Hama CD tisztítólemez

Hama CD tisztítólemez

Értékelés: 4,5
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tisztító lemez az optikai rendszerek lágy tisztításához. A Hama CD tisztító lemez szárazon dolgozik, és nem alkalmas slot-in rendszerekhez, vagy autórádiókhoz.

Hama CD tisztítólemez tisztító folyadékkal
2 490 Ft

Tisztító lemez tisztító folyadékkal az optikai rendszerek lágy ápolásához. A Hama CD tisztítólemez szárazon és nedvesen is dolgozik – a tisztítófolyadék használata nem kötelező.

AQ Brush 1 AT 6085

AQ Brush 1 AT 6085

Értékelés: 4
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A karbonkefe alkalmas az LP hanglemezek portól való megtisztítására. Mérsékli a repedéseket a lemez felmelegedése során és csökkenti a por tűn történő lerakódásának mértékét. Az AQ Brush 1 AT 6085 jól jön minden gramofonlemez-rajongónak.

AQ AC01DA

AQ AC01DA

Értékelés: 4,2
12 990 Ft

digitális-analóg jelátalakítónak akkor veszed hasznát, ha olyan modern berendezést, amely csak digitális audió kimenettel rendelkezik, szeretnéd olyan készülékhez csatlakoztatni, amely csak analóg audió bemenettel van ellátva. A 3,5 mm jack konnektornak köszönhetően fejhallgató csatlakoztatható hozzá. Az AQ AC01DA garantáltan jobb zeneélményt biztosít.

Connect IT YouMic mikrofon USB
8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Válj híres Youtuberré, kommunikálj a PC játékok játékosaival vagy indíts hívásokat számítógépen keresztül ezzel a Connect IT YouMic mikrofonnal, amely USB aranyozott csatlakozóval ellátott. A mikrofon kézben fogható, esetleg állványba helyezhető, amely rögzíti a szögét. A kiváló hangátvitel biztosítja a mikrofonnak a környezeti zajok elnyomását.

Connect IT YouMic POP szűrővel
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

USB mikrofon asztali és kézi használathoz, amely alkalmas video- vagy hangfelvételhez, játékhoz, csevegéshez vagy karaoke-hoz. A Connect IT YouMic képes eltávolítani a nem kívánt háttérhangokat, állványt és POP szűrőt tartalmaz, amely növeli az élettartamot és javítja a felvétel minőségét.

Pro-Ject Phono Box Előerősítő
44 490 Ft

2 év garancia

Pro-Ject Phono Box egy MM vagy MC előerősítő egyedülálló módon mind MM, mind MC hüvelyekkel kompatibilis. A Phono Box analóg kimenete könnyedén csatlakoztatható az erősítő egy vonali beenetéhez (AUX,…).

Pro-Ject Brush It Lemeztisztító kefe
6 690 Ft

Óvja meg értékes bakelitlemezeit a károsodástól a Pro-Ject Brush It lemeztisztító kefe segítségével! Sűrű szénszálas szerkezetének köszönhetően hatékonyan távolítja el a fennakadást okozó szennyeződéseket. A tisztítás mindkét oldallal lehetséges, közvetlenül a lejátszás előtt.

Pro-Ject Clean It Tűtisztító kefe
4 490 Ft

Óvja meg lemezjátszó tűit a károsodástól a Pro-Ject Clean It tűtisztító kefe segítségével! Sűrű szénszálas szerkezetének köszönhetően hatékonyan távolítja el a fennakadást okozó szennyeződéseket. A tisztítás közvetlenül a lejátszás előtt is lehetséges.

AudioQuest Jitterbug USB adat-és tápzajszűrő
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Audioquest Jitterbug USB adat-és tápzajszűrő garantáltan eltávolítja az USB-s adatátvitel közbeni nem kívánt zajt és rezonanciákat, miközben csökkenti vagy teljesen megszünteti az adatfolyam hibáit. Használható sorbakötve az USB DAC előtt, de érdemes párhuzamosan is bekötni egyet a nem használt USB portokra. Használatával tisztább és kellemes hangzást, zenét érhet el és így jobb zenei élményt biztosíthat.

Fonestar BRX-3033

Fonestar BRX-3033

Értékelés: 5
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mostantól nem lesz gondod a Bluetooth jel befogásával a Fonestar BRX-3033 kompakt Bluetooth 3.0 vevő használatával, ami 10 m hatótávolságra rendelkezik. Az eszköz 10 h üzemidejű tölthető akkumulátorral és a töltés állapotát mutató jelzőfénnyel van felszerelve. Természetesen nem hiányozhat a 3,5mm sztereó audió kimenet sem.

AQ MM3

AQ MM3

Értékelés: 5
11 990 Ft

2 év garancia

A tökéletesen új konstrukcióval ellátott gramofon erősítő tökéletesen csökkenti a zajszintet, valamint kiváló minőségű, folyamatos hangzást nyújt. Az AQ MM3 lehetővé teszi a gramofon csatlakoztatását olyan készülékekhez is, amelyek nem tartalmaznak speciális phono bemenetet.Kiváló minőségű komponensei hosszú élettartamot garantálnak.

BOSE Home Speaker Charging Dock
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hová helyezd el a Bose Portable Home Speaker vezeték nélküli hangszórót? Erre a kérdésre a Bose Home Speaker Charging Dock töltő dock válaszol, amely designja épp olyan, mint a hangszóróé. A dock stabil és biztonságos elhelyezést kínál ezzel egyidejűleg mindig feltöltve tartja az akkumulátort. Még zenelejátszás során is képes tölteni.

Fonestar BTX-3011

Fonestar BTX-3011

Értékelés: 4,3
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akár esti híreket, romantikus filmet, akár koncertfelvételt nézel, a TV-készülék teljes hangját élvezheted köszönhetően a Fonestar BTX-3011 Bluetooth technológiának, amely vezeték nélküli módon közvetlenül a Bluetooth fejhallgatóba kerül. Az adó-vevő 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik egy 30 cm-es kábellel és egy USB-csatlakozóval a tápellátáshoz.

HYUNDAI GRAMJEHLA Gramofontű

HYUNDAI GRAMJEHLA Gramofontű

Értékelés: 3,9
2 690 Ft

Hyundai GRAMJEHLA egy tartalék gramofontű a Hyundai Retro lemezjátszó modellekhez. A tű élettartalma közelítőleg 200 óra. Remek választás mindazoknak, akik még szeretik hallgatni a gramofon egyedi hangzását.

PHILIPS AEA2700/12 Bluetooth adapter
17 990 Ft

Philips AEA2700/12 bluetooth adapterrel egy pillanat alatt vezetéknélküli hangrendszerré alakíthatja Hi-Fi/PC-hangsugárzórendszerét. A Multipair technológiának köszönhetően az adapter csatlakoztatásával egyszerre akár három bluetooth-képes eszközről streamelhet zenét, melyek közt lejátszás közben szétkapcsolás és újrapárosítás nélkül, egyszerűen a lejátszást elindítva válthat. Az eszközök párosítása NFC technológia segítségével, egyetlen érintéssel történik. Lejátszáshoz a készülék – a hagyományos bluetooth audioval ellentétben – hifi minőségű aptX és AAC kodekeket használ, melyek garantálják az erőteljes és kristálytiszta hangzást, aminek megszólalásáról analóg RCA vagy 3,5mm-es jack, illetve digitális optikai kimenet gondoskodik.

Audio-Technica ATR4750-USB
10 990 Ft

Ideális podcastok készítéséhez, videokonferenciák vezetéséhez és más kommunikációs tevékenységekhez – az Audio-Technica ATR4750-USB mindenirányú mikrofon megbízható kondenzátorral a kiváló minőségű hangfelvételekért és USB-C/USB-A csatlakozással rendelkezik. Rugalmas flexi nyakkal, 180 cm hosszú kábellel és monitor tartóval rendelkezik.

PHILIPS AEA2000/12 Bluetooth adapter
17 990 Ft

A Philips AEA2000/12 Bluetooth adapter Hi-Fi vagy számítógépes hangsugárzó rendszerhez csatlakoztatható, segítségével lejátszhatja a Bluetooth funkcióval rendelkező okostelefonján vagy táblagépén található zeneszámokat. Csak kapcsolja be a Bluetooth funkciót, csatlakoztassa az adaptert és máris vezetékek nélkül hallgathatja kedvenc zenéit. A praktikus és kompakt adapter egyszerűen és gyorsan használható, segítségével jobb hangminőséget érhet el.

Pro-Ject Phono Box MM lemezjátszó előerősítő
34 490 Ft

2 év garancia

Pro-Ject Phono Box MM előerősítő biztosítja a lemezjátszó és a hangrendszer egyszerű csatlakoztatását Phono-bemenet nélkül. Beállításokat és hangot szolgáltat az MM hangszedővel ellátott lemezjátszókhoz, a fém ház pedig megszünteti a rezgéseket és elektromágneses interferenciát.