshoz. Kiválóan megtartja a nehéz terepen, legyen az a kerékpáron vagy a hegyek megmászása során.