Talált termékek száma: 7

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Giro Giro Manta R Női sportcipő, Fekete, 39 outlet
32 490 Ft

19 990 Ft

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült, használatba véve soha nem volt.Hiányoznak a talpboltozat emelők.

Giro Manta R Női sportcipő kiváló minőségű anyagokból készült lábbeli. Tökéletes választás kerékpározáshoz, ezen belül is Mountain Bike-hoz. A talp kialakításának hála nagyszerű tapadást és alátámasztást biztosít bármilyen terepen, legyen szó erdei ösvényről vagy sziklás hegyvidékről. Belsejében EVA talpbetét található, közepesen ívelt alátámasztással, és Aegis antimikrobiális kezeléssel. Biztosítja a kényelmes viseletet és a védelmet a kellemetlen szagok ellen.


Northwave Katana 2 Kerékpáros cipő
31 044 Ft

Northwave Scorpius 2 női MTB kerékpáros cipő. A cipő kiváló pedálhoz való tapadását a gumival kombinált karbonból készült talp biztosítja, amely maximális kényelmet nyújt menet közben.


Northwave Outcross Kerékpáros cipő
34 774 Ft

Northwave Outcross férfi kerékpáros cipő nem fogja cserben hagyni még a legigényesebb terepen vagy kedvezőtlen időjárás esetén sem. A pedál csatlakozásánál található kényelmes kalibrált merevséggel ellátott Michelin Explorer talp lehetővé teszi a kényelmes kerékpározást és gyaloglást.


Northwave Terrea Plus Kerékpáros cipő
33 990 Ft
33 531 Ft

Northwave Terrea Plus kerékpáros cipő ideális kombináció a hegyi kerékpározáshoz és túrázáshoz. Kiválóan megtartja a nehéz terepen, legyen az a kerékpáron vagy a hegyek megmászása során.


Northwave Scorpius 2 Kerékpáros cipő
31 044 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Northwave Scorpius 2 férfi MTB kerékpáros cipő. A cipő kiváló pedálhoz való tapadását a gumival kombinált karbonból készült talp biztosítja, amely maximális kényelmet nyújt menet közben.


Northwave Scorpius 2 Plus cipő
48 990 Ft
48 436 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A kerékpáros A Northwave Scorpius 2 Plus cipő olyan MTB szeges cipő, amely a legigényesebb terepen is kiválóan megfelel. Elégedett leszel a gyorskötésű SLW2 rendszerrel vagy a nagyon alacsony súllyal.


Northwave Scream 2 Srs  Kerékpáros cipő
40 985 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Northwave Scream 2 Srs férfi kerékpáros cipő rekreációs és haladó MTB kerékpárosoknak is készült. Kiváló záródás SRS rendszerrel három csattal, a láb anatómiájához igazodik, lehetővé teszi a tökéletes tekerést minden helyzetben.