AQ AC01DA
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

digitális-analóg jelátalakítónak akkor veszed hasznát, ha olyan modern berendezést, amely csak digitális audió kimenettel rendelkezik, szeretnéd olyan készülékhez csatlakoztatni, amely csak analóg audió bemenettel van ellátva. A 3,5 mm jack konnektornak köszönhetően fejhallgató csatlakoztatható hozzá. Az AQ AC01DA garantáltan jobb zeneélményt biztosít.


AQ MM3
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tökéletesen új konstrukcióval ellátott gramofon erősítő tökéletesen csökkenti a zajszintet, valamint kiváló minőségű, folyamatos hangzást nyújt. Az AQ MM3 lehetővé teszi a gramofon csatlakoztatását olyan készülékekhez is, amelyek nem tartalmaznak speciális phono bemenetet.Kiváló minőségű komponensei hosszú élettartamot garantálnak.


AudioQuest Jitterbug USB adat-és tápzajszűrő
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Audioquest Jitterbug USB adat-és tápzajszűrő garantáltan eltávolítja az USB-s adatátvitel közbeni nem kívánt zajt és rezonanciákat, miközben csökkenti vagy teljesen megszünteti az adatfolyam hibáit. Használható sorbakötve az USB DAC előtt, de érdemes párhuzamosan is bekötni egyet a nem használt USB portokra. Használatával tisztább és kellemes hangzást, zenét érhet el és így jobb zenei élményt biztosíthat.


Bigben Vinyl Case 02
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus bőrkoffer a vinillemezekre, amely megbízhatóan megvédi LP hanglemezeidet a külső hatásokkal szemben. A bőrönd kapacitása 40 hanglemez. Az AQ Vinyl Case 02 egy gramofonlemez-rajongó felszereléséből sem hiányozhat.


Connect IT YouMic mikrofon USB
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Válj híres Youtuberré, kommunikálj a PC játékok játékosaival vagy indíts hívásokat számítógépen keresztül ezzel a Connect IT YouMic mikrofonnal, amely USB aranyozott csatlakozóval ellátott. A mikrofon kézben fogható, esetleg állványba helyezhető, amely rögzíti a szögét. A kiváló hangátvitel biztosítja a mikrofonnak a környezeti zajok elnyomását.


Fonestar BRX-3033
9 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mostantól nem lesz gondod a Bluetooth jel befogásával a Fonestar BRX-3033 kompakt Bluetooth 3.0 vevő használatával, ami 10 m hatótávolságra rendelkezik. Az eszköz 10 h üzemidejű tölthető akkumulátorral és a töltés állapotát mutató jelzőfénnyel van felszerelve. Természetesen nem hiányozhat a 3,5mm sztereó audió kimenet sem.


Fonestar BTX-3011
10 690 Ft
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár esti híreket, romantikus filmet, akár koncertfelvételt nézel, a TV-készülék teljes hangját élvezheted köszönhetően a Fonestar BTX-3011 Bluetooth technológiának, amely vezeték nélküli módon közvetlenül a Bluetooth fejhallgatóba kerül. Az adó-vevő 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik egy 30 cm-es kábellel és egy USB-csatlakozóval a tápellátáshoz.


Google Chromecast Audio

Google Chromecast Audio

Értékelés: 4,5
17 290 Ft

12 490 Ft

Google Chromecast Audio-val bármely jack bemenettel rendelkező hangfalat „felokosíthatsz" és a mobilodról küldhetsz rá zenet szuper minőségben és villámgyorsan. A Chromecast audion csupán két port van. Egy microUSB és egy 3.5mm-es jack. Szerencsére a Google gondolt azokra is, akik RCA vagy optikai kábellel használnák az eszközt, a Chromecast audioba ezeket is csatlakoztatni tudod.


iON Easy Bright
14 990 Ft

Színes vízálló LED projektor. Az iON Easy Bright gyönyörűen megvilágítja a házad különböző változó mintákkal. A vetítés távirányítóval álítható be, ami a csomag része. A lámpa vízálló borítása védi az esőtől és egy karóval van ellátva – könnyen beleszúrhatod a földbe és ráirányíthatod a ház falára.


Pro-Ject Brush It Lemeztisztító kefe
5 690 Ft

5 290 Ft

Óvja meg értékes bakelitlemezeit a károsodástól a Pro-Ject Brush It lemeztisztító kefe segítségével! Sűrű szénszálas szerkezetének köszönhetően hatékonyan távolítja el a fennakadást okozó szennyeződéseket. A tisztítás mindkét oldallal lehetséges, közvetlenül a lejátszás előtt.


Pro-Ject Clean It Tűtisztító kefe
3 490 Ft

Óvja meg lemezjátszó tűit a károsodástól a Pro-Ject Clean It tűtisztító kefe segítségével! Sűrű szénszálas szerkezetének köszönhetően hatékonyan távolítja el a fennakadást okozó szennyeződéseket. A tisztítás közvetlenül a lejátszás előtt is lehetséges.


Pro-Ject Phono Box Előerősítő
31 990 Ft

28 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Pro-Ject Phono Box egy MM vagy MC előerősítő egyedülálló módon mind MM, mind MC hüvelyekkel kompatibilis. A Phono Box analóg kimenete könnyedén csatlakoztatható az erősítő egy vonali beenetéhez (AUX,…).


Pro-Ject Phono Box MM lemezjátszó előerősítő
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Pro-Ject Phono Box MM előerősítő biztosítja a lemezjátszó és a hangrendszer egyszerű csatlakoztatását Phono-bemenet nélkül. Beállításokat és hangot szolgáltat az MM hangszedővel ellátott lemezjátszókhoz, a fém ház pedig megszünteti a rezgéseket és elektromágneses interferenciát.


Trevi EM 24 Mikrofon

Trevi EM 24 Mikrofon

Értékelés: 4,5
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Trevi EM 24 Mikrofon tökéletes választás mindenki számára. Az ideális kábelhossznak köszönhetően szabadabban mozoghat, és eldöntheti, hogy hová teszi audiokészülékét. A mikrofon aktív membránjának kiváló minősége gondoskodik arról, hogy mindig tiszta legyen a hangok visszaadása. A mikrofont első sorban karaokehoz ajánljuk.


AQ Brush 1 AT 6085
3 090 Ft

A karbonkefe alkalmas az LP hanglemezek portól való megtisztítására. Mérsékli a repedéseket a lemez felmelegedése során és csökkenti a por tűn történő lerakódásának mértékét. Az AQ Brush 1 AT 6085 jól jön minden gramofonlemez-rajongónak.


Hama CD tisztítólemez
1 490 Ft

Tisztító lemez az optikai rendszerek lágy tisztításához. A Hama CD tisztító lemez szárazon dolgozik, és nem alkalmas slot-in rendszerekhez, vagy autórádiókhoz.


Hama CD tisztítólemez tisztító folyadékkal
1 790 Ft

Tisztító lemez tisztító folyadékkal az optikai rendszerek lágy ápolásához. A Hama CD tisztítólemez szárazon és nedvesen is dolgozik – a tisztítófolyadék használata nem kötelező.


HYUNDAI GRAMJEHLA Gramofontű
2 490 Ft

Hyundai GRAMJEHLA egy tartalék gramofontű a Hyundai Retro lemezjátszó modellekhez. A tű élettartalma közelítőleg 200 óra. Remek választás mindazoknak, akik még szeretik hallgatni a gramofon egyedi hangzását.


BOSE S1 Pro-hoz alkalmas akkumulátor
45 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Bose S1 Pro-hoz alkalmas akkumulátor akár 6 óra lejátszást biztosít. A két töltési mód hagyományos töltést tesz lehetővé üzem közben, illetve a Quick Charge gyors töltést kikapcsolt módnál használhatod.


Connect IT YouMic POP szűrővel
9 690 Ft

USB mikrofon asztali és kézi használathoz, amely alkalmas video- vagy hangfelvételhez, játékhoz, csevegéshez vagy karaoke-hoz. A Connect IT YouMic képes eltávolítani a nem kívánt háttérhangokat, állványt és POP szűrőt tartalmaz, amely növeli az élettartamot és javítja a felvétel minőségét.


Logitech Bluetooth Audio Adapter, 3,5 mm
12 490 Ft

2 év garancia

Logitec Bluetooth Audio Adapter segítségével vezeték nélkül továbbíthatja kedvenc zenéit audio eszközére, akár 15 m-es hatótávolságig is működik. Technológiájának köszönhetően szinte bármilyen Bluetooth-szal rendelkező eszközzel kompatibilis, legyen az PC, Okostelefon vagy Táblagép. Egyszerű kezelhetőségének és gyors csatlakoztathatóságának köszönhetően a zenehallgatás a lehető legnagyobb kényelemben telhet.


Rikomagic MK706 Air mouse

Rikomagic MK706 Air mouse

Értékelés: 4
15 990 Ft

8 290 Ft

2 év garancia

Rikomagic MK706 Air Mouse egy billentyűzettel egybekötött vezeték nélküli egér, mellyel könnyedén böngészhet, gépelhet és irányíthatja multimédiás eszközeit.


SENCOR STT Cartridge 999 Tartalék tű
8 790 Ft

2 év garancia

A Sencor STT Cartridge 999 kifejezetten Sencor lemezjátszókhoz készült tartalék tű. Az alkatrész kiváló minőségű hangzást eredményez sercegés és torzítás nélkül. A csomag 2 db tűt tartalmaz.