AudioQuest Jitterbug USB adat-és tápzajszűrő
16 990 Ft

Az Audioquest Jitterbug USB adat-és tápzajszűrő garantáltan eltávolítja az USB-s adatátvitel közbeni nem kívánt zajt és rezonanciákat, miközben csökkenti vagy teljesen megszünteti az adatfolyam hibáit. Használható sorbakötve az USB DAC előtt, de érdemes párhuzamosan is bekötni egyet a nem használt USB portokra. Használatával tisztább és kellemes hangzást, zenét érhet el és így jobb zenei élményt biztosíthat.

Pro-Ject Phono Box MM lemezjátszó előerősítő
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Pro-Ject Phono Box MM előerősítő biztosítja a lemezjátszó és a hangrendszer egyszerű csatlakoztatását Phono-bemenet nélkül. Beállításokat és hangot szolgáltat az MM hangszedővel ellátott lemezjátszókhoz, a fém ház pedig megszünteti a rezgéseket és elektromágneses interferenciát.

AQ AC01DA

AQ AC01DA

Értékelés: 5
9 490 Ft

digitális-analóg jelátalakítónak akkor veszed hasznát, ha olyan modern berendezést, amely csak digitális audió kimenettel rendelkezik, szeretnéd olyan készülékhez csatlakoztatni, amely csak analóg audió bemenettel van ellátva. A 3,5 mm jack konnektornak köszönhetően fejhallgató csatlakoztatható hozzá. Az AQ AC01DA garantáltan jobb zeneélményt biztosít.

Hama CD tisztítólemez tisztító folyadékkal
1 690 Ft

Tisztító lemez tisztító folyadékkal az optikai rendszerek lágy ápolásához. A Hama CD tisztítólemez szárazon és nedvesen is dolgozik – a tisztítófolyadék használata nem kötelező.

Connect IT YouMic mikrofon USB
7 090 Ft 5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Válj híres Youtuberré, kommunikálj a PC játékok játékosaival vagy indíts hívásokat számítógépen keresztül ezzel a Connect IT YouMic mikrofonnal, amely USB aranyozott csatlakozóval ellátott. A mikrofon kézben fogható, esetleg állványba helyezhető, amely rögzíti a szögét. A kiváló hangátvitel biztosítja a mikrofonnak a környezeti zajok elnyomását.

Logitech Bluetooth Audio Adapter, 3,5 mm
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Logitec Bluetooth Audio Adapter segítségével vezeték nélkül továbbíthatja kedvenc zenéit audio eszközére, akár 15 m-es hatótávolságig is működik. Technológiájának köszönhetően szinte bármilyen Bluetooth-szal rendelkező eszközzel kompatibilis, legyen az PC, Okostelefon vagy Táblagép. Egyszerű kezelhetőségének és gyors csatlakoztathatóságának köszönhetően a zenehallgatás a lehető legnagyobb kényelemben telhet.

Pro-Ject Brush It Lemeztisztító kefe
5 690 Ft 5 490 Ft

Óvja meg értékes bakelitlemezeit a károsodástól a Pro-Ject Brush It lemeztisztító kefe segítségével! Sűrű szénszálas szerkezetének köszönhetően hatékonyan távolítja el a fennakadást okozó szennyeződéseket. A tisztítás mindkét oldallal lehetséges, közvetlenül a lejátszás előtt.

AQ MM3

AQ MM3

Értékelés: 5
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tökéletesen új konstrukcióval ellátott gramofon erősítő tökéletesen csökkenti a zajszintet, valamint kiváló minőségű, folyamatos hangzást nyújt. Az AQ MM3 lehetővé teszi a gramofon csatlakoztatását olyan készülékekhez is, amelyek nem tartalmaznak speciális phono bemenetet.Kiváló minőségű komponensei hosszú élettartamot garantálnak.

Fonestar BTX-3011
10 690 Ft 10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár esti híreket, romantikus filmet, akár koncertfelvételt nézel, a TV-készülék teljes hangját élvezheted köszönhetően a Fonestar BTX-3011 Bluetooth technológiának, amely vezeték nélküli módon közvetlenül a Bluetooth fejhallgatóba kerül. Az adó-vevő 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik egy 30 cm-es kábellel és egy USB-csatlakozóval a tápellátáshoz.

Connect IT YouMic POP szűrővel
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

USB mikrofon asztali és kézi használathoz, amely alkalmas video- vagy hangfelvételhez, játékhoz, csevegéshez vagy karaoke-hoz. A Connect IT YouMic képes eltávolítani a nem kívánt háttérhangokat, állványt és POP szűrőt tartalmaz, amely növeli az élettartamot és javítja a felvétel minőségét.

Hama CD tisztítólemez
1 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tisztító lemez az optikai rendszerek lágy tisztításához. A Hama CD tisztító lemez szárazon dolgozik, és nem alkalmas slot-in rendszerekhez, vagy autórádiókhoz.

Fonestar BRX-3033
9 490 Ft

Mostantól nem lesz gondod a Bluetooth jel befogásával a Fonestar BRX-3033 kompakt Bluetooth 3.0 vevő használatával, ami 10 m hatótávolságra rendelkezik. Az eszköz 10 h üzemidejű tölthető akkumulátorral és a töltés állapotát mutató jelzőfénnyel van felszerelve. Természetesen nem hiányozhat a 3,5mm sztereó audió kimenet sem.

HYUNDAI GRAMJEHLA Gramofontű
2 490 Ft

Hyundai GRAMJEHLA egy tartalék gramofontű a Hyundai Retro lemezjátszó modellekhez. A tű élettartalma közelítőleg 200 óra. Remek választás mindazoknak, akik még szeretik hallgatni a gramofon egyedi hangzását.

AQ Brush 1 AT 6085

AQ Brush 1 AT 6085

Értékelés: 2,5
3 090 Ft 2 990 Ft

A karbonkefe alkalmas az LP hanglemezek portól való megtisztítására. Mérsékli a repedéseket a lemez felmelegedése során és csökkenti a por tűn történő lerakódásának mértékét. Az AQ Brush 1 AT 6085 jól jön minden gramofonlemez-rajongónak.

Google Chromecast Audio

Google Chromecast Audio

Értékelés: 4,5
17 290 Ft 14 990 Ft

Google Chromecast Audio-val bármely jack bemenettel rendelkező hangfalat „felokosíthatsz" és a mobilodról küldhetsz rá zenet szuper minőségben és villámgyorsan. A Chromecast audion csupán két port van. Egy microUSB és egy 3.5mm-es jack. Szerencsére a Google gondolt azokra is, akik RCA vagy optikai kábellel használnák az eszközt, a Chromecast audioba ezeket is csatlakoztatni tudod.

Pro-Ject Clean It Tűtisztító kefe
3 490 Ft

Óvja meg lemezjátszó tűit a károsodástól a Pro-Ject Clean It tűtisztító kefe segítségével! Sűrű szénszálas szerkezetének köszönhetően hatékonyan távolítja el a fennakadást okozó szennyeződéseket. A tisztítás közvetlenül a lejátszás előtt is lehetséges.

Pro-Ject Phono Box Előerősítő
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Pro-Ject Phono Box egy MM vagy MC előerősítő egyedülálló módon mind MM, mind MC hüvelyekkel kompatibilis. A Phono Box analóg kimenete könnyedén csatlakoztatható az erősítő egy vonali beenetéhez (AUX,…).

SENCOR STT Cartridge 999 Tartalék tű
8 990 Ft

2 év garancia

A Sencor STT Cartridge 999 kifejezetten Sencor lemezjátszókhoz készült tartalék tű. Az alkatrész kiváló minőségű hangzást eredményez sercegés és torzítás nélkül. A csomag 2 db tűt tartalmaz.

Bigben Vinyl Case 02

Bigben Vinyl Case 02

Értékelés: 5
12 490 Ft

Praktikus bőrkoffer a vinillemezekre, amely megbízhatóan megvédi LP hanglemezeidet a külső hatásokkal szemben. A bőrönd kapacitása 40 hanglemez. Az AQ Vinyl Case 02 egy gramofonlemez-rajongó felszereléséből sem hiányozhat.

Rikomagic MK706 Air mouse

Rikomagic MK706 Air mouse

Értékelés: 4
15 990 Ft 8 490 Ft

2 év garancia

Rikomagic MK706 Air Mouse egy billentyűzettel egybekötött vezeték nélküli egér, mellyel könnyedén böngészhet, gépelhet és irányíthatja multimédiás eszközeit.

Trevi EM 24 Mikrofon

Trevi EM 24 Mikrofon

Értékelés: 3
3 090 Ft

Trevi EM 24 Mikrofon tökéletes választás mindenki számára. Az ideális kábelhossznak köszönhetően szabadabban mozoghat, és eldöntheti, hogy hová teszi audiokészülékét. A mikrofon aktív membránjának kiváló minősége gondoskodik arról, hogy mindig tiszta legyen a hangok visszaadása. A mikrofont első sorban karaokehoz ajánljuk.